moj bardzo zupy lubi i czesto mowi, ze zupke by zjadlMoj mowi ze Zupka to zaraz wyleci I dalej glodny bedzie [emoji23]
Faceci
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
a mi lekarka gada, ze za duzo przytylam....wtf?To tylko sie cieszyc .
Ja tam sie nie przejmuje bo I tak z niedowaga zaszlam w ciaze takze mimo iz 11 na plusie jest ok I nie placze.
Moj zjesc tez zje.ale to tak na przegryzke [emoji23]moj bardzo zupy lubi i czesto mowi, ze zupke by zjadl
Miecho musi byc .Duzo ooo miecha zeby pojesc.tylko przy ruskich nie marudzi[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
wiesz co, ja czekam do porodu i jesli sie okaze, ze bede mogla karmic piersia to mama mi z pracy przywiezie staniki do karmienia do wyboru, ale one jakies miekkie, takie nie dla mnie...ciekawe jak bedzie mi sie to nosicDzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!
Czy tylko ja tak wybrzydzam?
Lux ale Sama pisalas ze zaczynalas z wieksza waga.a mi lekarka gada, ze za duzo przytylam....wtf?
A to wtedy trzeba uwaza na kg w ciazy.
6 kg super jak dla mnie [emoji41]
przeciez widac na fb jaki ja slon bylam przed ciazaLux ale Sama pisalas ze zaczynalas z wieksza waga.
A to wtedy trzeba uwaza na kg w ciazy.
6 kg super jak dla mnie [emoji41]
no to ja naprawde mam dziwna lekarke...Ja przytylam 9kg i moj lekarz zadowolony a szczupla przed ciaza nie bylam ...
Moim zdaniem w LaVantil sa nawet ok staniki do karmienia. Cos pomiedzy dobrym wygladem a wygoda i cenowo jakos po srodku.Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!
Czy tylko ja tak wybrzydzam?
Ja poki co mam dwa biustonosze "jamniki" to na poczatek bo nie wiem jak z rozmiarem a i pewnie je uswintusze siara albo kremami na sutki. Przed swietami zainwestuje w cos lepszego.
Czasami warto zapytac bo w tych bardziej "brafitterskich" sklepach z bielizna moga ci kazdy model przerobic na wersje do karmienia. U mnie jest taki sklep Body przy tesco ale pewnie w kazdym miescie jest. Ale taka inwestycje planuje jak zapanuje nad laktacja i rozmiarem. Calkiem niezle opcje np. alles lub hotmilk (!!) widzialam w internecie ale ja bez mierzenia wole nie kupowac chociaz zdarzalo mi sie i nawet z sukcesem
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
creativo
Fanka BB :)
Ja mam zwykle staniki z lidla bez fiszbin takie bawelniane jak juz urodze i bede wiedziala jaki mam docelowy rozmiar to kupie sobie ladne staniki do karmienia
Sluz sie rozkreca coraz go wiecej i teraz juz jest koloru prosiaczka ...
Sluz sie rozkreca coraz go wiecej i teraz juz jest koloru prosiaczka ...