reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
U mnie samotność wychodzi z tego, że mieszkam w mieście rodzinnym męża i niewiele mam tu znajomych. W pracy jedynie mogę z kilkoma osobami pogadać.
Pochodzę z dużej rodziny, mam 5 rodzeństwa ale wszyscy za granicą. Kontakt tylko przez fejsa.
Może też dlatego, że zawsze było w domu gwarno, teraż cisza mnie przygnębia. Brakuje mi dorosłych po prostu.
ja z kolei jestem bardzo zamknieta w sobie na codzien i boje sie zaufac drugiemu czlowiekowi tym bardziej, ze kilka razy sie sparzylam dlatego wole forum

Moj nie lubi dlatego tez nie wchodze na forum z kompa. Z komorki nie zawsze widzi :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
eh ci faceci :laugh2:
poszlam do sklepu kupisc se zarcie, znaczy slodkie, i tak stalam przy tej ladzie i tak myslalam, ze sie porzygam na ta lade, wyszlam na dwor, minelo, jem gniazdko, slodkie jak diabli, ale jaka ulga

ja z kolei jestem bardzo zamknieta w sobie na codzien i boje sie zaufac drugiemu czlowiekowi tym bardziej, ze kilka razy sie sparzylam dlatego wole forum

Ja też tak mam ale w Internecie też trzeba uważać z zaufaniem bo bywają trolle pozbawione własnego życia wymyslajacy jakieś nieprawdziwe historie, cale życie zmyślone.

Jak zawsze mam cukrzyce i insuline na noc. Wlasnie jade do diabetologa na kontrole cukrów ktore mierze i zapisuje 4 razy dziennie

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To daj znać co u lekarza :)
eh ci faceci :laugh2:
poszlam do sklepu kupisc se zarcie, znaczy slodkie, i tak stalam przy tej ladzie i tak myslalam, ze sie porzygam na ta lade, wyszlam na dwor, minelo, jem gniazdko, slodkie jak diabli, ale jaka ulga
Co to jest gniazdko?
Ja też tak mam ale w Internecie też trzeba uważać z zaufaniem bo bywają trolle pozbawione własnego życia wymyslajacy jakieś nieprawdziwe historie, cale życie zmyślone.
Dlatego najlepiej by było z zamkniętym forum :)

wiesz co? odezwala sie do mnie tydzien temu kolezanka, taka kiedys bliska ze szkoly, pisze co u mnie itd no to ja jje odp, ze rodze w grudniu itp i cisza!!!!!!!! zero, nic, zadnych gratulacji, nic! ludzie sa dziwni, jak ona wpadla (ciazy nie planowala) to ja umialam sie zachowac a ona urwala teraz kontakt, zreszta zauwazylam, ze kilka kobiet w otoczeniu z zazdroscia na mnie patrzy, pytam sie czemu, co im zrobilam?

Wczoraj pisałam do Bastyja w sprawie zamkniętego wątku ale odpowiedzi nie dostałam
Dziękujemy :)
ja też intensywnie. W nocy też intensywnie i dziś w nocy miałam dość[emoji14]
Agucha wczoraj mi syn się zgubił na osiedlu.. najgorsze 10 min mojego macierzyństwa :(

U mnie samotność wychodzi z tego, że mieszkam w mieście rodzinnym męża i niewiele mam tu znajomych. W pracy jedynie mogę z kilkoma osobami pogadać.
Pochodzę z dużej rodziny, mam 5 rodzeństwa ale wszyscy za granicą. Kontakt tylko przez fejsa.
Może też dlatego, że zawsze było w domu gwarno, teraż cisza mnie przygnębia. Brakuje mi dorosłych po prostu.
O kurczę... Gdzieś sam poszedł? Jak go znalazłaś? Współczuję :( to chyba najgorszy koszmar dla rodziców w takim życiu codziennym...

Ja to w ogóle nie mam rodzeństwa. I też mi tak smutno i samotnie

reklama
Agucha nie ma co się wycofywać :) na razie jeszcze panuje lekki chaos bo Np dochodzą jeszcze nowe dziewczyny i nasze ciąże są na bardzo różnym etapie, różne objawy itp ale myślę że stopniowo wszystkie się dotrzemy. A jak już poznamy plec/imie przyszłych dzieci to też się zmieni. No i liczę na ten wątek zamknięty tylko nie wiem czy przez tapatalk będę miała do niego dostęp z telefonu.

Do góry