reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux myślę, że bedziesz szczęśliwa, że Natan jest z Tobą, że nie będzie Ci ból czegokolwiek przeszkadzał. Zresztą odczucie bólu jest rzeczą indywidualna i zależy jaki masz prog bólu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
oj u mnie jak boli to.....nie pytaj :( cierpie bardzo jak boli, jak ronilam tamta ciaze to ło Jezu, chyba te co rodzily sie tak nie darly jak ja wtedy i zaraz kroplowki mi daly piguly

Brawo Ja! Pan listonosz przyniósł miły list. Przekroczenie prędkości ;) 200zl+4pnk lub 500zl bez pnk:) Biorę punkty! Radar przypomniał o weekendzie nad morzem.

Ja zastanawiałam się nad porodem w wannie. Jestem typowym pływakiem. W ciąży nie rezygnowałam z wanny. Rzadziej, ale kąpiele są :) infekcji tfu tfu brak.

Uf, dziś była ostatnia wizyta u endokrynologa przed porodem:) wszystko ok. Do 1lutego spokój.
Ja się chyba jeszcze raz wybiorę w listopadzie... jeśli oczywiście dam radę ;) ale na wszelki wypadek moja endo mi przepisała ostatnio dwa opakowania Euthyroxu, to może wystarczy. A jak Twoje tarczycowe wyniki? Na jakiej dawce jesteś?

A jeśli o list chodzi... masz zbliżenie na twarz? Czy możesz się jeszcze jakoś z tego wykręcić? :D W stylu: nie pamiętam kto prowadził?

Tak bo sie nie mieszcze do tej jednej [emoji23] jeszcze wszystkiego nie wsadzilam a juz nie mam miejsca, wiec troche to pozmieniam ;) i tak chyba bedzie najwygodniej, wezme mala torbe z takimi porodowymi rzeczami a potem ją mąż wezmie :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja bede miec walizke od przyjaciolki plus torbe od wozka, ktora jest duza i pojemna :) w ta od wozka malego ubranka zapakuje

ja sie strasznie boje, ze jesli bedzie u mnie cc, ze tak bardzo bedzie bolec po operacji ten brzuch :(
Nie będzie aż tak strasznie boleć. Będzie boleć owszem ale dadzą ci leki. Potem szwy się rozpuszczą i po tygodniu będzie lepiej. Najgorsze są pierwsze dni w szpitalu.

Choć moja koleżanka niestety powiklana ale to druga cc więc nie ma co porównywać

Tak bo sie nie mieszcze do tej jednej [emoji23] jeszcze wszystkiego nie wsadzilam a juz nie mam miejsca, wiec troche to pozmieniam ;) i tak chyba bedzie najwygodniej, wezme mala torbe z takimi porodowymi rzeczami a potem ją mąż wezmie :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
:laugh2: U mnie było podobnie, ale w końcu wybrnęłam z sytuacji - wzięłam moją torbę na ramie i spakowałam do niej pampersy, chusteczki i kosmetyki dla maluszka. O! I jeszcze kocyk tam wcisnęłam. Teraz mi się mieści wszystko idealnie :) U mnie jest jednak kwestia tego, że jeśli mam jeszcze miejsce w walizce, to od razu włącza mi się lampka: może nie wszystko wzięłam. I pakuję dalej... :p Ktoś by musiał nade mną stać i wyrzucać chyba połowę rzeczy z walizki od razu ;)

reklama
oj u mnie jak boli to.....nie pytaj :( cierpie bardzo jak boli, jak ronilam tamta ciaze to ło Jezu, chyba te co rodzily sie tak nie darly jak ja wtedy i zaraz kroplowki mi daly piguly
Lux nie ma co się nastawiac . I tak wszystkie będziemy musiały przeżyć poród. Może natura Cię zaskoczy i będziesz miała i poród lekki i czas po dobrze zniesiesz, czego nam wszystkim życzę [emoji1]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry