reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj elifit oby to było takie łatwe i fajne.

Ja się z wami miałam przywitać już ponad godzinę temu. Oczy jak sowa, spać nie mogę, mąż 30 minut temu do pracy pojechał....
Dzisiaj może przyjdzie położna, a tak nie mam planów na dziś. A wy?
Lola łatwe to może i nie jest ale lepsze to niż nic. Wszystko siedzi ci w głowie a spokojna głowa to spokojna reszta.

Dzień dobry

Pół nocy nie spałam ehh
Pogoda się zrypała, siedzimy w domu, może dziś też ktoś do Aru przyjdzie. Torta zostało.

W proteście nie biorę udziału.
Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Lola łatwe to może i nie jest ale lepsze to niż nic. Wszystko siedzi ci w głowie a spokojna głowa to spokojna reszta.

Dzień dobry

Pół nocy nie spałam ehh
Pogoda się zrypała, siedzimy w domu, może dziś też ktoś do Aru przyjdzie. Torta zostało.

W proteście nie biorę udziału.
Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja również nie biorę, ale głownie dlatego, ze wydaje mi sie on czysta manipulacja... w tym wszystkim określili tylko dwie strony - tych za i tych przeciw aborcji. Ja jestem za tym, zeby było jak do tej pory, w uzasadnionych przypadkach, takich jak gwałt, ciężka choroba dziecka (jeżeli rodzice tego chcą, bo to powinien byc ich wybór i to obojga, a nie tylko matki...). Czyli tak jak jest teraz...

Troche mnie raza te wszystkie hasła, ze jak matka nie bedzie mogła przeżyć to i tak ma urodzić... ludzie przecież to czysta bzdura... to regulują zupełnie inne przepisy. Podobnie jak z badaniami prenatalnymi - tez sa na to osobne przepisy... Mam wrażenie, ze większość ludzi nie wzięła nawet tej ustawy do ręki i powtarza zasłyszane ogłupiające hasła... to tylko 1,5 strony A4 można sobie samemu przeczytać, naprawde.

Tak jak powiedziałam, sama jestem za pozostawieniem tego jak było i tyle, bo mieliśmy do tej pory bardzo kompromisowe prawo pod tym względem... dawało wybór.

Szczerze mówiąc jako kobieta w naszym kraju tez nie czuje sie dyskryminowana w żaden sposób.. ani w pracy, ani w domu, ani w życiu społecznym czy mediach wiec nie widzę powodu do takiego strajku...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również nie biorę, ale głownie dlatego, ze wydaje mi sie on czysta manipulacja... w tym wszystkim określili tylko dwie strony - tych za i tych przeciw aborcji. Ja jestem za tym, zeby było jak do tej pory, w uzasadnionych przypadkach, takich jak gwałt, ciężka choroba dziecka (jeżeli rodzice tego chcą, bo to powinien byc ich wybór i to obojga, a nie tylko matki...). Czyli tak jak jest teraz...

Troche mnie raza te wszystkie hasła, ze jak matka nie bedzie mogła przeżyć to i tak ma urodzić... ludzie przecież to czysta bzdura... to regulują zupełnie inne przepisy. Podobnie jak z badaniami prenatalnymi - tez sa na to osobne przepisy... Mam wrażenie, ze większość ludzi nie wzięła nawet tej ustawy do ręki i powtarza zasłyszane ogłupiające hasła... to tylko 1,5 strony A4 można sobie samemu przeczytać, naprawde.

Tak jak powiedziałam, sama jestem za pozostawieniem tego jak było i tyle, bo mieliśmy do tej pory bardzo kompromisowe prawo pod tym względem... dawało wybór.

Szczerze mówiąc jako kobieta w naszym kraju tez nie czuje sie dyskryminowana w żaden sposób.. ani w pracy, ani w domu, ani w życiu społecznym czy mediach wiec nie widzę powodu do takiego strajku...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również z podobnych powodów nie biorę udziału.
Nie chodzi o moje poglądy bo te są ani czarne ani białe, 50 odcieni szsrosci to idealne określenie na to co myślę.

Chodzi prędzej o to że odmawiam udziału w spektaklu jaki fundują nam politycy i to zarówno rządzący jak i opozycja.
Caly spektakl został zaplanowany tak, aby lud spotkał się tu i w tym właśnie momencie na proteście i aby przez tygodnie mówiono o niczym innym. A tymczasem pod biurkiem się dzieje..

cb7wugpju04jz4q8.png

Witam się po weselu i poprawinach. Uuuuu.... wybawiłam się, ale dziś ledwo co żyje. Nie wiem jak ja do 5-tej wytrzymałam. Obiadłam sie za wszystkie czasy[emoji4]Oczywiście nie obyło się bez kłótni z mężem. Jak on mnie ostatnio irytuje. Ehhh...

Lisia kciuki za wizytę.

Anetko mam nadzieje, ze z uchem już lepiej.

Pogoda już jesienna.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry