reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No ej sory ja urodziłam w zdrojach i zabierają dziecko na 3 godziny więc nie wiem czy to tak super.
Nie przestrzegają planu porodu.
Jak chcesz tam rodzić to dużo szczęścia życzę i wałki o swoje prawa, bo 2 lata temu pielęgniarki były chamskie i nie pomagały nawet w minimalnym stopniu. Tym wielkim korytarzem trzeba było iść po dziecko bo nikt ci malucha nie przywiezie.
Ja źle wspominam ten szpital. Mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej
Ja dzwoniłam dzisiaj do położnej i mamy się w końcu spotkać i ona mnie nakieruje. Myślę że mamy z nią podobne podejście wiec jej zaufam... ja podświadomie czuje ze wole police... mam coś z głową chyba już [emoji23]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux ha ha u mnie to samo. Mieszkam z tesciami i mamy jeden pokoj Ale wszystkie meble sami kupowalismy nowe i szkoda by mi było tego łóżka. A najgorsze jest to ze kupiliśmy nową szafę zeby zmieścić Frania rzeczy a ja mam ich tyle że już nie Mam miejsca. Cholercia nie wiem gdzie ja to wszystko upchne bo my za dużo miejsca w tym pokoju nie mamy
ja sie ledwo w komode mieszcze i chyba musze kupic druga taka potem

Ja dzwoniłam dzisiaj do położnej i mamy się w końcu spotkać i ona mnie nakieruje. Myślę że mamy z nią podobne podejście wiec jej zaufam... ja podświadomie czuje ze wole police... mam coś z głową chyba już [emoji23]

Ostatnio facet, który pracuje w szpitalu w Policach mowil, ze stosuja tam ten specyfik do pepuszka ktorego sie uzywalo kiedys (taki mocno fioletowy) I zeby zwrocic na to uwage przy porodzie, gdyz mozna sie nie zgodzic na uzywanie tego (niestety nie pamietam nazwy), musiala bys doczytac co I jak.

Ostatnio facet, który pracuje w szpitalu w Policach mowil, ze stosuja tam ten specyfik do pepuszka ktorego sie uzywalo kiedys (taki mocno fioletowy) I zeby zwrocic na to uwage przy porodzie, gdyz mozna sie nie zgodzic na uzywanie tego (niestety nie pamietam nazwy), musiala bys doczytac co I jak.
Gencjana ;) inaczej fiolet uzywalam przy psach hihi

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Mój prawie maz mówi,żeby podłożyć pod przescieradlo mocna folie malarską - budowlaniec [emoji1][emoji1]

A co do moich podkładów to już wiem co w nich takiego super, mają nadruk rybek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Te rybki to chyba zlote musza byc [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry