Ja często słyszę, że ketchup to podstawowa przyprawa do dań (wg mojego męża) i dzięki niemu wszystko zyskuje odpowiedni smak
Ja bym powiedziała, że to słowa moich synów. Ketchup dodają prawie do wszystkiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja często słyszę, że ketchup to podstawowa przyprawa do dań (wg mojego męża) i dzięki niemu wszystko zyskuje odpowiedni smak
Ooo tak, zdecydowanie moja zachcianka. Luby juz nie raz w wieczorem jechalAaaa McDonald i lody u mnie zawsze z podwójną polewa karmelową jedna pod lodami w wafelku, druga na gorze, polecam
ja jak jem kotleta to dodaje ketchup, nawet w gosciach i duzooooo sosu mmiam ;DOoo tak, zdecydowanie moja zachcianka. Luby juz nie raz w wieczorem jechal
To znow u nas ja dodaje ketchup to wiekszosci potraw nawet do schabowego, z ziemniakami i mizeria Ja od zawsze fanka ketchup'u. Natomiast jak jestesmy w gosciach to sie powstrzymuje, bo rozumiem, ze kogos moze to wkurzyc
Mam totalny brak weny na odzywanie sie, podczytuje Was na biezaco, ale jakos u mnie nic sie nie dzieje. Czuje sie generalnie dobrze, wczoraj popoludniu rwa mnie meczyla i miednica bolala. Od 2 dni zdarza mi sie rano zwymiotowac, ale jednorazowo i pozniej juz jest wszysko ok
Haha sos tez musi byc, albo ewentualnie bardzo mokra suroweczka Dla mnie obiad bez zimnej surowki to nie obiad.ja jak jem kotleta to dodaje ketchup, nawet w gosciach i duzooooo sosu mmiam ;D
u mnie musi byc surowka, mizzeria, kalafior, brokul lub buraczki i juzHaha sos tez musi byc, albo ewentualnie bardzo mokra suroweczka Dla mnie obiad bez zimnej surowki to nie obiad.
Dziewczyny. Będę pisała do innej adminki w sprawie dodania kolejnych z Was do forum zamkniętego, bo ta, która nam je założyła się nie odzywa. Proszę o zgłoszenia chętnych - jedynym warunkiem jest udzielanie się na otwartym grudniu 2016 póki co na liście mam :
Kleo93
Gabinia
pola.
Czekam na zgłoszenia.
To jeszcze ja poproszęDziewczyny. Będę pisała do innej adminki w sprawie dodania kolejnych z Was do forum zamkniętego, bo ta, która nam je założyła się nie odzywa. Proszę o zgłoszenia chętnych - jedynym warunkiem jest udzielanie się na otwartym grudniu 2016 póki co na liście mam :
Kleo93
Gabinia
pola.
Czekam na zgłoszenia.