reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja od czasu mojego nocnego ataku migreny mam spokój, na szczęście. W pogotowiu są tabsy (w ostateczności) i Amol, który mi mój luby wciskał ;)

Kobitki, powiedzcie mi, co w końcu z wątkiem po Agnesis? Rozumiem, że jej wątek czeka na usunięcie, ale czy ktoś się w końcu podjął stworzenia nowego?

Kobitki, powiedzcie mi, co w końcu z wątkiem po Agnesis? Rozumiem, że jej wątek czeka na usunięcie, ale czy ktoś się w końcu podjął stworzenia nowego?
nie wiem, tyle co do mnie pisala adminka, ze mam przejac watek po Agnesis i juz go przejelam...po postu chyba adminki zamiast go usuwac wolaly go przekazac komus innemu do prowadzenia...

Czy mamy Ci wysyłać powoli nasze dane? Pytam, bo zatęskniłam za listą grudniowych mam - z trudem się łapię nieraz która jest w którym tygodniu, w jakim wieku i skąd ;) później, jak to mawiają, coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele i mój szalony mózg zaczyna wszystko mieszać...

Czy mamy Ci wysyłać powoli nasze dane? Pytam, bo zatęskniłam za listą grudniowych mam - z trudem się łapię nieraz która jest w którym tygodniu, w jakim wieku i skąd ;) później, jak to mawiają, coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele i mój szalony mózg zaczyna wszystko mieszać...
tak, czekam az wszystkie prawa mi nada adminka i zaczne tworzyc liste, na spokojnie sie ja zrobi

reklama
Dzieki [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepsze gofry znajdziesz na ulicy Slonecznej, w tej oto budce :)
11011567_1048626825155146_7595982654109459060_n.jpg

Ja dzisiaj lekko zdycham, od rana biegam do kibelka i wymiotuje zaliczylam nawet rzyganko w kawiarni.

Do góry