reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja nie mam wysokiego ciśnienia, tylko mi się unormowało. Jak wcześniej miałam 100/60, to teraz mam takie prawidłowe przedciążowe czyli 120/80

Agucha to co pijemy jakieś Piccolo z tej okazji? :happy:

Mi lekarz potwierdził a i tak nie dowierzam:) Może w niedzielę jak rodzice się dowiedzą, mama się rozpłacze itp jak poprzednio;) to bardziej to do mnie dotrze.
Mojeboje ja też nie dowierzam. Milo tego ze chciałam, wiedzialam co robię i planowalam. Nie do wiary!

Lux ja nie mam wysokiego ciśnienia, tylko mi się unormowało. Jak wcześniej miałam 100/60, to teraz mam takie prawidłowe przedciążowe czyli 120/80

Agucha to co pijemy jakieś Piccolo z tej okazji? :happy:

No koniecznie trzeba to oblać :) ja mogę oblać wodą z ogórków kiszonych! Zawsze lubiłam kwaśne... A teraz to dopiero :)

Dziewczyny jaka macie pogodę? Ładny weekend się szykuje?

Mojeboje ja też nie dowierzam. Milo tego ze chciałam, wiedzialam co robię i planowalam. Nie do wiary!

No koniecznie trzeba to oblać :) ja mogę oblać wodą z ogórków kiszonych! Zawsze lubiłam kwaśne... A teraz to dopiero :)

Dziewczyny jaka macie pogodę? Ładny weekend się szykuje?
u mnie niby wiosennie, ale jakos tak wiatr zawiewa

Lux moje normalne ciśnienie to 120/80. W ciąży mi spadło do mniej więcej 100/60, a teraz znowu się podniosło do takiego sprzed ciąży i dlatego mnie to niepokoi tak samo jak zanik mdłości i bólu piersi

Lux moje normalne ciśnienie to 120/80. W ciąży mi spadło do mniej więcej 100/60, a teraz znowu się podniosło do takiego sprzed ciąży i dlatego mnie to niepokoi tak samo jak zanik mdłości i bólu piersi
kurcze dziwne, ze tak nagle zanikly mdlosci....moze juz sie organizm uspokoil i temu ich nie ma, tylko czemu piersi nie bola? hmmm :oo: kurcze, bo zaraz sama se zaczne wkrecac zle mysli

Hej! Można do Was dołączć? Tylko nie wiem jak Was nadrobię bo jest 201 stron :O :D ale postaram się. W poniedziałek 25.04 mam wizyte u gina żeby potweirdzic ciaze. z moich obliczen wychodzi termin porodu na 17 grudnia.

reklama
Do góry