reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wody raczej nie chlustają jak na filmach. Tak to na porodówce po przebiciu pęcherza. Prędzej się sączą.
Ja mam ochraniacz na materac który się po prostu wypierze.
Poza tym mowy nie ma żebyś cie nie poczuły że mokro się robi

Hartmanna pewnie

o kurka jaki mnie własnie skurcz złapał dlugii bolesny. Pewnie pojedynczy.
No nie chlusta jak na filmach ale leje sie i leje :) nie da sie nie zauważyć, naprawde. Mocniej ciśnie przy skurczu

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za te paczkę dałam coś ok 35zl, ale może te Twoje to jakieś hiper nieprzepuszczające ?
ja w rossmannie podklady 10szt kupilam za jakies 10-12 zl wymiary chyba 60x90 takie dla doroslych kolo pieluch dla doroslych. moim zdaniem wystarcza "na pierwszy chlust":))) potem bede Zosi w kolysce podkladac jesli bedzie moczyla chociaz moja mama mowila ze nie trzeba (wybawila niedawno 2 dziewczynki i one nie moczyly lozeczka).

czuje sie calkiem gotowa psychicznie i organizacyjnie na pojscie do szpitala ale oczywiscie chetnie jeszcze conajmniej 4 tyg poczekam (do 38t albo dluzej).

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Lux ha ha u mnie to samo. Mieszkam z tesciami i mamy jeden pokoj Ale wszystkie meble sami kupowalismy nowe i szkoda by mi było tego łóżka. A najgorsze jest to ze kupiliśmy nową szafę zeby zmieścić Frania rzeczy a ja mam ich tyle że już nie Mam miejsca. Cholercia nie wiem gdzie ja to wszystko upchne bo my za dużo miejsca w tym pokoju nie mamy

reklama
ja w rossmannie podklady 10szt kupilam za jakies 10-12 zl wymiary chyba 60x90 takie dla doroslych kolo pieluch dla doroslych. moim zdaniem wystarcza "na pierwszy chlust":))) potem bede Zosi w kolysce podkladac jesli bedzie moczyla chociaz moja mama mowila ze nie trzeba (wybawila niedawno 2 dziewczynki i one nie moczyly lozeczka).

czuje sie calkiem gotowa psychicznie i organizacyjnie na pojscie do szpitala ale oczywiscie chetnie jeszcze conajmniej 4 tyg poczekam (do 38t albo dluzej).

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja chce zaczekac do 37 t 1 d ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry