reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Co do fb powiem tak jestem w pewnej grupie tam . Posty widza tylko osoby z grupy bo takie ustawienia ale nie pisze tam nic juz o sobie tylko zagladam czasem co te kobiety wupisuja . Wspomnialam raz co pewna kobieta wyczynila . Sklamala ze umarlo jej dziecko urodzilo sie z wyprostowanymi nozkami . Pozniej ze zrobili jej cc i ze mala w inkubatorze . Ale jak dodala zdj to sie okazalo ze to zdj malego wczesniaka z neta . Pozniej brzydko obrazila nas wszystkie i ppblokiwala. Szok [emoji22]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
Ja dzis o dziwo mdlosci nie mam ... wczoraj z rana mialam ale moze to z nerwow
Musze myslec pozytywnie, ze wszystko jest ok mam wrazenie ze cycki mo zmalaly ... pozniej sprawdze na starym staniku jak to wyglada bo moze tylko mi sie wydaje ... od wczoraj jem wiecej bo organizm sie dopominac zaczal i powoli wraca apetyt na szczescie
Faze na slodkie mam chyba bedzie chlopak ... chociaz w sumie wszyscy mowia ze dziewczynka procz tesciowej i mojego taty ;) nie wane grunt, ze bedzie kochane i rozpieszczane a juz jest wczoraj moja mama dala nam pozytywke przytulanke sliczna owieczke az sie zakochalam w niej ! Ja jeszcze nic nie kupilam procz ciuchow ciazowych ale za to moja mama szaleje ;)

Dzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
Hej ja oki narazie sie czuje u mnie wieczorne mdlosci sa straszne do tego bol zoladka i glowy . W nocy znowu cycki bolaly [emoji23] i tak w kolko

Lucky, ale ja naprawde super podchodzilam do tej ciazy, mega pozytywnie mimo wykanczajacych mdlosci i wymiotow, i nawet tlumaczylam dziewczynom ktore nagle przestaly miec objawy, ze to normalne.. A teraz sama czuje ze cos jest nie tak, i moze to faktycznie jakies zle dni mam i sobie wmawiam, a z drugiej strony gdzies cos w tym moze byc, i sie boje.. Dowiem sie jutro wszystkiego na wizycie.. Tak bardzo chcialam tego dzidziusia, mowilam sobie caly czas ze zalamie sie jak go strace, a teraz czuje sie taka wyprana z emocji.. Jakby juz bylo przesądzone [emoji20]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! Myśl pozytywnie. Wszystko będzie dobrze.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra :no:
Olej ja!
Chyba zazdrość ja zżera!

Co do fb powiem tak jestem w pewnej grupie tam . Posty widza tylko osoby z grupy bo takie ustawienia ale nie pisze tam nic juz o sobie tylko zagladam czasem co te kobiety wupisuja . Wspomnialam raz co pewna kobieta wyczynila . Sklamala ze umarlo jej dziecko urodzilo sie z wyprostowanymi nozkami . Pozniej ze zrobili jej cc i ze mala w inkubatorze . Ale jak dodala zdj to sie okazalo ze to zdj malego wczesniaka z neta . Pozniej brzydko obrazila nas wszystkie i ppblokiwala. Szok [emoji22]

Milenka w internecie ttzrba bardzo uwazac ... ludzie oszukuja sama raz zostalam oszukana a glupia nie sprawdzilam wyslalam dwa smsy mialy byc za 3zl a w rachunku wyskoczylo 33zl za 1 sms ! Od tej pory nic nie wysylam i nie biore udzialu w zadnych konkursach grupe mam tylko.jedna mama w miescie a nazwisko tez mam lekko zmienione plus ustawienia zrobione, ze nie wyskakuje w google podczas wyszukiwania
Lepiej byc przezornym bo na roznych "czubów" można trafić ...

A wy tez mialyscie lekkie kłucie w jednym z jajników? Jakos mnie z godzinę temu chwycilo. Kłuje przy wstawaniu, siadaniu ( ale nie zawsze) ale jak delikatnie nacisnę podbrzusze w okolicy tego jajnika to mnie boli. I to przy naciskaniu tez nie w kazdej pozycji boli
Też tak mam czasami. Boli jeszcze przy kichaniu, kaszlu itp.
Mój gin mówi, to dobrze [emoji106] kawalerka się rozrasta dla malucha [emoji23]

Ostatnia edycja:
Milenka w internecie ttzrba bardzo uwazac ... ludzie oszukuja sama raz zostalam oszukana a glupia nie sprawdzilam wyslalam dwa smsy mialy byc za 3zl a w rachunku wyskoczylo 33zl za 1 sms ! Od tej pory nic nie wysylam i nie biore udzialu w zadnych konkursach grupe mam tylko.jedna mama w miescie a nazwisko tez mam lekko zmienione plus ustawienia zrobione, ze nie wyskakuje w google podczas wyszukiwania
Lepiej byc przezornym bo na roznych "czubów" można trafić ...
Dokladnie

reklama
Witam się z rana.
Małego odtransportowalam do przedszkola, jadą na wycieczkę i jutro też. Także wróci ztyrany i szybko padnie wieczorem [emoji13]

Ja dziś w miarę dobrze się czuje.
Sikam często, już nawet w nocy biegam. Czasami nadejdzie fala mdłości. Ale są do ogarnięcia.
Znowu wypiłam pół kubka kawy i więcej już nie chce.
Chyba zacznę robić w małej filiżance bo połowę wylewam.
Jest jedna rzecz która mi przypomina żem ciężarna [emoji6] cycki!!! Na brzuchu już nie pośpie a tak zasypialam kurde! najgorzej wieczorem jak już w pizamie bez stanika jestem i wstaje z łóżka a te jakby odpasc chciały pod swoim ciężarem. Muszę rękami trzymać. Masakra

Do góry