reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Oj u nas tez walka na calego trwa. Ja juz daje tylko butle bo w cyckach sahara, wczoraj ostatnia porcje 30 ml udalo mi sie sciagnac i dac Leoskowi, ale normalnie od tego czasu to jakis diabel wcielony sie z niego zrobil. Polozna mowi, ze to przez to ze sie jablek obzarlam i mu swoje mleko dalam.... normalnie nie wiadomo w co rece wlozyc...[emoji33][emoji33]

Ale mimo, ze rycze od 2 dni non stop. Jak ide z nim na spacer, jak mu spiewam, jak on ryczy to jest idealnie:))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, pierwsze dni to tzw. próba sił;) dzisiaj mała spokojniejsza, pospałyśmy sobie w dzień, zobaczymy jak będzie w nocy.. wczoraj byłam mega zmęczona i miałam nawał pokarmu, ale dzisiaj ją często przystawiałam i już jest lepiej:) miłego wieczoru.

@Nonkatoja Mam nadzieję chodź wiem że 38 tydzień to dla niej za wcześnie może. Ale zobaczymy, Zaliczyłam zakupy w galerii to se kosmetyki kupiłam:) NO i teraz oficjalnie moge powiedzieć że wszystko ogarnęłam to moge jechać na porodówkę heh. Dziewczyny współczuje tych batalii z dziećmi, No ale każdą z Nas to czeka:)

@Krasnal77 u nas też sajgon z Młodym. Już nie wiem ile razy płakałam, bo nie wiedziałam co mu jest, bo każdy ma złote rady co mam robić ze swoim dzieckiem i wtedy serio czułam się jak zła matka. Ehhh... Dobrze, że mąż trzyma moja stronę. Ja niby pokarm mam, ale on raz je a raz ciumka chwilę i usypia, choć budzę go. I chyba przez to słabo nabiera wagę. Nie chciałam go dokarmiac, ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie wyjścia.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to problem o tyle, ze nie ma usypiania na glodnego... urodzony 4400 wiec od poczatku je tyle, ze ledwo wyrabiam z myciem butli. A jak jedzenie sekunde za pozno nadejdzie to jest taka histeria, ze nie idzie go uspokoic i pol nocy z glowy. Jakby go ktos bił albo glodzil i jest problem.... noszenie przez 3 godziny, tez rycze i sie na niego zloszcze. A to przeciez wlasnie tak musi czasami wygladac.....:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze powalcze do poniedziałku o tego cyca, bo wtedy po raz kolejny będą go ważyć. Jeśli nie będzie przybierał, to zacznę go dokarmiac, ale moim mlekiem a jak to nie pomoże to mm, bo przecież nie będę go godzić. Czasem przez zmęczenie i jego płacz mam dosyć wszystkiego, ale wierzę, że to przeczekam i zacznę się w pełni cieszyć macierzynstwem.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry