MyDream
Fanka BB :)
Jasiek byl glowkowo od 24tyg, w zeszly poniedzialek okazalo sie, ze glowke ma po zebrami z prawej strony. Od 2 dni znow byl na dole bo tam czulam czkwake , natomiast wczoraj wieczorem znow czkawka w prawym boku... Cwicze i czekam na kolejna wizyte z nadzieja, ze sie obroci. Dziewczyny z forum polecily mi strony : Link do: Spinning Babies , www.rodzicpoludzku.pl oraz generalnie prace domowe w pozycji na pieska. Dodatkowo mozesz lezakowac z biodrami wyzej. W uk stosuje sie mokse ok 36tygodnia, jesli to nie pomoze to obracaja recznie.. Wczoraj ogladalam odcinek One Born Every Minute i akurat obracali maluszka. Niestety nie jest powiedziane, ze obrot bedzie skuteczny.Dziewczyny słyszałyście kiedyś o takiej sytuacji, ze dziecko było juz ułożone głowkowo i odwróciło sie z powrotem?
Bo mam wrażenie, ze Mikos mi robi psikusa i sie obraca. Kopniaki czułam do tej pory pod żebrami, a czkawkę na dole, a teraz czuje kopniaki w jednym boku, a czkawkę w drugim...
Sprawdzę to dopiero w sobotę na wizycie, bo bede miała USG, ale zaczynam sie troche stresować.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sent from my SM-G925F using Tapatalk