nadrobilam ponad 400 postow!
No tak rozgląda się, nie ma wyjścia.
Lola...chyba wam ciezko...dwoje dzieci...nie wyobrazam sobie
mamy z mezem ogrom problemow z ex i z pasierbami i w firmie i rozne ale cale szczescie chociaz o rachunki i pieniadze na zycie sie nie martwie.
a moze Twoj chlop powinien szybko zmieniac prace albo w starej zwolnieniem postraszyc?... bo ciekawe co by zrobili jakby teraz na ten czas do konca roku wzial zwolnienie? no bo ile tak bedziecie ciagnac? a jakby wam jakis pilny duzy wydatek wypadl to co? ej no przejelam sie bo ja bym nie umiala spac spokojnie
No właśnie nie mam siły. Pora odzwyczaić siebie i innych od tego, że ciągle coś robię. Dopóki jeszcze mogę
A na kiedy Ty masz termin, przypomnisz mi?
termin mam rowno na Mikolajki
ale mam cichy plan wyrobic sie z sn do konca listopada
ja juz staram sie nic nie robic. pania mam do sprzatania, zakupy duze zamawiam z dowozem i wniesieniem a teraz na sobote mamy miec gosci to zamowilam jedzenie w zaprzyjaznionej restauracji. sorry jestem w 8 miesiacu i musze sie oszczedzac juz!
Na zimem mam 2 pary EMU ktore kocham i od dawna smigam tylko w nich w okresie zimowym
ja mam moon boots i kocham. tylko u nas za cieple zimy wiec planuje wlasnie zainwstowac w krotkie emu ale to w styczniu jak sie zobaczy jaka zima i czy duzo bede spacerowac.
Zofia mi dzis nie dala nic zjesc przez caly dzien. pojechalam do mamy. zjadalam pol cebularza i Zofia zrobila 3 duze zwroty w brzuszku a ja jeden wielki zwrot zrobilam i tak mam caly dzien. do tego zgaga, odbija mi sie i generalnie masakra. siadla mi chyba okrakiem na zoladku. da sie jakos namowic dziecko zeby sie przemiescilo?
P.S. trzymam za Maciusia!
P.S. 2 ...jak tak czytam co ci politycy o aborcji gadaja... to ja bym kazdego z nich wyslala na miesiac zeby sobie polezeli na patologii ciazy...jak by zobaczyli jaka to rozpacz ciaze stracic albo musiec usunac ze wzglendow zdrowotnych to by sie moze ogarneli troche? i jak dla mnie glos w tej sprawie tylko kobiety powinny miec co maja chociaz 1 dziecko. bo trzeba miec ciut pojecia?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!