reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale ostatnio też wyskoczył ze chyba musimy pomalować nasz pokoj zeby Franio miał czysto (choć malowanie było góra półtora roku temu i wcale nie trzeba odświeżac) na sobotę już zalanowalam nam malowanie przewijaka. Może i też za bardzo narzekam na tego mojego meza Ale spodziewalam się ze bedzie sie bardziej cieszyl. Choć jak chodzimy do tych znajomych z malutkim synkiem to za każdym razem jak wracamy mowi ze już by mógł być z nami ten nasz Franio. Chyba nie jest taki najgorszy, ochlonelam trochę i mi przeszkadza złość na niego

No to interesuje się ten Twój chłop :) Nie jest źle w porównaniu z moim ;p mój był tylko zainteresowany że kupuje auto kombi ze względu że potrzebujemy rodzinnego bo dziecko będzie ( wymówka na kupno samochodu) tyle dobrze, że przynajmniej sam stwierdził że nie stać nas na nowy motor i przynajmniej cała ciąże nie muszę się stresować tym że jeździ i coś mu się stanie. Mój też może inaczej to przeżywa bo w sumie to mało kiedy jest ze mną bo praca za granicą, może bliżej porodu będzie bardziej pomocny :)

reklama
Kobietki w biedronce jest w promocji proszek Lovela 1.8 kg za 13 zl. A ja oczywiście Kupilam 2 dni wcześniej w rossmanie za 26 zl. Ehh biednemu zawsze wiatr w oczy :)
Ja kiedyś kupiłam 3l za 30 zł. W tesco.

cb7wugpju04jz4q8.png

i dobrze, z jakiej racji Ty mialabys je ukladac?:D ma samiec lapki, dwie zdrowe lapeczki :D
Bo ja jestem chorobliwie pedantyczna [emoji23][emoji23][emoji23]
I tak mnie wkurwia jak otwierac szafe a tam sajgon.ze glowa mala.
Kiedys wolalam poukladac Sama zeby bylo ladnie [emoji6]
Pozniej po prostu poprawialam co mnie najbardziej draznilo.
Z biegiem lat ...juz nie tykam jego polek.
Ale musialam nauczyc sie to olewac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo ja jestem chorobliwie pedantyczna [emoji23][emoji23][emoji23]
I tak mnie wkurwia jak otwierac szafe a tam sajgon.ze glowa mala.
Kiedys wolalam poukladac Sama zeby bylo ladnie [emoji6]
Pozniej po prostu poprawialam co mnie najbardziej draznilo.
Z biegiem lat ...juz nie tykam jego polek.
Ale musialam nauczyc sie to olewac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a powiedz, on znajdzie cos w tym burdelu?

A ja tez sie dzis narobiłem. I kręgosłup boli, ale brzusio miękki. Dzis juz próbuje bez nospy.
Nastawiłem buraczki do kiszenia, upieklam chlebek zrobiłam gołąbki i wcześniej te zupę i chwile byłam z dziećmi na powietrzu. I muszę odpocząć.

reklama
Nic mi nie mówcie o burdelu, ja często układam u siebie w szafkach. A mam 4 z ubraniami o 4 rozmiary za małymi (które kiedyś były dobre) i łudzę się że kiedyś schudne i się w nie wcisne....
I 3 szafki z ubraniami dobrymi.
U mojego syna trzymam lepszy porządek. Każda półeczka ma swój odpowiednik,, np bluzki z długim rękawem, krótkim, spodnie osobno, spodenki itp.
A u mnie wszystko poukładane jedno na drugim... A potem muszę przewalac ehhhhh.

A co do moich odczuć ciazy to juz wspominałam, że niedawno się oswoiłam z ciąża, mąż też. Ogólnie fuks że zaszlisny za pierwszym razem, szok i niedowierzanie. Od jakiegoś czasu rozmawiamy z Mikim i cieszymy się z kopniakow. Zaczęłam akcesoria kupować.
Teraz jak siedzi pionowo to wali jak bokser.
Ja mam stracha bo pamiętam ból z CC i baby blusa. Bardzo się boję że to wróci bo mam depresję i skłonności to zalamywania się. Muszę jednak wierzyć że będzie lepiej, że będzie dobrze. Może tym razem dam radę i będę silna?

A wiecie co u Maciusia?

Do góry