reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Chciałam przez chwilę zapytać czemu tak szybko ;) ale nagle do mnie doszło, że za miesiąc będziemy już w 10-13 tygodniach! :D
Lux to mi się wydaje, że w Twoim przypadku podawanie leków nie ma sensu…

Śluz nie powinien wydzielać zapachu. Mogła Ci się przypałętać jakaś infekcja. Ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie jakiś probiotyk dopochwowy, jeśli nie masz żadnych innych dolegliwości, typu swędzenie, czy pieczenie.

agnesis
będę zaciskać kciuki. Dobrze, że idziesz, przynajmniej się uspokoisz, a nie będziesz stresować do 5 maja.

A ja sobie ustaliłam termin genetycznego na 24 maja na 15.30 :happy:

wiolcia witaj! :happy:

Lux, ja już pisałam kilka razy, że mam genetyczne na nfz z racji skończonych 35 lat :happy:

Jeśli zapach nie jest brzydki, to może ok. Śluzu w ciąży możesz mieć więcej niż normalnie.

anio0 no, 24 maja, to będę w 12t4d, czy jakoś tak :happy:

Bardzo dobrze na razie ból piersi. Myślałam że mi się spóźnia @ bo ostatnio miałam tydzień za wcześnie @ i jakiś rok temu tydzień za późno. Więc też myślałam że i teraz się tylko spóźnia chociaż od paru miesięcy się staraliśmy.
LUXUORIUS kiedy wybierasz się do lekarza?? Bo czytam od początku próbuję nadgonić zaległości.

Kurczę to ja chyba jestem tutaj najmlodsza :D:D
Masz 21 w tym roku? :*
Jak tylko rok starsza :D

p19us65g5dhat4ga.png

Bardzo dobrze na razie ból piersi. Myślałam że mi się spóźnia @ bo ostatnio miałam tydzień za wcześnie @ i jakiś rok temu tydzień za późno. Więc też myślałam że i teraz się tylko spóźnia chociaż od paru miesięcy się staraliśmy.
LUXUORIUS kiedy wybierasz się do lekarza?? Bo czytam od początku próbuję nadgonić zaległości.
za tydzien w srode chce isc

reklama
Do góry