reklama
madzialenka3009
Fanka BB :)
Co się stało??Ale mnie wkurzyli w pracy, aż się podenerwowałam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Piotrowsqa tak za pare dni skończę 21
co jest?Ale mnie wkurzyli w pracy, aż się podenerwowałam
Ja pracuje jako myszka od komputera. No wiec mogę pracować tylko 4h zamiast 8 przed monitorem ale mam robić dokładnie tyle samo co wcześniej, do tego dodatkowe zadania na czas "bez komputera" co w praktyce i tak odznacza dużo pracy dodatkowej przy kompie, bo inaczej się nie da i prace dodatkową bez komputera no i do tego siedzieć 8,5h pod kluczem chociaż i tak do kompa nie mogę podejść...
Także dostałam karę ze jestem w ciąży :| więcej roboty ale mniej czasu
madzia.ch.1995
Mi lekarz kazał brać PREGNA PLUS. Taki pakiet witamin, kwas foliowy tez tam jest.
ja musze kupic ja kiedys bralam taki z bocianem, ale nazwy nie pamietam, taki sam sklad jak oryginalny folik a w tej cenia dwa razy tyle ich jestCzy bierzecie może kwas foliowy?? Jak tak to jak się nazywa??
chorzy ludzie, ja w sklepie robie i serwisie i ma tu kompa i sila rzeczy siedze przy nim, bo faktury i cala reszta z niego wychodzi,a le staram sie ograniczac ten czas by za blisko nie siedziecJa pracuje jako myszka od komputera. No wiec mogę pracować tylko 4h zamiast 8 przed monitorem ale mam robić dokładnie tyle samo co wcześniej, do tego dodatkowe zadania na czas "bez komputera" co w praktyce i tak odznacza dużo pracy dodatkowej przy kompie, bo inaczej się nie da i prace dodatkową bez komputera no i do tego siedzieć 8,5h pod kluczem chociaż i tak do kompa nie mogę podejść...
reklama