reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Na prawde bym pojechala bo czuje sie coraz gorzej ale maz zaczal w tym tyg nowa prace i kto mi z dzieckiem zostanie :( tesciowa w razie wu też potrzebuje pare dni na dotarcie do nas. Czekam caly czas jak sie to wszystko rozkręci. Zawsze to jeden dzień dluzej w domku. Dopoki nie krwawie mala sie rusza w miare regularnie to jakos funkcjonuje ale jak sie pogorszy to na pewno pojadę.

A jak Ty sie czujesz teraz?

Sama nie wiem, dziwnie mi. Duszno mi troszke i boli mnie podbrzusze jak sie ruszam :/ ale tak to ok. Czekam na meza i ide spac, zawsze po spaniu mi lepiej..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiedy dokładnie masz wizytę? Zobaczysz, że obie wrócimy ze wspaniałymi wieściami, a nasze Maluchy tylko nas wagowo zaskoczą :)
W poeniedzialek musze sie umowic na ktorys dzien. Ten doktorek do ktorego ide to tak zwykle pdzyjmuje w ciagu 2-3 od tego jak sie zadzwoni zeby sie umowic, wiec stawiam na sroda-czwartek. Dam znac jak sie umowie :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzuciłam :) Jak tylko sobie zerkniecie to usunę brzuchowe foty.
Wg mnie normalnie wyglada ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Kochana daj znac co I jak.
Trzymam kciuki oby sie tylko skonczylo na strachu!!!!!

Kopie caly czas [emoji23][emoji23][emoji23]
Zaczyna sie to Robic momentami nie przyjemne bo u patrzyl sobie Lewa strone I tak jezdzi tymi pietusiami jak nie po zebrach to chce wycisnac nimi dziure mi w brzuchu.
Jakos nie pamietam aby chlopaki tak dawali mi po palic [emoji26]
A gdzie do konca jak bedzie wiekszy[emoji23]masakra!!

Ja tez mam problemy z oddychaniem jak bym nie mogla.no wziasc tyle powietrza co potrzebuje ehhhh

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tomek wlasnie rozmawial z malym i dostal kopniaka od synka w policzek :D calowal brzucha to ma :D hihi

Aneta, dzięki wielkie za odpowiedź :) Teraz mogę spać spokojnie.
Iza, ja idę w środę, to będziemy się mentalnie wspierać obie. Będzie dobrze!
Ok obczailam na kompie i spokojnie, wg mnie wyglada normalnie :) Sliczny masz brzunio ! :) Wydaje mi sie, ze one opadna bardziej jak bedzidmy juz blisko ;) Az ciezko uwierzyc, ze to naprawde niebawem!

Ja tez czekam na wizyte jak na szpilkach. Nie widzialam Jaska juz 5 tygodni i ciekawosc mnie zzera co u niego i ile wazy ;) Tylko nie mam jak zaplanowac wizyty bo to grubsza misja logistyczna, a ze w okolicy lekarza mam miec tez fotki brzuszkowe jak tylko bedzie pogoda.. To wyjdzie spontan z dnia na dzien. Nie moge sie doczekac, ale poki co zacieszam wiadomosciami na wizytowym jakie juz duze brzdace mamy :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Do góry