reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No jasne, że tak najlepiej, u nas na razie niestety to nie przejdzie, ja sama lubię poleżeć w wyrku i pooglądać tv przed snem (albo coś poczytać).. a w tej chwili jeszcze biorąc pod uwagę, że bardzo dużo czasu spędzam sama-mąż w delegacjach, syn w szkole zwyczajnie nie wytrzymałabym bez tv, byłoby mi już zupełnie za cicho w domu:p nie żebym cały dzień siedziała i oglądała, ale w chwilach luzu lubię sobie usiąść i coś pooglądać..

Ja mam trochę luźnych ciuchów, ale zaczęła się kiepska pogoda i się okazało, że w żadną kurtkę się nie mieszczę.. kupować nie zamierzam bo nie ma sensu "na chwilę", pożyczę od mamuśki, jest szersza ode mnie więc myślę, że będą w sam raz ;) A propos paznokci u nóg muszę się właśnie za nie zabrać póki jeszcze dam radę, ale przypuszczam, że już tak gładko mi nie pójdzie :p
Ja tez pozyczylam od mamuski kurtke ;)

Ja mam delikatne skurcze od jakiejs godziny.. :/

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamusie :-D

moge wiedziec co to za appka? :)

@sancia880 Ja mam posciel a bardziej kocyk do wozka z minky :) do lozeczka kupilam posciel ale postanowilam ze mala bedzie spala w spiworku i nie bede martwila sie ze sie odkryje... a na start mam tez otulacz zobaczymy jak sie sprawdzi ;)

do szpitala tez jeszcze nic nie mam.. potrzebuje kupic koszule i staniki do karmienia + kapcie :) nic wiecej tez nie potrzebuje bo reszte dostane... (mieszkam w De.)

ja mam biale uplawy , ale nie jest tego nie wiem jak duzo...

Ja tez nie musze miec TV i w sypialni go nie mamy , ale przez to spimy czesto osobno bo maz musi miec TV wlaczony jak zasypia...
Jedna to Asystent Ciążowy a druga to Happy Baby :)

Kochana, liczysz od godziny 9 rano. Wylapujesz 10 ruchów, i no jezeli 10 ruchów łącznie było do godz 9:30 to zaznaczasz, i nie musisz dalej liczyc ;) jezeli lacznie 10 ruchow bedzie dopiero o godzinie 14, to dopiero wtedy zaznaczasz ze bylo 10 ruchow.
Martwic sie trzeba dopiero jezeli w ciagu 12 godizn nie bylo zadnego ruchu, lub jezeli przez caly dzien bylo mniej niz 10 ruchow.

Aaaaaa to o to chodzi. To teraz rozumiem. Dzięki za wytłumaczenie :) Ciekawa jestem czy mój gin coś powie na temat liczenia ruchów na wizycie w przyszłym tygodniu. Mam wrażenie że dużo mi nie mówi..

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamusie :-D

moge wiedziec co to za appka? :)

@sancia880 Ja mam posciel a bardziej kocyk do wozka z minky :) do lozeczka kupilam posciel ale postanowilam ze mala bedzie spala w spiworku i nie bede martwila sie ze sie odkryje... a na start mam tez otulacz zobaczymy jak sie sprawdzi ;)

do szpitala tez jeszcze nic nie mam.. potrzebuje kupic koszule i staniki do karmienia + kapcie :) nic wiecej tez nie potrzebuje bo reszte dostane... (mieszkam w De.)

ja mam biale uplawy , ale nie jest tego nie wiem jak duzo...

Ja tez nie musze miec TV i w sypialni go nie mamy , ale przez to spimy czesto osobno bo maz musi miec TV wlaczony jak zasypia...
Mój też musi mieć coś włączone i zawsze to był tv, który mi strasznie przeszkadzał.. później zmienił na youtube w telefonie a teraz ma tableta na szafce nocnej i włącza sobie filmiki na yt i tak zasypia... wszystkie odcinki idioty za granicą i inne filmy dokumentalne mamy juz przerobione sto razy z tym ze ja zasypiam w 5 min a on dużo dłużej

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chciałam zapeszać po ostatniej sesji, ale wczoraj w te piękna pogodę miałam druga sesje zdjęciowa ciążowa [emoji12] tamta byłam tak zdołowana, ze maz kazał mi zrobić sobie druga, żebym mu juz tylko nie rozpaczała przez skype [emoji12] wlasnie dostałam surowe zdjecia do wybrania i one nawet surowe sa cudowne!!!!

Jak dostanę juz obrobione to wrzucę na grupę na fb, zeby sie pochwalić [emoji4][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ejjjj pochwałę się bo zapomniałam :)

Oglądacie Top Model?
Jest tam uczestniczka Natalia Karabasz.
Z mojego miasta.
Iiiiiii to moja podopieczna z praktyk pedagogicznych 2 miesięcznych :D
Hahaha włefuuuu ją uczyłam.
A zapadła mi w pamięć bo nie należała do najlepszych uczniów z gier zespołowych, za to była bardzo wrażliwa i emparyczna. Raz płakała bo chłopcy śmiali się z niej że biustu nie ma. To jak ja huknelam na tych troglodytow, jak wrzasnęłam to seria pompek i bieganie wokół boiska zaliczyli. To była pierwsza "kara" jaką uwierzyłam wobec uczniów.
Pewnie gdyby nie ta sytuacja nie zapamiętałabym Natalii.
A tu proszę taka wstydnisia i dała radę na nagiej sesji! W szoku jestem!!!

Ona na pewno mnie nie pamięta, bo kto z nas pamięta o praktykantach?
A to 5 lat temu było huhuhu szmat czasu!!!!

reklama
Jak dostanę juz obrobione to wrzucę na grupę na fb, zeby sie pochwalić
emoji4.png
emoji177.png
a moglabym do Was tam dolaczyc? jesli tak poprosze o link :D

Do góry