mojeboje
Fanka BB :)
Ja też wcale nie farbuję, więc i dylemat mam z głowy.
Też na razie nie farbuję. Ale niestety mam już pojedyncze siwe włoski, które systematycznie usuwam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też wcale nie farbuję, więc i dylemat mam z głowy.
No ja na szczęście nie mam żadnych siwych, pomimo, że już najmłodsza nie jestem. Mam koleżanki, które są w moim wieku a już kilka lat temu siwiały i teraz nie ma szans bez farbowania. Ja pewnie zacznę farbować jak mi się siwe włosy zaczną pojawiać.Też na razie nie farbuję. Ale niestety mam już pojedyncze siwe włoski, które systematycznie usuwam
i herbate z żurawiny i urinalKrasnal, furagina i urosept, ale najlepiej zapytaj lekarza czy można. A ja z całego serca polecam żurawinę. Działa cuda. Najlepiej kup sobie czysty sok żurawinowy i pij na potęgę razem z wodą.
Nie wiem czy w tych farbach, ktorymi robi moj fryzjer jest amoniak (nie czuje) ale ja podchodzę do ciazy dość normalnie, i staram się normalnie żyć. Przecież na codzień wdychamy chemię w powietrzu nawet, jemy nie zawsze zdrowo... a Skoro lekarz mówi,że można to tak robie nie przesadzam bo uważam, że co ma być to będzie i jak ma być zdrowe to będzie. No oczywiście bez ekstremów. Ale już mam tyle przykładów na około i widzę,że naprawdę częściej te przewrazliwione koleżanki, które w ciazy obchodziły się z sobą jak z jajkiem miały większe kłopoty, cięższa ciaze, bardziej chorowite dzieci itd a te koleżanki, które były wyluzowane to miały lżejsza ciaze i jakieś takie mniej problemowe dzieci.A wdychanie amoniaku? Przeviez jest toksyczny Czarownica.
Pokaz Ta liste
Moja znajoma była w trzeciej ciąży, miała nadzieję na córkę, jako że w domu dwóch synów, była zdruzgotana gdy okazało się że będzie kolejny chłopak. Trochę jej zeszło zanim się oswoiła z tym faktem.
Szczerze, każdy ma prawo do marzeń, wiadomo że hormony swoje robią, ale prawda jest taka, że w momencie gdy widzimy tego małego człowieczka to kochamy go całym sercem i jego płeć przestaje mieć znaczenie.
Dziewczyny z parką, czy wy też zauważyliście że dziewczynki mają silniejsze organizmy? Mój syn miał problemy brzuszkowe, więcej chorował, córka to silna babka od maleńkiego.
a czym wymiotowałaś? Jadłaś coś wcześniej? Z płuc byś nie wypluła tyle raczej. Chora jesteś? Obserwuj się i w razie czego jedź. Pianą sie wymiotuje gdy nie masz juz czym wymiotować. Ślina plus soki trawienne tworzą pianę. Nie zatrułaś się?
Receptą na co dzień jest UMIARNie wiem czy w tych farbach, ktorymi robi moj fryzjer jest amoniak (nie czuje) ale ja podchodzę do ciazy dość normalnie, i staram się normalnie żyć. Przecież na codzień wdychamy chemię w powietrzu nawet, jemy nie zawsze zdrowo... a Skoro lekarz mówi,że można to tak robie nie przesadzam bo uważam, że co ma być to będzie i jak ma być zdrowe to będzie. No oczywiście bez ekstremów. Ale już mam tyle przykładów na około i widzę,że naprawdę częściej te przewrazliwione koleżanki, które w ciazy obchodziły się z sobą jak z jajkiem miały większe kłopoty, cięższa ciaze, bardziej chorowite dzieci itd a te koleżanki, które były wyluzowane to miały lżejsza ciaze i jakieś takie mniej problemowe dzieci.
Oczywiście nie chce nikogo urazić, każdy robi jak uważa
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy nowa mamusie z nami.Cześć dziewczyny, jestem nową grudniową mamą. Mam 5 letnią córcię Wiktorię. Ucieszyłam, się na wieść o ciąży, od razu myślenie czy to będzie dziewczynka czy chłopczyk, zastanawianie się nad imieniem, w zeszłym tygodniu okazalo się, że jestem chora na toksoplazmozę. Od tej chwili nie mogę przestać się martwic o moje dzieciątko, czy aby nie zarazi się chorobą. Czekam na wyniki badań na awidność, które będa dopiero w piatek. Mam nadzieje,że przyjmiecie mnie do swojego grona :-) pozdrawiam