nie chce nic brac na wlasna rekeLux nie masz w domu dupka albo lutkę?
reklama
waze teraz 98 kg i pewnie duzo nie przytyje bo lekarz mi dietke narzuciAneta współczuję dzisiejszego dnia biedactwo się nacierpiał. Oby zabieg mu pomógł i przestał chorować.
Ja zawsze w ciąży miałam piękne włosy - teraz póki co ciężko mi powiedzieć. Za rzadko je myję przez te mdłości. Na szczęście za tydzień zakładam dredloki i będzie spokój. Zawsze będą wyglądać dobrze
Agucha weź zmotywuj może innego gina do wypisania L4 - przecież to nie ma sensu.
Wiolcia ja biorę foliany (aktywną formę kwasu foliowego, która lepiej się wchłania ) - to jest też jednym ze składników femibionu o ile dobrze pamiętam. Oprócz tego B kompleks, Wit D3 (5000 jm), k2mk7 i kwasy omega 3. A poza tym mamy wiosnę - wystarczy dużo owoców i warzyw
Ja dzisiaj padam na twarz niemąż dał mi zadania do wykonania, wiec jak o 7. 30 wsiadłam do auta to wróciłam po 12, potem o 13 po młodszą, do biedry, po starszą i do domu na godzinę - ogarnęłam troszkę a potem po 15 do stajni i wróciłyśmy dopiero po 17tej. Boli mnie krzyż. Ale chyba odkryłam sposób na lekkie zmniejszenie mdłości - w ciąży z młodszą działały gumy miętowe (na które do dzisiaj nie mogę patrzeć ) a teraz lepiej mi po gmach z eukaliptusem nie jest tak całkiem super ale bynajmniej mnie nie cofa co chwila.
Ja 2 maja kończę 31 lat starsze dzieci rodziłam mając 25 i 28 lat
Dziewczyny jakie są Wasze założenia co do wagi? Macie jakieś w ogóle czy idziecie na żywioł? z pierworodną przytyłam 16kg, ale miałam wielowodzie i w sumie szybko zrzuciłam to co zostało po porodzie. Z młodszą było "róbta co chceta " i mimo, że w 20tc miałam wagę bez zmian to potem pięknie nadrobiłam i skończyłam z +20kg teraz póki co w 4tc 58,1 a od 5tc 57,5kg. Daję sobie 1-1,5kg/ miesiąc począwszy od 3 m-ca ciąży co da 7-10,5kg na plusie
Antiope
Fanka BB :)
bonusowa ja z synkiem przytyłam 8 kg i nie chciałabym tego przekroczyć. Jak kobieta waży mniej, to sobie może pozwolić na przytycie naście, a nawet dwadzieścia kilogramów i tragedii nie ma, a jak ktoś przy mojej wadze przytyje 20, to wygląda jak waleń. Na żywioł chyba bym nie mogła tak całkiem, bo mam w pamięci koleżankę, która nie za wysoka, bo 160 cm wzrostu ważyła 60 kg przed pierwszą ciążą. W pierwszej ciąży przytyła 30 kg. Nie zdążyła tego zrzucić, bo zaszła w kolejną ciążę (między dziećmi jest dokładnie rok różnicy, są z tego samego miesiąca). W drugiej ciąży przytyła kolejne 30 kg i tym sposobem po 2 ciążach ważyła coś między 110 a 120 przy wzroście 160 cm. Ona pomimo, że dzieci ma już całkiem duże (11 i 12 lat), to w dalszym ciągu zmaga się z kilogramami z ciąży. najmniej ile jej się udało osiągnąć, to było 85 kg.
Ja, tak jak pisałam, w ciąży z synkiem przytyłam 8 kg, które w zasadzie zrzuciłam w dniu porodu. Potem zaczęłam karmić piersią, więc jeszcze trochę schudłam. A potem się okazało, że ze względu na alergię syna muszę ze swojego jedzenia odrzucać kolejne produkty i kolejne kilogramy poleciały w dół (niestety pojawiły się również dziury w zębach ze względu na niedobory wielu składników). Kiedy skończyłam karmić synka ważyłam niewiele ponad 60 kg. Niestety potem nadrobiłam i wróciłam do wagi sprzed ciąży.
Ja, tak jak pisałam, w ciąży z synkiem przytyłam 8 kg, które w zasadzie zrzuciłam w dniu porodu. Potem zaczęłam karmić piersią, więc jeszcze trochę schudłam. A potem się okazało, że ze względu na alergię syna muszę ze swojego jedzenia odrzucać kolejne produkty i kolejne kilogramy poleciały w dół (niestety pojawiły się również dziury w zębach ze względu na niedobory wielu składników). Kiedy skończyłam karmić synka ważyłam niewiele ponad 60 kg. Niestety potem nadrobiłam i wróciłam do wagi sprzed ciąży.
wiolciaAn
Początkująca w BB
Dziewczyny co do wagi to ja w ciąży przytyłam jakieś 13kg później zrzuciłam to, ale siedząc w domu z powrotem przytyłam. Od zeszłego roku starałam się schudnąć i zrzuciłam 15 kg więc teraz nie zamiaruje za dużo przytyć, ale zobaczymy jak to wyjdzie bo dzidzia jest ważniejsza niż te kilogramy. Niedawno znajoma urodziła, ale z tego co słyszałam to starała się z mężem około trzech lat o dziecko jak okazało się że jest w ciąży to nawet nie przestała palić, mało jadła bo bała się że za dużo przytyje dla mnie to jest chora dziewczyna.
MyDream
Aneta najwazniejsze, ze juz po! Teraz daj sobie chwilke na odpoczynek :*
Bonusowa wychwycilam stajnie w ktorejs z Twoich odpowiedzi - jezdzisz konno?
Laseczki produkujecie tyle, ze nie dam rady do wszystkiego sie odniesc
U mnie dzisiaj leniwiec totalny, dodatkowo muli mnie strasznie wiec jak tylko mam okazje to spie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bonusowa wychwycilam stajnie w ktorejs z Twoich odpowiedzi - jezdzisz konno?
Laseczki produkujecie tyle, ze nie dam rady do wszystkiego sie odniesc
U mnie dzisiaj leniwiec totalny, dodatkowo muli mnie strasznie wiec jak tylko mam okazje to spie.
MyDream
I oczywiscie witam wszystkie nowe Grudnioweczki Fajnie, ze jest nas coraz wiecej!
sluchajcie czego nie mozecie jesc? na mysl o czym Was mdli? ja nie moge na bulki patrzec, chleb tez srednio wchodzi,slodkie tez ciezko, warzywa mi nie smakuja, zadnych pomidorow, ogorkow, gdzie przed ciaza tego duzo jadlam...mieso zjem, nie jest zle i kabanosy mi bardzo smakuja grubsze z musztarda, najlepsze danie
reklama
madzia.ch.1995
Ciężko nadążyć ale fajnie ze jest o czym pisac i ze się dogadujemy