Ja mam facebooka od moze 2 miesiecy, a konto na bb juz siedem lat.. Facebooka mam po to w sumie zeby latwiej sprzedawac kosmetyki z avonu no i zeby sie posmiac bo niektore obrazki sa naprawde smieszne [emoji4] jestem tez bardziej na czasie z wiadomosciami z okolicy. I szczerze to tez bym sie nie umiala na fejsie wyzalic czy cos, fb jest malo praktycznu, mam wrazenie ze tam kazdy wszystko widzi [emoji6]
Lux, gratuluje [emoji4]
A ja dzis nie wymiotowalam choc mdlosci sa dalej, piersi nadal wiszace i niebolace, nie mam tego metalicznego smaku w ustach, brzuch nie rosnie, nie czuje zeby mi sie macica powiekszala, dzis tylko lewy jajnik mnie kul, a tak od paru dni nic sie nie dzialo.. Ja juz nawet czuje ze musze sie jutro spakowac bo caly czas mysle ze bede musiala do szpitala jechac [emoji20] co ja zrobie jak tak po prostu czuje ? Modle sie zebym sie mylila, ale jestem zalamana [emoji22] Jutro wizyta, wszystko sie wyjasni.. Przepraszam ze tak nudze ale nie mam sie gdzie i komu wyzalic..boje sie mezowi powiedziec o moich obawach, bedzie mu przykro.. Wole poczekac. Tak bym chciala zeby jednak serduszko bilo.. Ale skad w takim razie te zle przeczucia ? [emoji17]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom