reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A mnie dzisiaj męczy katar. A dzisiaj i jutro mam szkolenia u klienta i trochę głupio, poza tym nie wszystko do mnie trafia bo jestem półprzytomna. Patowa sytuacja bo źle że w takim stanie biorę udział w szkoleniu, ale odwołać w ostatniej chwili i organizować na nowo byłoby jeszcze gorzej. Dobrze, że poza mną jest jeszcze kolega i on aktywnie bierze udział.
A dzisiaj pojadlam młodych ziemniaczkow + jajko sadzone + mizeria i przegryzlam malosolnym. Pyyycha.
ja na jaja nie moge patrzec, mam odruch wymiotny a tak bym se zjadla takie sadzone

reklama
A mnie dzisiaj męczy katar. A dzisiaj i jutro mam szkolenia u klienta i trochę głupio, poza tym nie wszystko do mnie trafia bo jestem półprzytomna. Patowa sytuacja bo źle że w takim stanie biorę udział w szkoleniu, ale odwołać w ostatniej chwili i organizować na nowo byłoby jeszcze gorzej. Dobrze, że poza mną jest jeszcze kolega i on aktywnie bierze udział.
A dzisiaj pojadlam młodych ziemniaczkow + jajko sadzone + mizeria i przegryzlam malosolnym. Pyyycha.
Ale bym zjadła taki obiadek, mniam! :D

Ja dziś na placu dorwalam polskie truskawki i zjedliśmy z makaronem :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój przesadnie oszczędny mąż mi truskawek żałuje niestety :( czeka aż będą tańsze i bardziej "naturalne", bez dodatków wspomagających wzrost niewiadomego pochodzenia, a takich niestety jest pełno wkoło :(

Mój przesadnie oszczędny mąż mi truskawek żałuje niestety :( czeka aż będą tańsze i bardziej "naturalne", bez dodatków wspomagających wzrost niewiadomego pochodzenia, a takich niestety jest pełno wkoło :(

Może to nie jest taka zła opcja poczekać (jeśli ktoś jest w stanie ;) Kupiłam dzisiaj pół kg. Ludzie się na nie rzucali chociaz cena 13 zl nie powiedziałabym że niska... A one srednio smaczne i jeszcze polowa jakas nadgnita.

Może to nie jest taka zła opcja poczekać (jeśli ktoś jest w stanie ;) Kupiłam dzisiaj pół kg. Ludzie się na nie rzucali chociaz cena 13 zl nie powiedziałabym że niska... A one srednio smaczne i jeszcze polowa jakas nadgnita.
Ale ja z taką śliną cieknącą po brodzie patrzę na te truskawki, że pewnie nawet te nadgnite bym garściami do gęby pchała, hihi ;)

Ja już pierwsze truskawki mam zaliczone.
Staram się unikać tych dużych importowanych egzemplarzy, dostępnych często w marketach, bo one faktycznie są sztucznawe, ale te krajowe łykam jak młody bocian żaby :)
Chyba przegapilam urodziny joshi. Wszystkiego najlepszego!
I muszę doczytac Ci się stało synkowi Anety, bo tylko wnioskuje po wpisach. Tak czy inaczej zdrówka dla synka!

A u mnie dziś były bardzo ładne i smaczne po 9zł... Też kupiłam i wcinam :)

reklama
prawie zemdlalam w sklepie...no jakos tak mi sie duszno zrobilo. biustonosza nie dalam rady kupic ale dobrze ze chociaz udalo mi sie bezpiecznie i calo wrocic do domu (prowadzac samochod sic!). niestety mam sklonnosci do omdlen i musze byc czujna. wkurza mnie ze tak sie zle poczulam:(

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Do góry