reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No jasne, że tak najlepiej, u nas na razie niestety to nie przejdzie, ja sama lubię poleżeć w wyrku i pooglądać tv przed snem (albo coś poczytać).. a w tej chwili jeszcze biorąc pod uwagę, że bardzo dużo czasu spędzam sama-mąż w delegacjach, syn w szkole zwyczajnie nie wytrzymałabym bez tv, byłoby mi już zupełnie za cicho w domu:p nie żebym cały dzień siedziała i oglądała, ale w chwilach luzu lubię sobie usiąść i coś pooglądać..

Ja mam trochę luźnych ciuchów, ale zaczęła się kiepska pogoda i się okazało, że w żadną kurtkę się nie mieszczę.. kupować nie zamierzam bo nie ma sensu "na chwilę", pożyczę od mamuśki, jest szersza ode mnie więc myślę, że będą w sam raz ;) A propos paznokci u nóg muszę się właśnie za nie zabrać póki jeszcze dam radę, ale przypuszczam, że już tak gładko mi nie pójdzie :p
Ja tez pozyczylam od mamuski kurtke ;)

Ja mam delikatne skurcze od jakiejs godziny.. :/

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamusie :-D

moge wiedziec co to za appka? :)

@sancia880 Ja mam posciel a bardziej kocyk do wozka z minky :) do lozeczka kupilam posciel ale postanowilam ze mala bedzie spala w spiworku i nie bede martwila sie ze sie odkryje... a na start mam tez otulacz zobaczymy jak sie sprawdzi ;)

do szpitala tez jeszcze nic nie mam.. potrzebuje kupic koszule i staniki do karmienia + kapcie :) nic wiecej tez nie potrzebuje bo reszte dostane... (mieszkam w De.)

ja mam biale uplawy , ale nie jest tego nie wiem jak duzo...

Ja tez nie musze miec TV i w sypialni go nie mamy , ale przez to spimy czesto osobno bo maz musi miec TV wlaczony jak zasypia...
Jedna to Asystent Ciążowy a druga to Happy Baby :)

Kochana, liczysz od godziny 9 rano. Wylapujesz 10 ruchów, i no jezeli 10 ruchów łącznie było do godz 9:30 to zaznaczasz, i nie musisz dalej liczyc ;) jezeli lacznie 10 ruchow bedzie dopiero o godzinie 14, to dopiero wtedy zaznaczasz ze bylo 10 ruchow.
Martwic sie trzeba dopiero jezeli w ciagu 12 godizn nie bylo zadnego ruchu, lub jezeli przez caly dzien bylo mniej niz 10 ruchow.

Aaaaaa to o to chodzi. To teraz rozumiem. Dzięki za wytłumaczenie :) Ciekawa jestem czy mój gin coś powie na temat liczenia ruchów na wizycie w przyszłym tygodniu. Mam wrażenie że dużo mi nie mówi..

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamusie :-D

moge wiedziec co to za appka? :)

@sancia880 Ja mam posciel a bardziej kocyk do wozka z minky :) do lozeczka kupilam posciel ale postanowilam ze mala bedzie spala w spiworku i nie bede martwila sie ze sie odkryje... a na start mam tez otulacz zobaczymy jak sie sprawdzi ;)

do szpitala tez jeszcze nic nie mam.. potrzebuje kupic koszule i staniki do karmienia + kapcie :) nic wiecej tez nie potrzebuje bo reszte dostane... (mieszkam w De.)

ja mam biale uplawy , ale nie jest tego nie wiem jak duzo...

Ja tez nie musze miec TV i w sypialni go nie mamy , ale przez to spimy czesto osobno bo maz musi miec TV wlaczony jak zasypia...
Mój też musi mieć coś włączone i zawsze to był tv, który mi strasznie przeszkadzał.. później zmienił na youtube w telefonie a teraz ma tableta na szafce nocnej i włącza sobie filmiki na yt i tak zasypia... wszystkie odcinki idioty za granicą i inne filmy dokumentalne mamy juz przerobione sto razy z tym ze ja zasypiam w 5 min a on dużo dłużej

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chciałam zapeszać po ostatniej sesji, ale wczoraj w te piękna pogodę miałam druga sesje zdjęciowa ciążowa [emoji12] tamta byłam tak zdołowana, ze maz kazał mi zrobić sobie druga, żebym mu juz tylko nie rozpaczała przez skype [emoji12] wlasnie dostałam surowe zdjecia do wybrania i one nawet surowe sa cudowne!!!!

Jak dostanę juz obrobione to wrzucę na grupę na fb, zeby sie pochwalić [emoji4][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ejjjj pochwałę się bo zapomniałam :)

Oglądacie Top Model?
Jest tam uczestniczka Natalia Karabasz.
Z mojego miasta.
Iiiiiii to moja podopieczna z praktyk pedagogicznych 2 miesięcznych :D
Hahaha włefuuuu ją uczyłam.
A zapadła mi w pamięć bo nie należała do najlepszych uczniów z gier zespołowych, za to była bardzo wrażliwa i emparyczna. Raz płakała bo chłopcy śmiali się z niej że biustu nie ma. To jak ja huknelam na tych troglodytow, jak wrzasnęłam to seria pompek i bieganie wokół boiska zaliczyli. To była pierwsza "kara" jaką uwierzyłam wobec uczniów.
Pewnie gdyby nie ta sytuacja nie zapamiętałabym Natalii.
A tu proszę taka wstydnisia i dała radę na nagiej sesji! W szoku jestem!!!

Ona na pewno mnie nie pamięta, bo kto z nas pamięta o praktykantach?
A to 5 lat temu było huhuhu szmat czasu!!!!

reklama
Jak dostanę juz obrobione to wrzucę na grupę na fb, zeby sie pochwalić
emoji4.png
emoji177.png
a moglabym do Was tam dolaczyc? jesli tak poprosze o link :D

Do góry