reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

mi apka pokazuje, ze rodze za 37 dni,no chyba, ze synek postanowi sie urodzic wedlug terminu z om to wczesniej :D

mam dola, nie mam z kim pogadac, siedze sama w domu, nawet sie nie ubralam! Tomek wroci przed 16-ta i pewnie bedzie tak zmeczony, ze padnie na lozko...brakuje mi pracy, kontaktu z ludzmi, przyjaciolka pracuje w moim miescie a nawet nie wpadnie po pracy :( tyle co ja podjade w jej przerwe do pracy pogadac i piszemy...siedze na tel z bratowa, inaczej bym na leb dostala

Skąd ja to znam..samotne siedzenie w domu w nadmiarze niestety nam nie służy, ale co poradzić..trzeba znaleźć chyba sobie towarzystwo albo wyjść gdzieś do ludzi jeśli czujemy się na siłach, a jak nie to net umożliwia nam kontakt ze światem ale to nie to samo co rozmowa..

reklama
Skąd ja to znam..samotne siedzenie w domu w nadmiarze niestety nam nie służy, ale co poradzić..trzeba znaleźć chyba sobie towarzystwo albo wyjść gdzieś do ludzi jeśli czujemy się na siłach, a jak nie to net umożliwia nam kontakt ze światem ale to nie to samo co rozmowa..
my tyle co jezdzimy do moich rodzicow, a tam mieszka bratowa, dzieciaki uradowane jak nas widza, rodzice tez :) do tesciowej rzadko jezdzimy juz...

Siemanko,
Rodze w środę, dostałam sterydy na płuca malutkiego.
Chcą robić CC że względu na dużą masę płodu... Niby 4300g. Mogę podpisać prośbę o poród naturalny i tak zrobię, jak nie to CC.
Cieszę się że jest jakaś decyzja.

Trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki. Trzymajcie się dziewczyny!!!

Siemanko,
Rodze w środę, dostałam sterydy na płuca malutkiego.
Chcą robić CC że względu na dużą masę płodu... Niby 4300g. Mogę podpisać prośbę o poród naturalny i tak zrobię, jak nie to CC.
Cieszę się że jest jakaś decyzja.

Trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki. Trzymajcie się dziewczyny!!!
No wkoncu jakas konkretna decyzja !!!!
Trzymam kciuki za srode.
Co do wagi malego chyba ich troche ponioslo tak mi sie zdaje. No ale dowiemy sie juz niedlugo.
Wazne ze cos zaczeli dzialac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry