reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No podczytalam Was.
My mamy honde civik type s 3 drzwiowy. Z tyłu spokojnie zmieszczą sie dwa foteliki. Wiadomo jest średnio wygodnie ale dalismy za samochod kupę kasy 3 lata temu i nie zmieniamy jeszcze. Myslimy oczywiscie szczególnie podoba nam sie opel zafira nowy na 7 osób i jak sie uda to w ciagu dwoch lat wezmiemy takiego roczniaka z salonu. Kombinujemy teraz z umową męża. Biedny ma na czas okreslony i nie mamy jal sie ruszyc na razie. W ciagu 2 lat powinno sie cos wyklarowac. Na razie to tylko takie nasze zamiary bardziej.

U nas nie ma majowki w poniedzialek wszystko rusza normalnie . za to w czwartek jest swieto koscielno-panstwowe i wszystko zamknięte.

Oj powiem Wam ze przesadzilam. Tak bardzo chcialo mi sie kebaba ze po szpitalu pojechalismy i zjadlam calego i frytami poprawilam. Kurde a teraz musze za pół godziny cukier zmierzyć i az sie boje. Na swoją obronę mam tylko to że jeszcze nic w zyciu mi tak nie smakowało jak to jedzonko. Oj tak jeszcze nie mialam ;)

reklama
Aaaa czyli jeszcze trochę i tez zobaczę nóżki i rączki :) jestes wśród nas "najstarsza" zawsze będziesz krok do przodu :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nie. Antiope ma na 29 listopada termin? Dobrze pamietam? Skadi jest jeszcze bardziej do przodu. Chyba tydzień wcześniej niz ja. Kindzia chyba też ma dzidzia wiekszego.

Właśnie zalozylam sobie pamiętnik ciazy. Od początku będę opisywała wszystko tydzień po tygodniu. Nie wiem co z tym później zrobię ale chcę mieć zapisane wszystkie te przeżycia :) ręką mnie juz boli od tego pisania [emoji1]

Aneta super wieści !!!
ja za tydzień idę na USG będzie 10 tydzień wg badania USG i już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć te rączki i nóżki :)
u mnie właśnie się robi obiadek dziś młoda kapusta z karkówką i ziemniaczkami :) już mi ślinka cieknie
byłam u rodziców posiedziałam trochę na świeżym powietrzu od razu lepiej się też czuję
co do aut my mamy forda mondeo w kombi także spokojnie się pomieścimy ;)

reklama
Hej dziewczynki. Nadrobie Was później. Znowu odwiedzilam ip bo w nocy mocno krwawilam. Dzidziol jest sliczny. Leżał na plecach i machnal nozkami i raczkami. SerdusZko pięknie bije. Krwiak mniejszy i wezszy o połowę. Z 3cm zszedł na 1.6. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Super wieści !! To dziecko jest już większe od krwiaka, nie bój nic :)

Aaaa czyli jeszcze trochę i tez zobaczę nóżki i rączki :) jestes wśród nas "najstarsza" zawsze będziesz krok do przodu :)

Ja też jestem stara, termin na listopad, ale chcę siedzieć tu z Wami :)

A mnie coś boli jak na okres i się martwię :(

elifit nie martw się. od nerwów może Cię boleć jeszcze bardziej, nie stresuj się niepotrzebnie. Wszystko będzie dobrze.

Aneta super wieści !!!
ja za tydzień idę na USG będzie 10 tydzień wg badania USG i już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć te rączki i nóżki :)
u mnie właśnie się robi obiadek dziś młoda kapusta z karkówką i ziemniaczkami :) już mi ślinka cieknie
byłam u rodziców posiedziałam trochę na świeżym powietrzu od razu lepiej się też czuję
co do aut my mamy forda mondeo w kombi także spokojnie się pomieścimy ;)

Młoda kapusta... ale mi narobiłaś smaka!! Zapomniałam, że to przecież JUZ :D uwielbiam młodą kapustę, tylko nie wiem, czy teraz dam radę ją sama przygotować, bo trochę śmierdzi ... :(

Do góry