reklama
noemi87
Fanka BB :)
A za mna tak bardzo chodzi tatar... Od poczatku ciazy mam na niego MEGA smaka. Mmm...
Mam pytanko do posiadaczek miauczacych czworonogow. Pozwalacie im wchodzic wszedzie - do lozeczka, wozka itd? Czy macie jakies sposoby, zeby je oduczyc wylegiwania sie w tych miejscach? Moj do tej pory nie byl zainteresowany ani wozkiem ani lozeczkiem, ale dzis sie poryczalam jak zobaczylam go wylegujacego sie w bielusienkim wozku... Dodam, ze linieje i ma szara siersc, wiec teraz to wyglada jak by tam stado kotow spalo. Siwy jest co prawda kotem 100% domowym, wyczesywanym, wychuchanym itd, ale jakos mnie szarpnelo jak go w wozku zobaczylam [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Jeszcze nie mam całego potrzebnego sprzętu ale jak już się we wszystko zaopatrzę to nie będę pozwalać, jak tylko mi się wpakuje do łóżeczka czy wózka będę przeganiać.. Nie dziwie się, że tak zareagowałaś, w końcu to miejsca, które czekają na dzidzię a nie leżanka dla kota, jaki by nie był..
ja patrzylam na niego jak na idiote myslac czego chcesz pan ode mnie...umiem wcisnac przycisk ale pierwszy raz ktos byl w tej instytucji tak mily dla mnie
Olgi89
pewnie :* zawsze razniejnajważniejsze, że synek jest obok, jak wraca ze szkoły to od razu weselej jest w domu
Mnie cos kurde od 5 min dziwnie boli brzuch na dole jak na miesiaczke o co kaman? skurcze? przed wczoraj wieczorem mialam to samo...
o jenka żeby u nas tak było , to tylko moge Ci pozazdrościc kochana bo ja zawsze około godziny w kolejce i jeszcze w środku 10 minut ;/mnie ochroniarz super potraktowal, nie zdazylam wyjac numerku i juz mnie pokierowal, pani tez mila
odpocznij kochana, ja nigdy nie miałam takiego czegoś ale strasznie to brzmi odpoczywaj dużopewnie :* zawsze razniej
Mnie cos kurde od 5 min dziwnie boli brzuch na dole jak na miesiaczke o co kaman? skurcze? przed wczoraj wieczorem mialam to samo...
Olgi89
Jak niedlugo nie przejdzie jade na ip. ale mam schize boli tak jak przy drugim dniu @ :/odpocznij kochana, ja nigdy nie miałam takiego czegoś ale strasznie to brzmi odpoczywaj dużo
creativo
My mamy psy i sie smieje, ze yorki beda z mala w lozeczku spaly hihi absolutnie nie mam z tym problemu ostatnio znajoma do mnie jak my sobie wyobrazamy zeby miec trzy psy przy malutkim dziecku tyle bakterii ! No przeciez psow nie wyrzuce z domu tylko dlatego, ze bedziemy mieli dziecko...Jeszcze nie mam całego potrzebnego sprzętu ale jak już się we wszystko zaopatrzę to nie będę pozwalać, jak tylko mi się wpakuje do łóżeczka czy wózka będę przeganiać.. Nie dziwie się, że tak zareagowałaś, w końcu to miejsca, które czekają na dzidzię a nie leżanka dla kota, jaki by nie był..
W przypadku kota nie wiem czy by nie pomoglo samo nakrycie wozka i lozeczka folia albo kocem zeby nie wskakiwal
Olgi89
U nas to samo mamy yorka , nasz synek <3My mamy psy i sie smieje, ze yorki beda z mala w lozeczku spaly hihi absolutnie nie mam z tym problemu
reklama
majka23x
Co prawda to moja pierwsza ciaza, a nie mam jeszcze wozka ani lozeczka, ale czytalam by przed przyjsciem na swiat maluszka, dac kotu mozliwosc zapoznania sie z nowym sprzetem, zapachem ubranek itp. Jak wiadomo koty sa ciekawskie i musze wszedzie swoje noski wepchnac, a jak totalnie odizolujesz kota, to potem moze nie wiedziec co sie dzieje, byc zazdrosny itp. Zazdrosny kot potrafi dopiec, albo szczelic niezlego focha, wiec radze uwazac natomiast jesli wczesniej ze wszystkim sie zapozna, nie bedzie pozniej ciekawy niczego nowego, z wyjatkiem dziecka poza tym, jak teraz sie wylezy, bedziesz miala jeszcze czas by poprac/wyczyscic wszystko z siersci itp. tuz przed samym porodem. Jesli kot mimo zapoznania sie z nowymi akcesoriami typu wozek, nadal bedzie chcial sie tam wylegiwac, radzilabym delikatnie!! go odseparowywac, pewnie nakladlabym jakichs rzeczy do lozeczka, ktore uniemozliwilyby i zniechecily go do lezenia tam, bo wiadomo miekki materacyk kusi byle nie postepowac drastycznie, koty musza kazda nowa sytuacje przezyc i obwachac Sama mam zamiar stosowac taka praktyke, tym bardziej, ze moj kot do zadziornych nie nalezy, nie jest tez wychodzacyA za mna tak bardzo chodzi tatar... Od poczatku ciazy mam na niego MEGA smaka. Mmm...
Mam pytanko do posiadaczek miauczacych czworonogow. Pozwalacie im wchodzic wszedzie - do lozeczka, wozka itd? Czy macie jakies sposoby, zeby je oduczyc wylegiwania sie w tych miejscach? Moj do tej pory nie byl zainteresowany ani wozkiem ani lozeczkiem, ale dzis sie poryczalam jak zobaczylam go wylegujacego sie w bielusienkim wozku... Dodam, ze linieje i ma szara siersc, wiec teraz to wyglada jak by tam stado kotow spalo. Siwy jest co prawda kotem 100% domowym, wyczesywanym, wychuchanym itd, ale jakos mnie szarpnelo jak go w wozku zobaczylam [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk