reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Oj u nas tez walka na calego trwa. Ja juz daje tylko butle bo w cyckach sahara, wczoraj ostatnia porcje 30 ml udalo mi sie sciagnac i dac Leoskowi, ale normalnie od tego czasu to jakis diabel wcielony sie z niego zrobil. Polozna mowi, ze to przez to ze sie jablek obzarlam i mu swoje mleko dalam.... normalnie nie wiadomo w co rece wlozyc...[emoji33][emoji33]

Ale mimo, ze rycze od 2 dni non stop. Jak ide z nim na spacer, jak mu spiewam, jak on ryczy to jest idealnie:))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, pierwsze dni to tzw. próba sił;) dzisiaj mała spokojniejsza, pospałyśmy sobie w dzień, zobaczymy jak będzie w nocy.. wczoraj byłam mega zmęczona i miałam nawał pokarmu, ale dzisiaj ją często przystawiałam i już jest lepiej:) miłego wieczoru.

@Nonkatoja Mam nadzieję chodź wiem że 38 tydzień to dla niej za wcześnie może. Ale zobaczymy, Zaliczyłam zakupy w galerii to se kosmetyki kupiłam:) NO i teraz oficjalnie moge powiedzieć że wszystko ogarnęłam to moge jechać na porodówkę heh. Dziewczyny współczuje tych batalii z dziećmi, No ale każdą z Nas to czeka:)

@Krasnal77 u nas też sajgon z Młodym. Już nie wiem ile razy płakałam, bo nie wiedziałam co mu jest, bo każdy ma złote rady co mam robić ze swoim dzieckiem i wtedy serio czułam się jak zła matka. Ehhh... Dobrze, że mąż trzyma moja stronę. Ja niby pokarm mam, ale on raz je a raz ciumka chwilę i usypia, choć budzę go. I chyba przez to słabo nabiera wagę. Nie chciałam go dokarmiac, ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie wyjścia.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to problem o tyle, ze nie ma usypiania na glodnego... urodzony 4400 wiec od poczatku je tyle, ze ledwo wyrabiam z myciem butli. A jak jedzenie sekunde za pozno nadejdzie to jest taka histeria, ze nie idzie go uspokoic i pol nocy z glowy. Jakby go ktos bił albo glodzil i jest problem.... noszenie przez 3 godziny, tez rycze i sie na niego zloszcze. A to przeciez wlasnie tak musi czasami wygladac.....:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze powalcze do poniedziałku o tego cyca, bo wtedy po raz kolejny będą go ważyć. Jeśli nie będzie przybierał, to zacznę go dokarmiac, ale moim mlekiem a jak to nie pomoże to mm, bo przecież nie będę go godzić. Czasem przez zmęczenie i jego płacz mam dosyć wszystkiego, ale wierzę, że to przeczekam i zacznę się w pełni cieszyć macierzynstwem.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry