reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Izulka nie martw sie bedzie dobrze. Wytrzymasz jak najdluzej. Zobacz ile ja sie tocze z jakimiś przebojami. Jak nie krwiak to nerki cukrzyca krótsza szyjka. Jedynie rozwarcia nie mam . odpoczywaj jak najwiecej.

Odnosnie badania szyjki. To nie boli mnie zbytnio, bardziej wymaz z szyjki. To bolało jak cholera. I dzis badanie mnie bolało bo podobno zrobila mi sie torbiel mala w pochwie (tego jeszcze nie bylo) i trzeba ja będzie nakłuć ale dopiero po porodzie. Nie podoba mi sie to ale co zrobię.

Ja ciesze sie ze nikt mi dziecka po porodzie nie szczepi. Pierwsza szczepionke dostanie jak skonczy 3 miesiace. Boje sie tylko mmr plus ospy. Syn ciezko ją przechodzil. Na szczęście druga dawka byla juz ok a teraz mamy juz wszystkie za soba szczepienia. Nastepne ma dostac przed szkola około 6 lat.

Dziewczyny ktora mi opisze jak odczuwacie skurcze? Ja zawsze mialam z kręgosłupa wiec te znam a z brzucha?

Ja to bardziej takie ciagniecie czuje na brzuchu i to idzie z boku do srodka albo jak na @ .... Mam dwa rodzaje tych na @ bardziej sie boje nie wiem czemu ale wtedy zawsze sie stresuje, ze cos jest nie tak
Moze dlatego, ze gin mnie uspokajal, ze te co ciagna sa zupelnie normalne ....

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
juz leze po kapieli
Ja tez wlasnie sie wykapalam
Wiecie co wstyd sie przyznac ale ostatnio mialam problem wstac w brodziku nie to, ze sie zaklinowalam bo mamy gleboki brodzik i ja sobie w nim normalnie siadam bo lubie sie tak odprezyc ale centralnie nie moglam sie podniesc ! Niby tylko 6kg do przodu a jaki problem juz myslalam, ze Lubego bede wolac ale odsapnelam troche i w koncu sie udalo [emoji16]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja tez wlasnie sie wykapalam
Wiecie co wstyd sie przyznac ale ostatnio mialam problem wstac w brodziku nie to, ze sie zaklinowalam bo mamy gleboki brodzik i ja sobie w nim normalnie siadam bo lubie sie tak odprezyc ale centralnie nie moglam sie podniesc ! Niby tylko 6kg do przodu a jaki problem juz myslalam, ze Lubego bede wolac ale odsapnelam troche i w koncu sie udalo [emoji16]

thgfflw1k3inkyc3.png
mi moj pomaga wyjsc z wanny :D hehe

Mi się wydaje, ze mialam dwie sytuacje, ze napiął mi się brzuch i za każdym razem momentalnie robilo mi sie tak niedobrze, ze podejrzewam solidne rzyganko podczas porodu;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja biore tylko prysznic, mam zakaz kąpieli w wannie od lekarza w szpitalu. Nie siadam to latwiej mi wchodzic/wychodzic :) ale tesknie juz za kąpielą taką z bąbelkami :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez dzis o tym myslalam! Brakuje mi gorącej kąpieli z lampka wina i książka [emoji4] a druga rzecz, której mi brakuje to sauna [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica :)

Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez

Do góry