reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Super!!! Pochwal się co dostałyście.

Współczuję. Teściowa kiedy przyjeżdża?
Ja z kolei modlę się, żeby jeszcze nie urodzić ze dwa tygodnie, bo coś czuję, że choroba mnie rozbiera. Do bólu głowy i mdłości po południu doszedł katar i ból gardła. Nie chciałabym rodzić podczas przeziębienia...
A poza tym, to oliwy do ognia mojej chandry dolało to, że mojemu młodemu wyszła na twarzy bardzo nieładna wysypka. Już nie wiem od czego to może być, bo nie jadł chyba nic zakazanego. Ja już mam dość tych jego uczuleń.

Ja bym wolała nie rodzić jeszcze 14. Ja chcę tak po 22, najlepiej 28. :-p A tak w ogóle to nie chcę rodzić jak będzie rodzić dużo kobiet.

Dziewczyny nie mam pojęcia co kupić mojemu D na Mikołaja. Macie jakieś pomysły? Potem jeszcze trzeba będzie kupić coś na aniołka i to nie tylko D, a to będzie prawdopodobnie jeszcze trudniejsze, bo Baltazar będzie już na świecie, więc nawet ciężko wyjść na jakieś zakupy...
Hm, zegarek, perfumy, spinki do koszul

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grama super, że impreza się udała :)

Antiope, zdrowka. Wiem co czujesz, bo sama wymiekam jak coś takiego mojemu wychodzi i człowiek się dziwi co to... Byle szybko zeszło.

Anetka trzymaj się jeszcze chwilkę w dwupaku z córeczką.:)

Ja bym tylko chciała dotrzymać do 23, a tak mnie to stresuje , że nie dotrzymany :(
A dzisiaj znów ciężki dzień nie mówiąc o popołudniu , Masakra jakaś ...
Tak mnie brzuch boli i wszystko , dzidzia się też denerwuje , bo jakiś taki spokojniejszy niż zwykle...
Ja chce po 19 rodzic

Znowu nie spie.[emoji20]
Nie moge miejsca zalezc w lozku.
Madakra.
Boli mnie pipka. Cale spojenie I pachwiny I nawet bol.lapie kosci w tylku. Ale bol znosny jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie od kiedy jeden przekrecil się z poprzecznego ustawienia to nie śpię prawie. Mogę spać tylko na jednym boku. Ale dretwieje mi ręką, noga itp. Próba przywrócenie się na drugi bok to ból bo Paweł gniecie Rafała (??? Imię w trakcie ustaleń) a ten się tak rozpycha że boli mnie spojenie lonowe i krzyczę z bólu. Budzę się, mąż pomaga mi i pociesza że już niedługo. Jedna wielka masakra.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

16 dni omg !!! Toz to juz tuz tuz.
U nas o ile data 12 grudzien sie nie zmieni to 36 dni. A ja juz osrana na maxa [emoji32][emoji32][emoji32]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ha mam 11 dni do cc i jestem z jednej strony przerażona a z drugiej boję się że nie jestem przygotowana na to psychicznie ( tak jak elifit) boję się że będę miała pierwszy raz jakiegoś babyblusa :/

U mnie od kiedy jeden przekrecil się z poprzecznego ustawienia to nie śpię prawie. Mogę spać tylko na jednym boku. Ale dretwieje mi ręką, noga itp. Próba przywrócenie się na drugi bok to ból bo Paweł gniecie Rafała (??? Imię w trakcie ustaleń) a ten się tak rozpycha że boli mnie spojenie lonowe i krzyczę z bólu. Budzę się, mąż pomaga mi i pociesza że już niedługo. Jedna wielka masakra.

Albo Piotruś i Pawełek ;) ale Rafał też ładnie

reklama

I tak jesteś wielka, że dajesz tak super radę z dwoma Maluchami w brzuszku! Już niedługo! Dasz radę! Tyle już dałaś, to na finiszu też dasz! :)

Do góry