reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam betę a jest to mój 37dc i wynosi 3652.00 mlU/ml co przy córce w 42dc miałam ledwo co 1503.00 mlU/ml aż zaczynam się stresowac czy dwójki dzieci nie noszę w sobie, w sumie cykl stymulowany miałam więc wszystko możliwe... a czy bym chciała od razu dwoje to jedno w zupełności zdrowe by mi wystarczyło i do środy do wizyty to osiwieje ;-) ahh i dzisiaj poraz pierwszy zaliczyłam mdłości jak wracałam z córka z przedszkola, myślałam że pawia puszczę zaraz na ulicy i modliłam się żeby jak najszybciej dotrzeć do domu.
Petunia, ja w 37dc miałam betę prawie 5300 ;)

hej dziewczyny przyjmiecie mnie ? :D
aktualnie czekam na wizytę która jest 18 kwietnia :)

Witaj creativo :)

Czesc :) mnie też możecie przygarnąć :) we wtorek mam pierwszą wizytę :) robiłam testy i pozytywne :D za pierwszym razem się udało :)

Witaj Ruda94 :)

Agucha powodzenia jutro na becie

:)

kindzia ja mimo wszystko staram się nie przesadzać z kawą i piję jedną kawę z mlekiem dziennie, wyjątkowo dwie. Nie odrzuciło mnie od kawy w żadnej ciąży na szczęście. Dobrze, bo jak nie wypiję porannej kawy, to mnie głowa boli.

Kurde, ja od dziś nie mogę pić kawy. Piłam normalnie (pół łyżeczki kawy i połowa mleka, taka moja kawa ;) ) ale od dziś czuję że to koniec. W poprzedniej ciąży też kompletnie mnie odrzuciło.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&**&& Agucha robilas bete??

Robiłam. Wyniki mają być dziś po 20...

Cos dziewczyny milcza. Zyjecie Skadi, agucha tęczowa mania??? Prosze sie tu meldowac dziewczynki :)

:D

Agucha a jak twoja beta? Masz dwa wyniki?

Mam tylko pierwszy wynik z piątku - 9000...

Hej Dziewczyny :) byłam dzisiaj na usg, pęcherzych 12mm z tego co zrozumiałam, bo byłam w takim amoku, nie widać jeszcze zarodka i ze względu na moje nieregularne miesiączki nie można określić tygodnia ciąży, ale możliwe, że coś koło 5. Mam iść znowu w sobotę.. Trochę martwię się, że tak szybko, no ale może zobaczę coś więcej.

reklama
Do góry