Ty jeszcz pracujesz? ostatnie dni juz no nie?Ehh... ja odpoczywam po pracy i chyba też wstawię pranie Młodego, bo akurat mam wolną suszarke[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No nie chlusta jak na filmach ale leje sie i leje nie da sie nie zauważyć, naprawde. Mocniej ciśnie przy skurczuWody raczej nie chlustają jak na filmach. Tak to na porodówce po przebiciu pęcherza. Prędzej się sączą.
Ja mam ochraniacz na materac który się po prostu wypierze.
Poza tym mowy nie ma żebyś cie nie poczuły że mokro się robi
Hartmanna pewnie
o kurka jaki mnie własnie skurcz złapał dlugii bolesny. Pewnie pojedynczy.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
to moje jedyne lozko hehe i naprawde pojde po te podklady i cos wykombinuje, najwyzej dwa dam na cale lozko w razie gdyby moj sie poszczal z wrazeniaLux wyobrażasz sobie jak ci wody chlusna na lozko mnie właśnie to przeraza przecież to lozko do wywalenia od razu.
Czarownica3006
Fanka BB :)
No kładziecie podkład pod przescieradlo na gumkach. Można nawet taśma dwustronna czy zwykła przyczepić [emoji1]my tez kanape, duzy naroznik i nie wiem jak se poradzic
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja w rossmannie podklady 10szt kupilam za jakies 10-12 zl wymiary chyba 60x90 takie dla doroslych kolo pieluch dla doroslych. moim zdaniem wystarcza "na pierwszy chlust")) potem bede Zosi w kolysce podkladac jesli bedzie moczyla chociaz moja mama mowila ze nie trzeba (wybawila niedawno 2 dziewczynki i one nie moczyly lozeczka).Ja za te paczkę dałam coś ok 35zl, ale może te Twoje to jakieś hiper nieprzepuszczające ?
czuje sie calkiem gotowa psychicznie i organizacyjnie na pojscie do szpitala ale oczywiscie chetnie jeszcze conajmniej 4 tyg poczekam (do 38t albo dluzej).
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
xXxIzuLQaxXx
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]to moje jedyne lozko hehe i naprawde pojde po te podklady i cos wykombinuje, najwyzej dwa dam na cale lozko w razie gdyby moj sie poszczal z wrazenia
jakos dam se radeNo kładziecie podkład pod przescieradlo na gumkach. Można nawet taśma dwustronna czy zwykła przyczepić [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Lux ha ha u mnie to samo. Mieszkam z tesciami i mamy jeden pokoj Ale wszystkie meble sami kupowalismy nowe i szkoda by mi było tego łóżka. A najgorsze jest to ze kupiliśmy nową szafę zeby zmieścić Frania rzeczy a ja mam ich tyle że już nie Mam miejsca. Cholercia nie wiem gdzie ja to wszystko upchne bo my za dużo miejsca w tym pokoju nie mamy
reklama
xXxIzuLQaxXx
Ja chce zaczekac do 37 t 1 dja w rossmannie podklady 10szt kupilam za jakies 10-12 zl wymiary chyba 60x90 takie dla doroslych kolo pieluch dla doroslych. moim zdaniem wystarcza "na pierwszy chlust")) potem bede Zosi w kolysce podkladac jesli bedzie moczyla chociaz moja mama mowila ze nie trzeba (wybawila niedawno 2 dziewczynki i one nie moczyly lozeczka).
czuje sie calkiem gotowa psychicznie i organizacyjnie na pojscie do szpitala ale oczywiscie chetnie jeszcze conajmniej 4 tyg poczekam (do 38t albo dluzej).
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!