no bo jak wejsc w pielychy to raz a porzadnie no nie?Wrócę jeszcze do tego spania. Ja nie spie dobrze od stycznia 2014 kiedy to urodzil sie nasz sym najpierw budził sie co dwie h albo co h na cyca a teraz budzi sie co 3 godz bo mu niewygodnie itd. Do 3 albo 4 nad ranem spi u siebie w lozeczku a potem placze ze tęskni i trzeba go wziasc. W miedzy czasie wstaje na siku i okryc go bo się odkryje. Czasami budze sie i sprawdzam czy oddycha. No tak że ten jakoś wstawanie do noworodka mi niestraszne bo u tak nie sypiam. Dlatego tez chcialam miec dzieci blisko wiekowo. I tak siedze w pieluchach i wstaje w nocy.
A jesli chodzi o sancie to jak bedzie miala ochotę to sie odezwie. Nie chce mi sie liczyc ile dziewczyn przestało sie udzielac.
reklama
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Też chciałam na początku ale zoatawilam to rodzicom i trafili lepiej niż jaa my adamex barletta
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ja od 5 lat siedzę [emoji41]no bo jak wejsc w pielychy to raz a porzadnie no nie?
Zu mi sprzedała wirusa. Czuję jak mi rośnie temp. Oby przeszło.
Aha i kolejny urok ciąży.. boli mnie tak kość krzyżowa że siedzieć nie mogę. . Co jeszcze się pytam. .
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ale bycie od malego ze zwierzakami to nie to samo. Ja cale dziecinstwo mialam koty, wychowalam sie na wsi, koty mnie nie raz podrapaly duze i male, grzebapam w ziemi, a toxo zarazilam sie dopiero w drugiej ciazy od kota ciotki prawdopodobnie a nawet go nie glaskalam ale mieli go w domu i wszedzie i po wszystkim chodzil i wtedy pewnie sie zarazilam..Grama od małego że zwierzakami jestem także nic mi nie grozi. W domu jeszcze świnkę morska mam
Mialas badania na toxo?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
I kapiac w ziemi np w ogrodkuod miesa surowego i nieumytych warzyw tez mozna sie toxo zarazic
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Miałam i na szczęście jestem zdrowaAle bycie od malego ze zwierzakami to nie to samo. Ja cale dziecinstwo mialam koty, wychowalam sie na wsi, koty mnie nie raz podrapaly duze i male, grzebapam w ziemi, a toxo zarazilam sie dopiero w drugiej ciazy od kota ciotki prawdopodobnie a nawet go nie glaskalam ale mieli go w domu i wszedzie i po wszystkim chodzil i wtedy pewnie sie zarazilam..
Mialas badania na toxo?
xXxIzuLQaxXx
Wcale nie przesadzasz, jest jeszcze cytomegalia na ktora ja nie mam przeciwcial bo mialam robione badania wraz z corka bo u niej to podejrzewali na poczatku. Ja tez uwazam na zwierzeta, mamy 3 psy na placu i ja ich unikam, nie glaszcze ani nic.niby tak ale... mysle ze jak kot ma to pies tez moze byc nosicielem jesli ma kontakt z tym kotem? u moich rodzicow kot i pies spia razem i jedza z jednej miski... oj pewnie przesadzam wiem!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
słoneczko94
Zaciekawiona BB
HejCześć kochane. Dawno mnie tu nie było. Telefon mi zdechł no i czas myslec o slubie. Czy ktorejs z Was puchna nogi ?
Mi spuchly i urosły
reklama
xXxIzuLQaxXx
Tak, tylko jak kot ma gowienko w kuwecie to moze do tego wdepnac i wtedy to wszedzie roznosi po domu..Gin mi mówił ze nawet mozna sie zarazic przezadzajac kwiaty czy grzebiac w ziemi. Albo gdy mamy brudne owoce i warzywa. Albo jak kroimy mieso czy zle umyjemy noz i deske albo zjemy tatara czy spróbujemy mięso na kotlety. A od kotow mozna sie zarazic przez ich odchody np. Sprzatajac kuwete. Tak mi mówil wiec chyba to prawda