reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi to tam obojętnie gdzie czy Bb czy Fb.
Tylko ze na Fb to mnie połowa rodziny by zczapila na tej grupie i już wiadomo o co kaman. Zaciazyla i nic nie gada! Pewnie wpadła albo co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo się nie chwali.

Lux kurde! Daj znać jak po wizycie [emoji7] wszystkie to czekamy.
.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam facebooka od moze 2 miesiecy, a konto na bb juz siedem lat.. Facebooka mam po to w sumie zeby latwiej sprzedawac kosmetyki z avonu no i zeby sie posmiac bo niektore obrazki sa naprawde smieszne [emoji4] jestem tez bardziej na czasie z wiadomosciami z okolicy. I szczerze to tez bym sie nie umiala na fejsie wyzalic czy cos, fb jest malo praktycznu, mam wrazenie ze tam kazdy wszystko widzi [emoji6]

Lux, gratuluje [emoji4]

A ja dzis nie wymiotowalam choc mdlosci sa dalej, piersi nadal wiszace i niebolace, nie mam tego metalicznego smaku w ustach, brzuch nie rosnie, nie czuje zeby mi sie macica powiekszala, dzis tylko lewy jajnik mnie kul, a tak od paru dni nic sie nie dzialo.. Ja juz nawet czuje ze musze sie jutro spakowac bo caly czas mysle ze bede musiala do szpitala jechac [emoji20] co ja zrobie jak tak po prostu czuje ? Modle sie zebym sie mylila, ale jestem zalamana [emoji22] Jutro wizyta, wszystko sie wyjasni.. Przepraszam ze tak nudze ale nie mam sie gdzie i komu wyzalic..boje sie mezowi powiedziec o moich obawach, bedzie mu przykro.. Wole poczekac. Tak bym chciala zeby jednak serduszko bilo.. Ale skad w takim razie te zle przeczucia ? [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam facebooka od moze 2 miesiecy, a konto na bb juz siedem lat.. Facebooka mam po to w sumie zeby latwiej sprzedawac kosmetyki z avonu no i zeby sie posmiac bo niektore obrazki sa naprawde smieszne [emoji4] jestem tez bardziej na czasie z wiadomosciami z okolicy. I szczerze to tez bym sie nie umiala na fejsie wyzalic czy cos, fb jest malo praktycznu, mam wrazenie ze tam kazdy wszystko widzi [emoji6]

Lux, gratuluje [emoji4]

A ja dzis nie wymiotowalam choc mdlosci sa dalej, piersi nadal wiszace i niebolace, nie mam tego metalicznego smaku w ustach, brzuch nie rosnie, nie czuje zeby mi sie macica powiekszala, dzis tylko lewy jajnik mnie kul, a tak od paru dni nic sie nie dzialo.. Ja juz nawet czuje ze musze sie jutro spakowac bo caly czas mysle ze bede musiala do szpitala jechac [emoji20] co ja zrobie jak tak po prostu czuje ? Modle sie zebym sie mylila, ale jestem zalamana [emoji22] Jutro wizyta, wszystko sie wyjasni.. Przepraszam ze tak nudze ale nie mam sie gdzie i komu wyzalic..boje sie mezowi powiedziec o moich obawach, bedzie mu przykro.. Wole poczekac. Tak bym chciala zeby jednak serduszko bilo.. Ale skad w takim razie te zle przeczucia ? [emoji17]

tez mialam zle przeczucia i sie mile zaskoczylam wiec spokojnie, moze masz etap, gdzie ustaja objawy?

Ja jutro jadę na badania rano :D zaś mi upuszcza troche krwi :D
Ja też jutro robię :)
Cześć dziewczyny :) Chciałabym do was dołączyć :) U mnie dziś 8t0d, druga wizyta u lekarza w piątek o 16.45 :)
Witaj :) napisz coś o sobie.

Izulka nie denerwuj się proszę... Uwierz że wszystko będzie ok. Są na to ogromne szanse, to nie lotto. No i nic nie wskazuje żeby miało być źle.

Głowa do góry

Jeju jak beznadziejnie się czuję. Głowa mnie boli (piję i piję tą wodę, ale nie pomaga) i mam mdłości. Chyba się wcześniej położę. Miałam iść do tego kina, ale nie miałam siły, żeby się zmusić. Na szczęście koleżanka jest wyrozumiała i usprawiedliwiła mnie ze względu na mój stan. :happy:

Lux, gratuluje [emoji4]

Mnie życie nauczyło tego żeby nastawiać się pozytywnie. Niestety baaardzo dużo razy wykrakałam sobie złe rzeczy i zauważyłam, że często w życiu dostajemy to o czym myślimy. Więc musisz myśleć tylko pozytywnie a wtedy napewno tak będzie! :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry