reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Na prawde bym pojechala bo czuje sie coraz gorzej ale maz zaczal w tym tyg nowa prace i kto mi z dzieckiem zostanie :( tesciowa w razie wu też potrzebuje pare dni na dotarcie do nas. Czekam caly czas jak sie to wszystko rozkręci. Zawsze to jeden dzień dluzej w domku. Dopoki nie krwawie mala sie rusza w miare regularnie to jakos funkcjonuje ale jak sie pogorszy to na pewno pojadę.

A jak Ty sie czujesz teraz?

Sama nie wiem, dziwnie mi. Duszno mi troszke i boli mnie podbrzusze jak sie ruszam :/ ale tak to ok. Czekam na meza i ide spac, zawsze po spaniu mi lepiej..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiedy dokładnie masz wizytę? Zobaczysz, że obie wrócimy ze wspaniałymi wieściami, a nasze Maluchy tylko nas wagowo zaskoczą :)
W poeniedzialek musze sie umowic na ktorys dzien. Ten doktorek do ktorego ide to tak zwykle pdzyjmuje w ciagu 2-3 od tego jak sie zadzwoni zeby sie umowic, wiec stawiam na sroda-czwartek. Dam znac jak sie umowie :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzuciłam :) Jak tylko sobie zerkniecie to usunę brzuchowe foty.
Wg mnie normalnie wyglada ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Kochana daj znac co I jak.
Trzymam kciuki oby sie tylko skonczylo na strachu!!!!!

Kopie caly czas [emoji23][emoji23][emoji23]
Zaczyna sie to Robic momentami nie przyjemne bo u patrzyl sobie Lewa strone I tak jezdzi tymi pietusiami jak nie po zebrach to chce wycisnac nimi dziure mi w brzuchu.
Jakos nie pamietam aby chlopaki tak dawali mi po palic [emoji26]
A gdzie do konca jak bedzie wiekszy[emoji23]masakra!!

Ja tez mam problemy z oddychaniem jak bym nie mogla.no wziasc tyle powietrza co potrzebuje ehhhh

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tomek wlasnie rozmawial z malym i dostal kopniaka od synka w policzek :D calowal brzucha to ma :D hihi

Aneta, dzięki wielkie za odpowiedź :) Teraz mogę spać spokojnie.
Iza, ja idę w środę, to będziemy się mentalnie wspierać obie. Będzie dobrze!
Ok obczailam na kompie i spokojnie, wg mnie wyglada normalnie :) Sliczny masz brzunio ! :) Wydaje mi sie, ze one opadna bardziej jak bedzidmy juz blisko ;) Az ciezko uwierzyc, ze to naprawde niebawem!

Ja tez czekam na wizyte jak na szpilkach. Nie widzialam Jaska juz 5 tygodni i ciekawosc mnie zzera co u niego i ile wazy ;) Tylko nie mam jak zaplanowac wizyty bo to grubsza misja logistyczna, a ze w okolicy lekarza mam miec tez fotki brzuszkowe jak tylko bedzie pogoda.. To wyjdzie spontan z dnia na dzien. Nie moge sie doczekac, ale poki co zacieszam wiadomosciami na wizytowym jakie juz duze brzdace mamy :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Do góry