oo patrz, dobrze wiedziec
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Abtu wlasnie dyskusja o Tobie gdzie sie podziewasz [emoji4] co slychac ?Cześć kochane. Dawno mnie tu nie było. Telefon mi zdechł no i czas myslec o slubie. Czy ktorejs z Was puchna nogi ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
i jeszcze posiedzisz hihiJa od 5 lat siedzę [emoji41]
Zu mi sprzedała wirusa. Czuję jak mi rośnie temp. Oby przeszło.
Aha i kolejny urok ciąży.. boli mnie tak kość krzyżowa że siedzieć nie mogę. . Co jeszcze się pytam. .
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja dzis cebule wyrywalam i nosilam potem te wiadra.. i jeszcze maliny obieralam i pomidory.. no cos mnie pizdlo dzisiaj, maz mnie potem ochrzanil ze nosilam wiadra, ech, szkoda gadac.. ale szkoda mi babci bylo, ona nie da rady, widac jak jej zal tego ogrodka bo nikt teraz przy tym nie robi.. a ja naprawde robilam spokojnie, i powoli, i po trochu, a wiaderka nosilam po pół zaladowane [emoji6]oo patrz, dobrze wiedziec
słoneczko94
Zaciekawiona BB
O rozmiar na pewno. Kupiłam śliczne balerinki na początku ciąży były ciut luźne dokupilam wkładki i w sam raz w tej chwili bez wkładek ledwo nogę mieszczeDużo ? Bo ja jak dluzej chodze to rosną mi o dwa rozmiary . eh moja sasiadka do mnie , że no Sandra w tym tyg puchną to ty musisz mieć zatrucie ciążowe , eh i znow ktos mnie straszy
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez robie wszystko powoli na raty, ale robie, przeciez sie nie poloze jak len, choc mecze sie juz szybkoJa dzis cebule wyrywalam i nosilam potem te wiadra.. i jeszcze maliny obieralam i pomidory.. no cos mnie pizdlo dzisiaj, maz mnie potem ochrzanil ze nosilam wiadra, ech, szkoda gadac.. ale szkoda mi babci bylo, ona nie da rady, widac jak jej zal tego ogrodka bo nikt teraz przy tym nie robi.. a ja naprawde robilam spokojnie, i powoli, i po trochu, a wiaderka nosilam po pół zaladowane [emoji6]
ja mam tak spuchniete nogi, ze masakraO rozmiar na pewno. Kupiłam śliczne balerinki na początku ciąży były ciut luźne dokupilam wkładki i w sam raz w tej chwili bez wkładek ledwo nogę mieszcze
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Współczuję ;( moje już spacerów dłuższych nie wytrzymująja mam tak spuchniete nogi, ze masakra
reklama
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Ważne że z rozwagą to robiszJa dzis cebule wyrywalam i nosilam potem te wiadra.. i jeszcze maliny obieralam i pomidory.. no cos mnie pizdlo dzisiaj, maz mnie potem ochrzanil ze nosilam wiadra, ech, szkoda gadac.. ale szkoda mi babci bylo, ona nie da rady, widac jak jej zal tego ogrodka bo nikt teraz przy tym nie robi.. a ja naprawde robilam spokojnie, i powoli, i po trochu, a wiaderka nosilam po pół zaladowane [emoji6]