Wczoraj zrobiłam badanie IgG i IgM, dzisiaj odebralam wynik i pani w rejestracji powiedziala ze mam przeciwciala czyli moge byc spokojna. Pytalam tez mamy i mowila ze jak bylam mala bylam chora na rozyczke. A u kolegi z córki klasy okazalo sie ze to nie różyczka-uff
Moja reka po wczorajszym pobraniu krwi wyglada jak po solidnym pobiciu-jeszcze nigdy tak nie mialam.A reka boli mnie jak diabli!
Moja druga ciąża zakończyła sie w 7tygodniu krwawieniem. W dniu kiedy zaczelam krwawic mialam miec pierwsza wizyte.Na USG również byl pusty pęcherzyk. Trzecia ciaza przebiegala prawidlowo. mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko ok. Teraz wizyte mam 21 i mam nadzieje ze juz cos zobaczymy na USG.
Co do apetytu to mam jadłowstręt. Wmuszam w siebie jedzenie, podobnie bylo w poprzedniej ciazy.Przez calosc przybralam na wadze 5kg.
Trzymam za Was mocno kciuki, zeby bylo wszystko ok :-)
P.S. Mozecie mi podpowiedziec jak wstawia sie suwaczki?-dzieki
Tak wyglada moja ręka :-(
Moja reka po wczorajszym pobraniu krwi wyglada jak po solidnym pobiciu-jeszcze nigdy tak nie mialam.A reka boli mnie jak diabli!
Moja druga ciąża zakończyła sie w 7tygodniu krwawieniem. W dniu kiedy zaczelam krwawic mialam miec pierwsza wizyte.Na USG również byl pusty pęcherzyk. Trzecia ciaza przebiegala prawidlowo. mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko ok. Teraz wizyte mam 21 i mam nadzieje ze juz cos zobaczymy na USG.
Co do apetytu to mam jadłowstręt. Wmuszam w siebie jedzenie, podobnie bylo w poprzedniej ciazy.Przez calosc przybralam na wadze 5kg.
Trzymam za Was mocno kciuki, zeby bylo wszystko ok :-)
P.S. Mozecie mi podpowiedziec jak wstawia sie suwaczki?-dzieki
Tak wyglada moja ręka :-(