LisiaMama
Fanka BB :)
Jakby to napisać z mojego dnia zrobili szopkę moja ciotka nie miała wstydu i zadzwoniła do mnie jakim prawem ja nie zaprosilam brata i siostry ciotecznych więc mówię jej z bratem nie rozmawiam i taka jest moja decyzja bo z ojca strony tak samo nie zaorosilam. POW mi ze w takim razie nikt nie przyjdzie a ja jej ns to że slub jest dla mnie nie dla niej i jak nie chce to niech siedzi. Rozlaczylam sie i tak zaczęłam płakać zadzwonilam do mamy ona ja opierdzielic to mi druga ciotka POW że jestem idiotka bo tak odbieram . I jej mówie że trzeba wstydu nie mieć aby dzwonić i die wpieprzac . Mnie nikt z nich nie zapraszał na slub a brali i czy ja do nich dzwoniłam . Taka sama droga fo mojego domu w odwiedziny. Ja się od rodziny odwrocilam ? Każdy super tylko ja z rodzeństwem źli. Czarne owce . Zniszczyli mi całe szczęście se ślubu. POW swojej mamie że jak bd to niech idzie do nich i im ode mnie przekaże że ich nie nawidze i niech na drzewo ... Wiecie co. A co do siary to z dnia na dzień mam jej coraz wiecej. Z pierwszym synem do 2 lat miałam tyle pokarmu że ciągle ciurkiem z dwóch piersi. Jak konczylam laktacje to lekarz sie śmiał żebym mogła mlekiem handlować
Nie przejmuj sie rodzinka. My na nasz slub tez nie wszystkich zapraszaliśmy, bo np jedna z ciotek ma 9 dzieci.... A wesele robiliśmy skromne ok 70 osób wiec ta 9 stanowiłaby 1/7 gości [emoji12] oczywiście ciotka sie obraziła i nie przyszła, tylko jej maz przyszedł - chyba uznał, ze baba głupio robi sie, ze takie cyrki odstawia, bo właściwie żadnych dzieci nie zapraszaliśmy (zeby nie było u mnie w rodzinie jest taki zwyczaj i wszyscy zawsze zapraszają bez dzieci na wesele, zeby rodzice mogli sie spokojnie pobawić i nie pilnować pociech ciagle)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom