reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!

Czy tylko ja tak wybrzydzam?
wiesz co, ja czekam do porodu i jesli sie okaze, ze bede mogla karmic piersia to mama mi z pracy przywiezie staniki do karmienia do wyboru, ale one jakies miekkie, takie nie dla mnie...ciekawe jak bedzie mi sie to nosic

Ja przytylam 9kg i moj lekarz zadowolony a szczupla przed ciaza nie bylam ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!

Czy tylko ja tak wybrzydzam?
Moim zdaniem w LaVantil sa nawet ok staniki do karmienia. Cos pomiedzy dobrym wygladem a wygoda i cenowo jakos po srodku.
Ja poki co mam dwa biustonosze "jamniki" to na poczatek bo nie wiem jak z rozmiarem a i pewnie je uswintusze siara albo kremami na sutki. Przed swietami zainwestuje w cos lepszego.
Czasami warto zapytac bo w tych bardziej "brafitterskich" sklepach z bielizna moga ci kazdy model przerobic na wersje do karmienia. U mnie jest taki sklep Body przy tesco ale pewnie w kazdym miescie jest. Ale taka inwestycje planuje jak zapanuje nad laktacja i rozmiarem. Calkiem niezle opcje np. alles lub hotmilk (!!) widzialam w internecie ale ja bez mierzenia wole nie kupowac chociaz zdarzalo mi sie i nawet z sukcesem:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Ja mam zwykle staniki z lidla bez fiszbin takie bawelniane jak juz urodze i bede wiedziala jaki mam docelowy rozmiar to kupie sobie ladne staniki do karmienia

Sluz sie rozkreca coraz go wiecej i teraz juz jest koloru prosiaczka ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry