reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Najlepsze gofry znajdziesz na ulicy Slonecznej, w tej oto budce :)
11011567_1048626825155146_7595982654109459060_n.jpg

Ja dzisiaj lekko zdycham, od rana biegam do kibelka i wymiotuje zaliczylam nawet rzyganko w kawiarni.
Byłam ostatnio w Rowach, ale gofrów nie zaliczyłam ;) chcieliśmy z mężem zobaczyć ten pradawny las, który się z morza wyłonił, ale zdążyliśmy dojechać do Rowów i zobaczyliśmy, że mamy już rezerwę paliwa. Najbliższa stacja, według jednego z przechodniów, znajduje się w Słupsku. Tak więc wróciliśmy do domu.

reklama
My właśnie wróciliśmy od teściowej. Dziecko padło w samochodzie. Tam dopadła mnie jakaś straszna biegunka i teraz nie chce mi się już nic jeść.

A ja sobie chciałam kupić kapustę kiszoną, żeby się soku napić na problem z 2, ale sobie zapomniałam, że dziś święto i wszystko pozamykane. :( Kurde, mam nadzieję, że jutro puści.

A ja sobie chciałam kupić kapustę kiszoną, żeby się soku napić na problem z 2, ale sobie zapomniałam, że dziś święto i wszystko pozamykane. :( Kurde, mam nadzieję, że jutro puści.
a ja sie klade zaraz, bo zbiera mi sie na wymioty i licze, ze jak sie wykapie i poloze to mi przejdze (wiem naiwna jestem)

My właśnie wróciliśmy od teściowej. Dziecko padło w samochodzie. Tam dopadła mnie jakaś straszna biegunka i teraz nie chce mi się już nic jeść.
ja wrocalm od tesciowej w bojowym nastroju...wsciekla na Tomka cioteczki, dowiedzialam sie, ze zjedzenie na ich oczach dwoch lodow i popicie ich pepsi jest zachowaniem skandalicznym!!!! a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to byl hejt na calego, ehh, szybko sie zwinelismy do domu

A śliwki suszone lub morele? łyżkę oliwy wypij jutro na czczo.
Śliwek ani moreli suszonych nie mam. Ale może spróbuję z tą oliwą. Mam też siemię lniane. Gdzieś chyba czytałam, że we wczesnej ciąży można, ale nie mam pewności i trochę się boję, bo wiem, że pod koniec ciąży pije się siemię, żeby poród przyspieszyć.

reklama
ja wrocalm od tesciowej w bojowym nastroju...wsciekla na Tomka cioteczki, dowiedzialam sie, ze zjedzenie na ich oczach dwoch lodow i popicie ich pepsi jest zachowaniem skandalicznym!!!! a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to byl hejt na calego, ehh, szybko sie zwinelismy do domu
Ale przepraszam, a co im do tego co Ty jesz, albo pijesz? I o co ten hejt?

Do góry