ja chce kupic takie jednorazowe, chyba kolo 6-7 zl paczka kosztujeO nie to ja kupiłam jakieś drogie, nie wiedziałam, że są takie x20 a ja za jeden dałam prawie 4zl....
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
pp No zdaza się. Trzeba przyznać. Ja jednak tak długo nie będę czekała, chyba ze skończę 37 tydzień. To wtedy poczekam bo nie chce tyle leżeć na porodówce a już mnie poinformowano, ze nie będę mogła opuszczać łóżka.Nie u kazdego. Ja z młodszą córka pojechalam do szpitala 6 lipca bo mialam skurcze tak co 3-4 minuty i bolalo jak fiks, mimo ze bralam kapiel itd, a jak dojechalam do szpitala to juz przeszlo ale pobadali mnie i rozwarcie bylo na 2 cm czyli takie jak w czerwcu wypisalam sie i wrocilam 10 lipca juz na poród
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
Nie mam wogule podkładów. Muszę się jednak wybrać na te zakupy
my tez kanape, duzy naroznik i nie wiem jak se poradzicZ tym ze my mamy kanape a nie lozko sypialniane więc nie mam pokrowca na materac muszę coś obmyslec może ktoś też ma taki przypadek? i jakiś pomysł na to?
Lola Lolitta
No ej sory ja urodziłam w zdrojach i zabierają dziecko na 3 godziny więc nie wiem czy to tak super.Tak, według planu 20.12. No właśnie coraz bardziej myślę, że jednak wybiorę te "zdroje" gdzie jest opcja maz zaraz po. No i plusem jest,że mam mamę obok i przyjaciółkę bo obie mieszkają w zdrojach. Chyba na tym stanie. ... dzięki za pomoc. Po prostu chciałam się upewnić, ze to,że oddzielają mnie od męża na te kilka godzin po cc to nie jest wcale normalne tylko dziwne...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przestrzegają planu porodu.
Jak chcesz tam rodzić to dużo szczęścia życzę i wałki o swoje prawa, bo 2 lata temu pielęgniarki były chamskie i nie pomagały nawet w minimalnym stopniu. Tym wielkim korytarzem trzeba było iść po dziecko bo nikt ci malucha nie przywiezie.
Ja źle wspominam ten szpital. Mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej
creativo
Zawsze mozna tez podlozyc jakas cerate albo kilka recznikow to chyba raczej nie bedzie jak na filmach z tymi wodami, ze raptem wybuchna tylko beda sie saczyly na poczatku a watpie zeby ktoras z nas nie poczula ze nam sie mokro robi pomiedzy nogami
reklama
LisiaMama
W Rossamanie macie podklady do przewijania mniejsze bo 60x60 zawsze mozna je posklejac tasma i beda takie duze jakie chcecie
No ja wlasnie spojrzałam i mam wlasnie takie, ale najwyżej je posklejam tak jak mówisz [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom