zaszlam majac 99 kg, mam 101 wiec....schudlam 4 kg na poczatku ciazy...Ja kupiłam naprawdę ładny, usztywniany stanik w Happy Mum w Bonarce. Kosztował chyba 100 zł. Na razie wzięłam jeden, bo nie mam pewności co do rozmiaru jak zacznie się laktacja. Jakby coś, to tam jest wybór bielizny, choć nie powala, bo to jednak sklep dla przyszłych mam.
Twoja lekarka normalna nie jest. Wiadomo, że biorąc pod uwagę Twoje kształty przed ciążą, to nie powinnaś za dużo przytyć, ale też ciężko oczekiwać, że nic nie przytyjesz. Myślę, że 6 kg to idealny wynik; tak naprawdę nie masz nic na plusie, bo dziecko z wodami, łożyskiem itp. waży około 9 kg.
reklama
Tuiles jestem tego samego zdania, albo ohydne te staniki albo wielkości czapki a ja potrzebuje mniejszego. Dzisiaj sobie kupiłam Ale nie do karmienia. Zwykły stanik, mam nadzieję że uda mi się karmic przy normalnym staniku.
Ja właśnie zjadłam zapiekanki, mąż poprosił o taka kolacje a teraz jakby tego było mało na noc wcinam mandarynki..... czuje swieta
Ja właśnie zjadłam zapiekanki, mąż poprosił o taka kolacje a teraz jakby tego było mało na noc wcinam mandarynki..... czuje swieta
a ja nazarlam sie lodow, okoce sie zarazTuiles jestem tego samego zdania, albo ohydne te staniki albo wielkości czapki a ja potrzebuje mniejszego. Dzisiaj sobie kupiłam Ale nie do karmienia. Zwykły stanik, mam nadzieję że uda mi się karmic przy normalnym staniku.
moj mieso lubi, ale jak jest za czesto to marudzi, ze znow mieso...Moj zjesc tez zje.ale to tak na przegryzke [emoji23]
Miecho musi byc .Duzo ooo miecha zeby pojesc.tylko przy ruskich nie marudzi[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 18kg na plusie, o jaaaaa!!!
Od 3 tyg wciągam wszystko! Od czwartkowej wizyty zaczęłam odpuszczać cukry, dziecko drobne, niech podje jeszcze przed spotkaniem.
Kurde, kiepski dzień... pojechaliśmy nawet na zakupy, na poprawę nastroju i średnio podziałało. To pewnie przez ten dziki wiatr.
Od 3 tyg wciągam wszystko! Od czwartkowej wizyty zaczęłam odpuszczać cukry, dziecko drobne, niech podje jeszcze przed spotkaniem.
Kurde, kiepski dzień... pojechaliśmy nawet na zakupy, na poprawę nastroju i średnio podziałało. To pewnie przez ten dziki wiatr.
majka23x
Fanka BB :)
A gdzie sie podzial M?No właśnie i ja się skusiłam na jeden, usztywniany. Nawet jeśli się okaże, że będzie za mały to spokojnie poczeka sobie jak przestanę karmić. jest na tyle ładny i fajny, że moge go nosic normalnie, jako nie do karmienia.
Lux: co to jest 6 kg! To tyle co ja przytyłam w I trymestrze. Ale fakt zaczynałam na sporej niedowadze, więc nawet to +16 kg nie jest ogromną tragedią.
Creativo: czyżbyś szykowala się na porodówkę następna?
Aneta: Czy Ty nareszcie nacieszysz się brakiem kłopotów zdrowotnych (swoich, małej, małego?). Co rusz to coś u Ciebie. Trzymaj się dzielnie!
Ja miałam dzisiaj ambitny plan dopadnięcia mojego M celem przyspieszenia porodu. Tylko M przepadł. Zostałam sama z naleśnikami ze szpinakiem... a to na wywołanie chyba niewiele pomoże...
Zazdroszcze... Ja nie jem wcale, wiec dla mnie to masakra tylko ciagle slyszec chce miecho i chce miecho... [emoji23]moj mieso lubi, ale jak jest za czesto to marudzi, ze znow mieso...
Powinnas sie cieszyczaszlam majac 99 kg, mam 101 wiec....schudlam 4 kg na poczatku ciazy...
noemi87
Fanka BB :)
Tuiles jestem tego samego zdania, albo ohydne te staniki albo wielkości czapki a ja potrzebuje mniejszego. Dzisiaj sobie kupiłam Ale nie do karmienia. Zwykły stanik, mam nadzieję że uda mi się karmic przy normalnym staniku.
I ja popieram. Też nie lubię staników do karmienia, z synem parę razy karmiłam w tym staniku a później dałam sobie spokój i karmiłam w normalnych stanikach więc jak najbardziej się da Teraz też dlatego nie kupowałam, normalny stanik daje radę
reklama