reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie u kazdego. Ja z młodszą córka pojechalam do szpitala 6 lipca bo mialam skurcze tak co 3-4 minuty i bolalo jak fiks, mimo ze bralam kapiel itd, a jak dojechalam do szpitala to juz przeszlo ale pobadali mnie i rozwarcie bylo na 2 cm czyli takie jak w czerwcu ;) wypisalam sie i wrocilam 10 lipca juz na poród :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
pp No zdaza się. Trzeba przyznać. Ja jednak tak długo nie będę czekała, chyba ze skończę 37 tydzień. To wtedy poczekam bo nie chce tyle leżeć na porodówce a już mnie poinformowano, ze nie będę mogła opuszczać łóżka.

W Rossamanie macie podklady do przewijania mniejsze bo 60x60 ;) zawsze mozna je posklejac tasma i beda takie duze jakie chcecie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Z tym ze my mamy kanape a nie lozko sypialniane więc nie mam pokrowca na materac :) muszę coś obmyslec może ktoś też ma taki przypadek? i jakiś pomysł na to?

Tak, według planu 20.12. No właśnie coraz bardziej myślę, że jednak wybiorę te "zdroje" gdzie jest opcja maz zaraz po. No i plusem jest,że mam mamę obok i przyjaciółkę bo obie mieszkają w zdrojach. Chyba na tym stanie. ... dzięki za pomoc. Po prostu chciałam się upewnić, ze to,że oddzielają mnie od męża na te kilka godzin po cc to nie jest wcale normalne tylko dziwne...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No ej sory ja urodziłam w zdrojach i zabierają dziecko na 3 godziny więc nie wiem czy to tak super.
Nie przestrzegają planu porodu.
Jak chcesz tam rodzić to dużo szczęścia życzę i wałki o swoje prawa, bo 2 lata temu pielęgniarki były chamskie i nie pomagały nawet w minimalnym stopniu. Tym wielkim korytarzem trzeba było iść po dziecko bo nikt ci malucha nie przywiezie.
Ja źle wspominam ten szpital. Mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej

reklama
Do góry