Ja często słyszę, że ketchup to podstawowa przyprawa do dań (wg mojego męża) i dzięki niemu wszystko zyskuje odpowiedni smak![]()
Ja bym powiedziała, że to słowa moich synów. Ketchup dodają prawie do wszystkiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja często słyszę, że ketchup to podstawowa przyprawa do dań (wg mojego męża) i dzięki niemu wszystko zyskuje odpowiedni smak![]()
Ooo tak, zdecydowanie moja zachcianka. Luby juz nie raz w wieczorem jechalAaaa McDonald i lody u mnie zawsze z podwójną polewa karmelowąjedna pod lodami w wafelku, druga na gorze, polecam
![]()
ja jak jem kotleta to dodaje ketchup, nawet w gosciach i duzooooo sosu mmiam ;DOoo tak, zdecydowanie moja zachcianka. Luby juz nie raz w wieczorem jechal
To znow u nas ja dodaje ketchup to wiekszosci potrawnawet do schabowego, z ziemniakami i mizeria
Ja od zawsze fanka ketchup'u. Natomiast jak jestesmy w gosciach to sie powstrzymuje, bo rozumiem, ze kogos moze to wkurzyc
Mam totalny brak weny na odzywanie sie, podczytuje Was na biezaco, ale jakos u mnie nic sie nie dzieje. Czuje sie generalnie dobrze, wczoraj popoludniu rwa mnie meczyla i miednica bolala. Od 2 dni zdarza mi sie rano zwymiotowac, ale jednorazowo i pozniej juz jest wszysko ok![]()
Haha sos tez musi byc, albo ewentualnie bardzo mokra suroweczkaja jak jem kotleta to dodaje ketchup, nawet w gosciach i duzooooo sosu mmiam ;D
u mnie musi byc surowka, mizzeria, kalafior, brokul lub buraczki i juzHaha sos tez musi byc, albo ewentualnie bardzo mokra suroweczkaDla mnie obiad bez zimnej surowki to nie obiad.
Dziewczyny. Będę pisała do innej adminki w sprawie dodania kolejnych z Was do forum zamkniętego, bo ta, która nam je założyła się nie odzywa. Proszę o zgłoszenia chętnych - jedynym warunkiem jest udzielanie się na otwartym grudniu 2016póki co na liście mam :
Kleo93
Gabinia
pola.
Czekam na zgłoszenia.
To jeszcze ja poproszęDziewczyny. Będę pisała do innej adminki w sprawie dodania kolejnych z Was do forum zamkniętego, bo ta, która nam je założyła się nie odzywa. Proszę o zgłoszenia chętnych - jedynym warunkiem jest udzielanie się na otwartym grudniu 2016póki co na liście mam :
Kleo93
Gabinia
pola.
Czekam na zgłoszenia.