ja na jaja nie moge patrzec, mam odruch wymiotny a tak bym se zjadla takie sadzoneA mnie dzisiaj męczy katar. A dzisiaj i jutro mam szkolenia u klienta i trochę głupio, poza tym nie wszystko do mnie trafia bo jestem półprzytomna. Patowa sytuacja bo źle że w takim stanie biorę udział w szkoleniu, ale odwołać w ostatniej chwili i organizować na nowo byłoby jeszcze gorzej. Dobrze, że poza mną jest jeszcze kolega i on aktywnie bierze udział.
A dzisiaj pojadlam młodych ziemniaczkow + jajko sadzone + mizeria i przegryzlam malosolnym. Pyyycha.
reklama
anio0
Fanka BB :)
Ale bym zjadła taki obiadek, mniam!A mnie dzisiaj męczy katar. A dzisiaj i jutro mam szkolenia u klienta i trochę głupio, poza tym nie wszystko do mnie trafia bo jestem półprzytomna. Patowa sytuacja bo źle że w takim stanie biorę udział w szkoleniu, ale odwołać w ostatniej chwili i organizować na nowo byłoby jeszcze gorzej. Dobrze, że poza mną jest jeszcze kolega i on aktywnie bierze udział.
A dzisiaj pojadlam młodych ziemniaczkow + jajko sadzone + mizeria i przegryzlam malosolnym. Pyyycha.
Ja dziś na placu dorwalam polskie truskawki i zjedliśmy z makaronem
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Mój przesadnie oszczędny mąż mi truskawek żałuje niestety czeka aż będą tańsze i bardziej "naturalne", bez dodatków wspomagających wzrost niewiadomego pochodzenia, a takich niestety jest pełno wkołoJa dziś na placu dorwalam polskie truskawki i zjedliśmy z makaronem
mojeboje
Mój przesadnie oszczędny mąż mi truskawek żałuje niestety czeka aż będą tańsze i bardziej "naturalne", bez dodatków wspomagających wzrost niewiadomego pochodzenia, a takich niestety jest pełno wkoło
Może to nie jest taka zła opcja poczekać (jeśli ktoś jest w stanie Kupiłam dzisiaj pół kg. Ludzie się na nie rzucali chociaz cena 13 zl nie powiedziałabym że niska... A one srednio smaczne i jeszcze polowa jakas nadgnita.
anio0
Ale ja z taką śliną cieknącą po brodzie patrzę na te truskawki, że pewnie nawet te nadgnite bym garściami do gęby pchała, hihiMoże to nie jest taka zła opcja poczekać (jeśli ktoś jest w stanie Kupiłam dzisiaj pół kg. Ludzie się na nie rzucali chociaz cena 13 zl nie powiedziałabym że niska... A one srednio smaczne i jeszcze polowa jakas nadgnita.
pola.
Ja już pierwsze truskawki mam zaliczone.
Staram się unikać tych dużych importowanych egzemplarzy, dostępnych często w marketach, bo one faktycznie są sztucznawe, ale te krajowe łykam jak młody bocian żaby
Chyba przegapilam urodziny joshi. Wszystkiego najlepszego!
I muszę doczytac Ci się stało synkowi Anety, bo tylko wnioskuje po wpisach. Tak czy inaczej zdrówka dla synka!
Staram się unikać tych dużych importowanych egzemplarzy, dostępnych często w marketach, bo one faktycznie są sztucznawe, ale te krajowe łykam jak młody bocian żaby
Chyba przegapilam urodziny joshi. Wszystkiego najlepszego!
I muszę doczytac Ci się stało synkowi Anety, bo tylko wnioskuje po wpisach. Tak czy inaczej zdrówka dla synka!
A u mnie dziś były bardzo ładne i smaczne po 9zł... Też kupiłam i wcinamMoże to nie jest taka zła opcja poczekać (jeśli ktoś jest w stanie Kupiłam dzisiaj pół kg. Ludzie się na nie rzucali chociaz cena 13 zl nie powiedziałabym że niska... A one srednio smaczne i jeszcze polowa jakas nadgnita.
reklama
prawie zemdlalam w sklepie...no jakos tak mi sie duszno zrobilo. biustonosza nie dalam rady kupic ale dobrze ze chociaz udalo mi sie bezpiecznie i calo wrocic do domu (prowadzac samochod sic!). niestety mam sklonnosci do omdlen i musze byc czujna. wkurza mnie ze tak sie zle poczulam
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge