reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

dzien dobry
Agnesis placz do woli, krzycz i mow o tym bolu...to tragedia, ja wiem co ja przezylam..siwat sie skonczyl, ale tylko na chwile, potem wrocila sila do walki...czego i Tobie zycze, zebys szybko doczekala sie malenstwa! pamietaj, ze kazdej z nas nalezy sie szczescie!!!!!! Tobie tez!

az glupio teraz pisac o objawach, ale umieram..po prostu umieram..jesc nie moge juz na calego, tylko lody i bagietki czosnkowe mi wchodza..ewnetualnie chipsy...i spac, spac spac...cycki do odciecia..byle do srody...

reklama
Witajcie dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj się dowiedziałam że jestem w ciąży.. mam córeczkę 10 miesięczna i marzylo nam się mieć drugie dziecko w małym odstępie. Udało się!!! W przyszłym tyg wybieram się do lekarza. A dziś może zrobię Betę popołudniu:) pozdrawiam Was serdecznie!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
witaj i gratuluje na kiedy masz dokladnie termin?

Mnie dzisiaj o 5 obudziły mdłości. Jeszcze szłam na pobranie krwi. I tak muszę jeszcze cztery badania zrobić za 120zł, ale to i tak lepiej niż 300. Dzisiaj popołudniu mają być wyniki. Oprócz toxo i grupy krwi. Te dopiero po niedzieli.

reklama
Ja póki co nie przytyłam. Ale w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg !!! Masakra to była. Zostało mi po tym 5 kg których nie byłam wstanie zgubić:/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry