reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica :)

Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez
Masuj krocze.
Ja już wpitalam olej z wiesiołka.
Szkoła rodzenia się przydaje ale nie jest konieczna. Powinni dużo więcej mówić o porodzie

Wstawiam znalezione na fb.. :)
1476826293-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja córka ta na zewnątrz ;) teraz funkcjonuje w innej strefie czasowej :| chodzi spać późno i wstaje też późno. Dzisiaj znowu długo nie mogła usnąć, tzn usnela tacie na rowerze ok 19 ale po godzinie odkąd wrócili obudzila się i buszowala do późna :| niestety pojawił się katar, nie daje jej spać, budzi się co chwilę wiec piękna noc się szykuje...
Niezle newsy, Iza obyś pociągnęła z tym czopem trochę dluzej. Mnie coś tknęło i zaczęłam wreszcie pakować torbę. Mam nadzieję że jutro skończę. U mnie kończy się 33 tydzień wiec jeśli młoda pospieszy się tak jak starsza to zostały mi 3 tygodnie które spędzę na porządkach żeby potem mieć spokój.

reklama
Ja tez wlasnie sie wykapalam
Wiecie co wstyd sie przyznac ale ostatnio mialam problem wstac w brodziku nie to, ze sie zaklinowalam bo mamy gleboki brodzik i ja sobie w nim normalnie siadam bo lubie sie tak odprezyc ale centralnie nie moglam sie podniesc ! Niby tylko 6kg do przodu a jaki problem juz myslalam, ze Lubego bede wolac ale odsapnelam troche i w koncu sie udalo [emoji16]

thgfflw1k3inkyc3.png
normalne. mi juz od dawna z pozycji siedzacej sie ciezko ruszyc do gory a z lezacej jescze ciezej. jak sie zwlekam z kanapy maz jesli lezy obok to wolam zeby mi reke dal i sie podciagam.

chyba mamy zbiorowy obraz paniki po porodzie Olgi?:)) mnie tez brzuch pobolewa od 2 dni. rozwazam czy by jutro nie skoczyc na ktg..zwlaszcza ze jeszcze nie mialam nigdy.
Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica :)

Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez
szkola jest calkiem fajna. przypominam ze ja starucha jestem i tez myslalam ze mnie znudzi bo juz niby duzo wiem ale mnie nie nudzi. z reszta o ile masz darmowa szkole to nic nie ryzykujesz. mozesz sie zapisac i pojsc raz czy tylko na wybrane zajecia i reszte sobie odpuscic jak cie nie bedzie interesowalo.
gdybym miala placic to nie jestem pewna czy bym poszla zwlaszcza ze moj maz jest antagonista szkoly rodzenia:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry