reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Agnesis bardzo smutno mi i wcale mnie nie dziwi Twoja zlosc. Dzieci chore odchodzą ale czy Tobie troche chociaż lżej . Akurat ja z tych co tak uważają ale wiem ze nie kazda. Mam nadzieje ze szybko dzieciątko do Was wróci .

..Wasz strach sie udziela. Takze ja musze spasowac na jakis czas. Bo dla mnie zle myśli przyciagaja zle rzeczy. Takze moja głowa mysi być tylko naladowana optymistycznie i chce miec radość ze stanu w ktorym jestem i czerpać z tego garściami.

O nie dziewczyny, dziękuję bardzo. Ale Wam potrzeba pozytywnych myśli i zdarzeń.
Ja się załamałam.

Kindzia może też zacznę tak myśleć. Kiedyś. Teraz żal przewyższa wszystko.

Żal. Kur*a wielki żal, o tą niesprawiedliwość.

O nie dziewczyny, dziękuję bardzo. Ale Wam potrzeba pozytywnych myśli i zdarzeń.
Ja się załamałam.

Kindzia może też zacznę tak myśleć. Kiedyś. Teraz żal przewyższa wszystko.

Żal. Kur*a wielki żal, o tą niesprawiedliwość.

Agnesis jestes tu mile widziana. Jesli potrzebujesz wsparcia rady czy po prostu popisac to pisz. Zobacz ile u nas mam po stracie. Wiele z nas to przechodzilo. Wiem jak to jest. Najpierw szok bol poczucie straty a potem szpital i jeszcze gorzej jest. Dlatego dobrze jest sie wygadac popisac. Jesli ktos nie chce tego czytac to moze przestać sie udzielać a ty się nie przejmuj. Zawsze mozesz wpasc do nas na forum starania po straconej ciazy. Ja tam z Lux sie udzielam i nikt sie nie bedzie krzywil. Tam są tylko mamy ktore starcily dzidziusia i teraz sie staraja albo czekaja na starania po stracie. Zapraszam. Zawsze tez mozesz do mnie na priv pisac jakby cos. Ja 4 mies temu przechodziłm to sama co ty teraz wiec wiem co czujesz.

Agnesis przejdź przez wszystkie etapy. Nie ukrywaj żalu i złości. Krzycz ze to niesprawiedliwe bo to prawda. Ale pamiętaj nie zatracaj sie w żalu i nie celebruj go. Nie daj sie strachom i obawom i szybko postarajcie się o dzuwciatko (o ile lekarz nie zabroni) niech do Was wróci. Pamięta Kazda ciaza inna.I na pewno dziecko będzie zdrowe i ja donosisz musisz w to wierzyć i tego się trzymać .Myśli dobre przynoszą dobre zdarzenia.

Dzień dobry,

Dziś piątek, cieszy mnie to bardzo bo wreszcie odpocznę. Ostatnio noce są ciężkie z moją córą aż mam ochotę ja odstawić od piersi.

Napiszę wam coś pozytywnego, wczoraj wiemy dlaczego miałam różne złe myśli i obawy, i chyba żeby mamę uspokoić dzidzia się odezwała, najpierw zakuły piersi, potem czułam macicę. Dziś rano wstałam i mam proszę Pań brzuszek :) Na dole mi się uwypukla i powoli wyglądam jak w ciąży :)

Tak optymistycznie z rana :) Miłego dnia!

Agnesis, kochana bardzo mi przykro. To takie niesprawiedliwe. Tule cie mega mocno. Pamiętaj że zawsze możesz do nas pisać. Kurcze aż się poplakalam.

Dzień dobry dziewczyny. Matko co za smutne wieści. Życie jest cholernie niesprawiedliwe,

Nockę miałam tragiczna! Mały na wieczór marudzil że go brzuszek boli,a później wumiotowal dwa razy i teraz zastanawiam się czy łapie go jelitowka, czy coś mu zaszkodziło.

Jezu ja oszaleje do wtorku!!Teraz to już wogole się boję. Z objawów mam tylko bolące cycki, ale tylko jak dotykam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj się dowiedziałam że jestem w ciąży.. mam córeczkę 10 miesięczna i marzylo nam się mieć drugie dziecko w małym odstępie. Udało się!!! W przyszłym tyg wybieram się do lekarza. A dziś może zrobię Betę popołudniu:) pozdrawiam Was serdecznie!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry