reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja od 5 lat siedzę [emoji41]

Zu mi sprzedała wirusa. Czuję jak mi rośnie temp. Oby przeszło.

Aha i kolejny urok ciąży.. boli mnie tak kość krzyżowa że siedzieć nie mogę. . Co jeszcze się pytam. .

cb7wugpju04jz4q8.png
i jeszcze posiedzisz hihi :D

Dużo ? Bo ja jak dluzej chodze to rosną mi o dwa rozmiary . eh moja sasiadka do mnie , że no Sandra w tym tyg puchną to ty musisz mieć zatrucie ciążowe , eh i znow ktos mnie straszy

oo patrz, dobrze wiedziec
Ja dzis cebule wyrywalam i nosilam potem te wiadra.. i jeszcze maliny obieralam i pomidory.. no cos mnie pizdlo dzisiaj, maz mnie potem ochrzanil ze nosilam wiadra, ech, szkoda gadac.. ale szkoda mi babci bylo, ona nie da rady, widac jak jej zal tego ogrodka bo nikt teraz przy tym nie robi.. a ja naprawde robilam spokojnie, i powoli, i po trochu, a wiaderka nosilam po pół zaladowane [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo ? Bo ja jak dluzej chodze to rosną mi o dwa rozmiary . eh moja sasiadka do mnie , że no Sandra w tym tyg puchną to ty musisz mieć zatrucie ciążowe , eh i znow ktos mnie straszy
O rozmiar na pewno. Kupiłam śliczne balerinki na początku ciąży były ciut luźne dokupilam wkładki i w sam raz w tej chwili bez wkładek ledwo nogę mieszcze :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis cebule wyrywalam i nosilam potem te wiadra.. i jeszcze maliny obieralam i pomidory.. no cos mnie pizdlo dzisiaj, maz mnie potem ochrzanil ze nosilam wiadra, ech, szkoda gadac.. ale szkoda mi babci bylo, ona nie da rady, widac jak jej zal tego ogrodka bo nikt teraz przy tym nie robi.. a ja naprawde robilam spokojnie, i powoli, i po trochu, a wiaderka nosilam po pół zaladowane [emoji6]

ja tez robie wszystko powoli na raty, ale robie, przeciez sie nie poloze jak len, choc mecze sie juz szybko

reklama

Ważne że z rozwagą to robisz :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry