reklama
Uwielbiam bob i moj mały też! cała rodzina lubi, ale ja z malym zawsze potrzebujemy podwójne porcje od innych żebyśmy byli zadowoleni [emoji23]wspaniala wiadomosc.
aktualnie u mnie na stole:Zobacz załącznik 759570
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam bob i moj mały też! cała rodzina lubi, ale ja z malym zawsze potrzebujemy podwójne porcje od innych żebyśmy byli zadowoleni [emoji23]
A mi bób od zawsze śmierdzi
Mmmm zazdroszczę! Uwielbiam i zawsze czekam na niego cały rok!wspaniala wiadomosc.
aktualnie u mnie na stole:Zobacz załącznik 759570
oj upaslabym Cie ja uwielbiam karmic ludzi. ciekawe czy to sie przelozy na karmienie piersia?))Grama i tuiles jade do Was na wyzerke!!!!
eh...niestety strasznie drogi byl ten bob...mam wyrzuty sumienia wiec zjadlam tylko polowe a reszta nakrmie mezaUwielbiam bob i moj mały też! cała rodzina lubi, ale ja z malym zawsze potrzebujemy podwójne porcje od innych żebyśmy byli zadowoleni [emoji23]
Bo śmierdzi [emoji23], ale mimo wszystko jest pycha [emoji23]A mi bób od zawsze śmierdzi
Ja w sobotę jadlam bob. Pyszny był ja kupuje poza sezonem mrożony i jest pycha!! Teraz zjadłam makaron z truskawkami
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Grama i tuiles jade do Was na wyzerke!!!!
Zapraszamy! Dorzucę jeszcze jagody z cukrem
A bób faktycznie jeszcze drogi. Koło mnie na targu jeszcze kilka dni temu kosztował 40 zł/kg ;/