reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No wlasnie ja tez chcialam o to pytac , post jest zrobiony ale tam jeszcze nic nie ma ;(

Bo ustalilysmy wczesniej ze wszystkie napiszemy priv do agnesis i jak bedziemy gotowe to ona zrobi listę. Zbiera dane i w odpowiednim czasie wstawi. Mozemy zadecydowac jeszcze raz kiedy bedziemy chcialy.

Wiecie ze ja podchodzę bardzo ostroznie do ciąży. Nie tylko z mojego doswiadczenia ale z innych wątków. Bardzo duzo mam odpada na początku bo niestety z jakiegos powodu tracą swoje aniołki. Mozecie wstawiac jesli chcecie. Ja dostosuje sie do reszty.

Bo ustalilysmy wczesniej ze wszystkie napiszemy priv do agnesis i jak bedziemy gotowe to ona zrobi listę. Zbiera dane i w odpowiednim czasie wstawi. Mozemy zadecydowac jeszcze raz kiedy bedziemy chcialy.

Wiecie ze ja podchodzę bardzo ostroznie do ciąży. Nie tylko z mojego doswiadczenia ale z innych wątków. Bardzo duzo mam odpada na początku bo niestety z jakiegos powodu tracą swoje aniołki. Mozecie wstawiac jesli chcecie. Ja dostosuje sie do reszty.
ja tez cierpliwie poczekam ! przy trzeciej ciazy wiem ze poczatki sa najtrudniejsze i najbardziej ciezko utrzymac ciaze. .poki co cierpliwie czekam na wizyte u lekarza ;D
a taka z mlodej kapustki jest najlepsza
uwielbiam .
wogole teraz zjadlabym taka kapustke moloda zasmazona !!!!!!!!!! ze smiatenka i koperkiem ! OMG !!!!!!

ja tez cierpliwie poczekam ! przy trzeciej ciazy wiem ze poczatki sa najtrudniejsze i najbardziej ciezko utrzymac ciaze. .poki co cierpliwie czekam na wizyte u lekarza ;D

uwielbiam .
wogole teraz zjadlabym taka kapustke moloda zasmazona !!!!!!!!!! ze smiatenka i koperkiem ! OMG !!!!!!
zaraz dojde!! mm jakie pysznosci

uwielbiam .

A ja bigos bym zjadła albo świeża kapustę z kielbaska albo pierogi z kapusta i grzybami mhmmmm albo taką jak ty proponujesz. Kurcze musze wytrzymac jeszcze dwa i pol tyg. Mama ma przyjechac to przywiezie polska kielbaske i ugotuje mi coś pysznego :D juz nie moge sie doczekac :D

A ja bigos bym zjadła albo świeża kapustę z kielbaska albo pierogi z kapusta i grzybami mhmmmm albo taką jak ty proponujesz. Kurcze musze wytrzymac jeszcze dwa i pol tyg. Mama ma przyjechac to przywiezie polska kielbaske i ugotuje mi coś pysznego :D juz nie moge sie doczekac :D
a ja dzis pyszny obiadek, ooo! i co Wy na to!

reklama
Co do listy to miałam ją ogarnąć w majówkę, ale dostałam dane tylko od kilku mam więc zrobię z tego co mam. A jeśli ktoś będzie chciał być dopisany w późniejszym czasie, to będę edytować wątek i dodawać. Chce to w miarę chronologicznie zrobić, terminami powodów.

Do góry