reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!

Czy tylko ja tak wybrzydzam?
wiesz co, ja czekam do porodu i jesli sie okaze, ze bede mogla karmic piersia to mama mi z pracy przywiezie staniki do karmienia do wyboru, ale one jakies miekkie, takie nie dla mnie...ciekawe jak bedzie mi sie to nosic

Ja przytylam 9kg i moj lekarz zadowolony a szczupla przed ciaza nie bylam ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!

Czy tylko ja tak wybrzydzam?
Moim zdaniem w LaVantil sa nawet ok staniki do karmienia. Cos pomiedzy dobrym wygladem a wygoda i cenowo jakos po srodku.
Ja poki co mam dwa biustonosze "jamniki" to na poczatek bo nie wiem jak z rozmiarem a i pewnie je uswintusze siara albo kremami na sutki. Przed swietami zainwestuje w cos lepszego.
Czasami warto zapytac bo w tych bardziej "brafitterskich" sklepach z bielizna moga ci kazdy model przerobic na wersje do karmienia. U mnie jest taki sklep Body przy tesco ale pewnie w kazdym miescie jest. Ale taka inwestycje planuje jak zapanuje nad laktacja i rozmiarem. Calkiem niezle opcje np. alles lub hotmilk (!!) widzialam w internecie ale ja bez mierzenia wole nie kupowac chociaz zdarzalo mi sie i nawet z sukcesem:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Ja mam zwykle staniki z lidla bez fiszbin takie bawelniane jak juz urodze i bede wiedziala jaki mam docelowy rozmiar to kupie sobie ladne staniki do karmienia

Sluz sie rozkreca coraz go wiecej i teraz juz jest koloru prosiaczka ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry