ze co?! ja bym taka wiazanke puscila,l ze by sie w papciach nie zmiescil!a wczoraj to sie wscieklam bo wsiadlam do samochodu i jej partner byl pyta sie mnie jak sie czuje a ja do niego, ze ok procz tego, ze nic mi sie nie chce robic a on na to a czyli nic sie nie zmienilo jest tak jak zawsze
nosz kurde jak sie wkurzylam ! nie wiedzialam, ze na codzien nic nie robie ...
reklama
MyDream
Fanka BB :)
Ja standardowo zasuwam biszkopty w pracy nic innego nie jest w stanie zapanowac nad moimi mdlosciami rano.ja jadac do pracy myslalam, ze padne na twarz, nic w domu nie jadlam, bylam w labo i potem wlecialam do rodzinnego domu i szybko im wparowalam do lodowki i skibke chleba zjaldma z maslem teraz siedze w pracy i tak mysle co by tu isc se kupic hm, moze biszkopty
Kciuki sa! Powodzenia na wizycie!Hejka dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Dzis ide na pierwsza wizyte do lekarza. Tak strasznie sie boje. Jeszcze dwa dni temu mialam wszystkie objawy ciazowe a teraz nic wizyta na 17.40.
Zwariuje do tej godziny.
Mam to samo, jeszcze bedac na obczyznie poznalam mase ludzi i naprawde 95% z nich okazalo sie zwyklymi kanaliami. W marcu postanowilam zrobic czystke i pozbyc sie wszystkich toksycznych relacji, bo czulam sie mega zgniatana przez niektore osoby. Po takich relacjach nie mam ochoty poznawac nowych ludzi, a jak juz poznaje to mam mega dystans.ja z kolei jestem bardzo zamknieta w sobie na codzien i boje sie zaufac drugiemu czlowiekowi tym bardziej, ze kilka razy sie sparzylam dlatego wole forum
W realu tez jest mnostwo takich trolli Moja "kolezanka" przez poltorej (!) roku trollowala, dopiero ostatnio sie dowiedzialam, ze 90% jej zycia to zupelnie co innego niz ona to przedstawiala.Ja też tak mam ale w Internecie też trzeba uważać z zaufaniem bo bywają trolle pozbawione własnego życia wymyslajacy jakieś nieprawdziwe historie, cale życie zmyślone.
Jak fajnie wiedziec, ze jest wsrod Grudnioweczek ktos z UK! Ja tez mieszkam na stale w UK, skad dokladnie jestes? Ja w piatek dostalam list ze skierowaniem na prenatalne i musze sie uzbroic w cierplowosc bo to dopiero...31maja. Troche sie podlamalam jak zobaczylam ta date bo to bedzie ponad miesiac od mojej poprzedniej wizyty, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze Mialas juz robione USG? Ja poki co bylam jedynie na spotkaniu z polozna. USG robilam prywatnie u Polskiego lekarza.Czesc dziewczyny
Troche czasu mnie nie bylo ale postaram sie nadrobic. U mnie juz 10 tydz. objawow tez juz w sumie nie ma, tylko glowa czasami boli. Brzuszek mi rosnie bardzo powoli, w zasadzie w ubraniu nic nie widac. Spodnie sie robia troche ciasne niby ale nikt by nie zgadl ze jestem w ciazy. 24 maja mam miec drugie usg - to 12 tygodniowe. Nie wiem czy to sie nazywa prenatalne? Mieszkam w UK i tu jest troche inaczej, dopiero zacznie mi sie opieka lekarska. Maja sprawdzic dzidzie, w ogole potwierdzic ciaze... i rozne choroby Down itd. Juz sie strasznie tym zaczynam denerwowac. To nasza pierwsze dziecko i chcialabym zeby wszystko bylo idealnie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze
Komu powiedzialyscie juz o ciazy? My w sumie tylko najblizszej rodzinie ale moja siostra z bratem (mlodsi) juz podobno chwalili sie znajomym. Troche smiesznie ze ich znajomi wiedza a nasi jeszcze nie. Jakos wolalam dmuchac na zimne I nie rozpowiadac za szybko
Dziewczyny mam taka niemoc, ze nie mam pytan. Cisnienie 100/60 mnie dobija, chodze ciagle zaspana. Wczoraj to w ogole jakies apogeum mialam, rano strasznie wymiotowalam, nie bylam w stanie nic wcisnac na sniadanie. Pozniej mialam chwilowy przeblysk i 2h latalam jak szalona, a po 16 mialam taki zjazd, ze nie bylam w stanie utrzymac telefonu podczytujac Was. Odjechalam totalnie o 19 i przespalam cala noc do 7. Dzisiaj jest lepiej, ale zobaczymy jak bedzie po pracy.
tez mam dzien niemocy, na dodatek klient mnie zwyzywal i obrazil..mam doscJa standardowo zasuwam biszkopty w pracy nic innego nie jest w stanie zapanowac nad moimi mdlosciami rano.
Kciuki sa! Powodzenia na wizycie!
Mam to samo, jeszcze bedac na obczyznie poznalam mase ludzi i naprawde 95% z nich okazalo sie zwyklymi kanaliami. W marcu postanowilam zrobic czystke i pozbyc sie wszystkich toksycznych relacji, bo czulam sie mega zgniatana przez niektore osoby. Po takich relacjach nie mam ochoty poznawac nowych ludzi, a jak juz poznaje to mam mega dystans.
W realu tez jest mnostwo takich trolli Moja "kolezanka" przez poltorej (!) roku trollowala, dopiero ostatnio sie dowiedzialam, ze 90% jej zycia to zupelnie co innego niz ona to przedstawiala.
Jak fajnie wiedziec, ze jest wsrod Grudnioweczek ktos z UK! Ja tez mieszkam na stale w UK, skad dokladnie jestes? Ja w piatek dostalam list ze skierowaniem na prenatalne i musze sie uzbroic w cierplowosc bo to dopiero...31maja. Troche sie podlamalam jak zobaczylam ta date bo to bedzie ponad miesiac od mojej poprzedniej wizyty, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze Mialas juz robione USG? Ja poki co bylam jedynie na spotkaniu z polozna. USG robilam prywatnie u Polskiego lekarza.
Dziewczyny mam taka niemoc, ze nie mam pytan. Cisnienie 100/60 mnie dobija, chodze ciagle zaspana. Wczoraj to w ogole jakies apogeum mialam, rano strasznie wymiotowalam, nie bylam w stanie nic wcisnac na sniadanie. Pozniej mialam chwilowy przeblysk i 2h latalam jak szalona, a po 16 mialam taki zjazd, ze nie bylam w stanie utrzymac telefonu podczytujac Was. Odjechalam totalnie o 19 i przespalam cala noc do 7. Dzisiaj jest lepiej, ale zobaczymy jak bedzie po pracy.
elifit
Moderatorka
Przykro mi że macie takie relacje z siostrami. Siostra powinna być przyjaciółką, powierniczką. A tu taki klops.
A macie jakieś bliskie przyjaciółki, które was wspierają?
Lux współczuję nerwów
Mojeboje też mam takie ciśnienie i stąd właśnie słabo się czuję.
Lux współczuję nerwów
Mojeboje też mam takie ciśnienie i stąd właśnie słabo się czuję.
hm mnie wspiera bratowa, akurat ona jest fajna, przyjaciolka tez niby tez, ale ona patrzy na kase, kariere i jakos tak na moja ciaze patrzy z boku, tak to inne osoby sie pytaja jak sie czuje, ale widac, ze zyczliwiePrzykro mi że macie takie relacje z siostrami. Siostra powinna być przyjaciółką, powierniczką. A tu taki klops.
MyDream
Jeny, co sie stalo?tez mam dzien niemocy, na dodatek klient mnie zwyzywal i obrazil..mam dosc
poczekaj wkleje z drugiego watku chwilkaJeny, co sie stalo?
poszlo o to, ze kupil roku u nas myjke i sie zepsula i moj brat mowi przez tel, ze jej nie przyjmie, bo ma taki nawal roboty, ze hej! a ten zaczal sie wydzierac, ze jak to, ze MUSI przyjac jesli on tu u nas ja kupil, mowie nie prosze pana, on nie musi, tlumacze panu, ze mamy nawal zlecen, ogrom pil i kosiarek i brat nie wyrabia, a ten z ryjem na mnie! ze jak cos sprzedajemy to w dupe wlazimy itp, a ja mowie do niego aha ale jak czesci panu szuklam do myjki i po katalogach siedzialam zeby sprowadzic to bylam milsza tak?! jest pan bezcczelny! wyszedl i cos tam gadal pod nosem, wzial glowice do kosy i mowie, ze jakby co to moze przywiezc i oddac, ale musi miec paragon do zwrotu i by glowica brudna nie byla, jak sie patrzyl jak na kosmitke an mnie
madzia.ch.1995
Ehh a ja wczoraj rano musiałam wyjść z kosciola bo się zle poczułam i dobrze ze wyszłam bo poszlam na parking za kościół i zwymiotowalam w trawe. A dzis rano dobrze się czułam a teraz Glowa mnie rozbolala i tez mi się zbiera na wymioty
to ja o malo w sklepie obok nie zwymiotowalamEhh a ja wczoraj rano musiałam wyjść z kosciola bo się zle poczułam i dobrze ze wyszłam bo poszlam na parking za kościół i zwymiotowalam w trawe. A dzis rano dobrze się czułam a teraz Glowa mnie rozbolala i tez mi się zbiera na wymioty
reklama
elifit
Moderatorka
Lux z punktu widzenia klienta to też bym się wkurzyła, natomiast z twojego punktu widzenia rozumiem czemu się wkurzyłaś. Zawsze lepiej spotkać się po środku niż wojować