elifit
Moderatorka
Jak weszło toci wyjść musi [emoji1]Hahahano tak, jakoś urodzić musimy
damy radę!
Dziś mi się koleżanka rozpakowała. 3200g chłopak a miał być 4kg. Ekspres poród w pełni naturalny. Takie lubię[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak weszło toci wyjść musi [emoji1]Hahahano tak, jakoś urodzić musimy
damy radę!
oj u mnie jak boli to.....nie pytajLux myślę, że bedziesz szczęśliwa, że Natan jest z Tobą, że nie będzie Ci ból czegokolwiek przeszkadzał. Zresztą odczucie bólu jest rzeczą indywidualna i zależy jaki masz prog bólu.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się chyba jeszcze raz wybiorę w listopadzie... jeśli oczywiście dam radęBrawo Ja! Pan listonosz przyniósł miły list. Przekroczenie prędkości200zl+4pnk lub 500zl bez pnk
Biorę punkty! Radar przypomniał o weekendzie nad morzem.
Ja zastanawiałam się nad porodem w wannie. Jestem typowym pływakiem. W ciąży nie rezygnowałam z wanny. Rzadziej, ale kąpiele sąinfekcji tfu tfu brak.
Uf, dziś była ostatnia wizyta u endokrynologa przed porodemwszystko ok. Do 1lutego spokój.
ja bede miec walizke od przyjaciolki plus torbe od wozka, ktora jest duza i pojemnaTak bo sie nie mieszcze do tej jednej [emoji23] jeszcze wszystkiego nie wsadzilam a juz nie mam miejsca, wiec troche to pozmieniami tak chyba bedzie najwygodniej, wezme mala torbe z takimi porodowymi rzeczami a potem ją mąż wezmie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będzie aż tak strasznie boleć. Będzie boleć owszem ale dadzą ci leki. Potem szwy się rozpuszczą i po tygodniu będzie lepiej. Najgorsze są pierwsze dni w szpitalu.ja sie strasznie boje, ze jesli bedzie u mnie cc, ze tak bardzo bedzie bolec po operacji ten brzuch![]()
Haha.... tylko wchodziło ciut mniejsze[emoji23]Jak weszło toci wyjść musi [emoji1]
Dziś mi się koleżanka rozpakowała. 3200g chłopak a miał być 4kg. Ekspres poród w pełni naturalny. Takie lubię[emoji4]
Tak bo sie nie mieszcze do tej jednej [emoji23] jeszcze wszystkiego nie wsadzilam a juz nie mam miejsca, wiec troche to pozmieniami tak chyba bedzie najwygodniej, wezme mala torbe z takimi porodowymi rzeczami a potem ją mąż wezmie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie co wejde na fb to prawie codzienie jakis noworodekJak weszło toci wyjść musi [emoji1]
Jak weszło to tyle nie ważyłoJak weszło toci wyjść musi [emoji1]
Lux nie ma co się nastawiac . I tak wszystkie będziemy musiały przeżyć poród. Może natura Cię zaskoczy i będziesz miała i poród lekki i czas po dobrze zniesiesz, czego nam wszystkim życzę [emoji1]oj u mnie jak boli to.....nie pytajcierpie bardzo jak boli, jak ronilam tamta ciaze to ło Jezu, chyba te co rodzily sie tak nie darly jak ja wtedy i zaraz kroplowki mi daly piguly