ilosc taka normalna, ale zapach taki jakby typowy jak byl zawsze podczas fazy lutealnejW jakim sensie? Zapachu czy ilości?
reklama
anio0
Fanka BB :)
Chciałam przez chwilę zapytać czemu tak szybko ale nagle do mnie doszło, że za miesiąc będziemy już w 10-13 tygodniach!
Lux to mi się wydaje, że w Twoim przypadku podawanie leków nie ma sensu…
Śluz nie powinien wydzielać zapachu. Mogła Ci się przypałętać jakaś infekcja. Ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie jakiś probiotyk dopochwowy, jeśli nie masz żadnych innych dolegliwości, typu swędzenie, czy pieczenie.
agnesis będę zaciskać kciuki. Dobrze, że idziesz, przynajmniej się uspokoisz, a nie będziesz stresować do 5 maja.
A ja sobie ustaliłam termin genetycznego na 24 maja na 15.30
anio0
Mój nie pachnie wcale. Ale za to jest go baaardzo dużo i schodzi nagle.ilosc taka normalna, ale zapach taki jakby typowy jak byl zawsze podczas fazy lutealnej
Antiope
wiolcia witaj!
Lux, ja już pisałam kilka razy, że mam genetyczne na nfz z racji skończonych 35 lat
Jeśli zapach nie jest brzydki, to może ok. Śluzu w ciąży możesz mieć więcej niż normalnie.
anio0 no, 24 maja, to będę w 12t4d, czy jakoś tak
Lux, ja już pisałam kilka razy, że mam genetyczne na nfz z racji skończonych 35 lat
Jeśli zapach nie jest brzydki, to może ok. Śluzu w ciąży możesz mieć więcej niż normalnie.
wiolciaAn
Początkująca w BB
Bardzo dobrze na razie ból piersi. Myślałam że mi się spóźnia @ bo ostatnio miałam tydzień za wcześnie @ i jakiś rok temu tydzień za późno. Więc też myślałam że i teraz się tylko spóźnia chociaż od paru miesięcy się staraliśmy.
LUXUORIUS kiedy wybierasz się do lekarza?? Bo czytam od początku próbuję nadgonić zaległości.
LUXUORIUS kiedy wybierasz się do lekarza?? Bo czytam od początku próbuję nadgonić zaległości.
Piotrowsqa
Zaciekawiona BB
Masz 21 w tym roku? :*Kurczę to ja chyba jestem tutaj najmlodsza
Jak tylko rok starsza
moj tez schodzi nagle tak jakby krew splywala podczas okresuMój nie pachnie wcale. Ale za to jest go baaardzo dużo i schodzi nagle.
za tydzien w srode chce iscBardzo dobrze na razie ból piersi. Myślałam że mi się spóźnia @ bo ostatnio miałam tydzień za wcześnie @ i jakiś rok temu tydzień za późno. Więc też myślałam że i teraz się tylko spóźnia chociaż od paru miesięcy się staraliśmy.
reklama
nie doczytalam, przepraszamwiolcia witaj!