cytrusowa85
Fanka BB :)
Uu to gdzie je w ustawieniach wklekacie? Profil moje ? Pokaz profil potem informacje to widze ale musze w profil wejsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oo kocham kapuste kiszona, ale taka prawdziwa z beczki!
siedzisz na kompie czy na tel? bo musisz wejsc w swoja sygnature i tam wkleic suwakUu to gdzie je w ustawieniach wklekacie? Profil moje ? Pokaz profil potem informacje to widze ale musze w profil wejsc
a taka z mlodej kapustki jest najlepszano ja z beczki tez uwielbiam ! ale tutaj niemcy nie maja takiej ;( , do tego ogolnie maja nie dobra kapuste kiszona ! moim zdaniem bynajmniej. ale z braku laku dobra i taka wazne aby gebe wykrzywiala ;D
No wlasnie ja tez chcialam o to pytac , post jest zrobiony ale tam jeszcze nic nie ma ;(
ja tez cierpliwie poczekam ! przy trzeciej ciazy wiem ze poczatki sa najtrudniejsze i najbardziej ciezko utrzymac ciaze. .poki co cierpliwie czekam na wizyte u lekarza ;DBo ustalilysmy wczesniej ze wszystkie napiszemy priv do agnesis i jak bedziemy gotowe to ona zrobi listę. Zbiera dane i w odpowiednim czasie wstawi. Mozemy zadecydowac jeszcze raz kiedy bedziemy chcialy.
Wiecie ze ja podchodzę bardzo ostroznie do ciąży. Nie tylko z mojego doswiadczenia ale z innych wątków. Bardzo duzo mam odpada na początku bo niestety z jakiegos powodu tracą swoje aniołki. Mozecie wstawiac jesli chcecie. Ja dostosuje sie do reszty.
uwielbiam .a taka z mlodej kapustki jest najlepsza
zaraz dojde!! mm jakie pysznoscija tez cierpliwie poczekam ! przy trzeciej ciazy wiem ze poczatki sa najtrudniejsze i najbardziej ciezko utrzymac ciaze. .poki co cierpliwie czekam na wizyte u lekarza ;D
uwielbiam .
wogole teraz zjadlabym taka kapustke moloda zasmazona !!!!!!!!!! ze smiatenka i koperkiem ! OMG !!!!!!
ja tez cierpliwie poczekam ! przy trzeciej ciazy wiem ze poczatki sa najtrudniejsze i najbardziej ciezko utrzymac ciaze. .poki co cierpliwie czekam na wizyte u lekarza ;D
uwielbiam .
wogole teraz zjadlabym taka kapustke moloda zasmazona !!!!!!!!!! ze smiatenka i koperkiem ! OMG !!!!!!
a ja dzis pyszny obiadek, ooo! i co Wy na to!A ja bigos bym zjadła albo świeża kapustę z kielbaska albo pierogi z kapusta i grzybami mhmmmm albo taką jak ty proponujesz. Kurcze musze wytrzymac jeszcze dwa i pol tyg. Mama ma przyjechac to przywiezie polska kielbaske i ugotuje mi coś pysznegojuz nie moge sie doczekac
![]()