reklama
Antiope
Fanka BB :)
A co to za lekarstwo?A mnie dzis mocno głowa bolala. Bylam zmuszona wsiąść lekarstwo bo juz nie dawałam rady. Przepisał mi je mój gin.
madzia.ch.1995
A co to za lekarstwo?
Eferalgan - takie tabletki musujące.
nie wiem, tyle co do mnie pisala adminka, ze mam przejac watek po Agnesis i juz go przejelam...po postu chyba adminki zamiast go usuwac wolaly go przekazac komus innemu do prowadzenia...Kobitki, powiedzcie mi, co w końcu z wątkiem po Agnesis? Rozumiem, że jej wątek czeka na usunięcie, ale czy ktoś się w końcu podjął stworzenia nowego?
anio0
Czy mamy Ci wysyłać powoli nasze dane? Pytam, bo zatęskniłam za listą grudniowych mam - z trudem się łapię nieraz która jest w którym tygodniu, w jakim wieku i skąd później, jak to mawiają, coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele i mój szalony mózg zaczyna wszystko mieszać...
tak, czekam az wszystkie prawa mi nada adminka i zaczne tworzyc liste, na spokojnie sie ja zrobiCzy mamy Ci wysyłać powoli nasze dane? Pytam, bo zatęskniłam za listą grudniowych mam - z trudem się łapię nieraz która jest w którym tygodniu, w jakim wieku i skąd później, jak to mawiają, coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele i mój szalony mózg zaczyna wszystko mieszać...
reklama
MyDream
Najlepsze gofry znajdziesz na ulicy Slonecznej, w tej oto budce
Ja dzisiaj lekko zdycham, od rana biegam do kibelka i wymiotuje zaliczylam nawet rzyganko w kawiarni.