Wziął prysznic i tyż nic?
reklama
elifit
Moderatorka
Masuj krocze.Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica
Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez
Ja już wpitalam olej z wiesiołka.
Szkoła rodzenia się przydaje ale nie jest konieczna. Powinni dużo więcej mówić o porodzie
Czarownica3006
Fanka BB :)
elifit
Moderatorka
Jak pierworódka to całkiem normalne niestety choć długo bidna się męczyMoja szwagierka pierwsz fazę porodu ma juz od jakichś 26h dopiero zaraz zaczyna druga fazę... szwagier dał znać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Na co? W sensie w jakim celu? Żeby uelastycznić krocze i uchronić się od nacięciaElifit zazywasz olej z wiesiolka i do tego masujesz krocze tak? Cholercia to ja w takim razie tez zaczynam. A na co konkretnie masujesz?
elifit
Moderatorka
Bo każda mama jest najlepszą mamą dla swojego dziecka.. niech moc intuicji będzie z nami
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochana, wybacz ciążową niekumatość, ale nie rozumiem o co pytasz [emoji23][emoji23]Wziął prysznic i tyż nic?
Doradzalam Lux zeby prysznic wzięła, wtedy skurcze przechodzą o ile to nie porodowe skurcze
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mojeboje
Fanka BB :)
Moja córka ta na zewnątrz teraz funkcjonuje w innej strefie czasowej :| chodzi spać późno i wstaje też późno. Dzisiaj znowu długo nie mogła usnąć, tzn usnela tacie na rowerze ok 19 ale po godzinie odkąd wrócili obudzila się i buszowala do późna :| niestety pojawił się katar, nie daje jej spać, budzi się co chwilę wiec piękna noc się szykuje...
Niezle newsy, Iza obyś pociągnęła z tym czopem trochę dluzej. Mnie coś tknęło i zaczęłam wreszcie pakować torbę. Mam nadzieję że jutro skończę. U mnie kończy się 33 tydzień wiec jeśli młoda pospieszy się tak jak starsza to zostały mi 3 tygodnie które spędzę na porządkach żeby potem mieć spokój.
Niezle newsy, Iza obyś pociągnęła z tym czopem trochę dluzej. Mnie coś tknęło i zaczęłam wreszcie pakować torbę. Mam nadzieję że jutro skończę. U mnie kończy się 33 tydzień wiec jeśli młoda pospieszy się tak jak starsza to zostały mi 3 tygodnie które spędzę na porządkach żeby potem mieć spokój.
reklama
normalne. mi juz od dawna z pozycji siedzacej sie ciezko ruszyc do gory a z lezacej jescze ciezej. jak sie zwlekam z kanapy maz jesli lezy obok to wolam zeby mi reke dal i sie podciagam.Ja tez wlasnie sie wykapalam
Wiecie co wstyd sie przyznac ale ostatnio mialam problem wstac w brodziku nie to, ze sie zaklinowalam bo mamy gleboki brodzik i ja sobie w nim normalnie siadam bo lubie sie tak odprezyc ale centralnie nie moglam sie podniesc ! Niby tylko 6kg do przodu a jaki problem juz myslalam, ze Lubego bede wolac ale odsapnelam troche i w koncu sie udalo [emoji16]
chyba mamy zbiorowy obraz paniki po porodzie Olgi?) mnie tez brzuch pobolewa od 2 dni. rozwazam czy by jutro nie skoczyc na ktg..zwlaszcza ze jeszcze nie mialam nigdy.
szkola jest calkiem fajna. przypominam ze ja starucha jestem i tez myslalam ze mnie znudzi bo juz niby duzo wiem ale mnie nie nudzi. z reszta o ile masz darmowa szkole to nic nie ryzykujesz. mozesz sie zapisac i pojsc raz czy tylko na wybrane zajecia i reszte sobie odpuscic jak cie nie bedzie interesowalo.Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica
Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez
gdybym miala placic to nie jestem pewna czy bym poszla zwlaszcza ze moj maz jest antagonista szkoly rodzenia
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!