moje tez bola, leze na lozkuA ja właśnie piekę ciasto i też mi już plecy odpadają, trzeba sobie chwilę przerwy zrobić
reklama
noemi87
Fanka BB :)
moje tez bola, leze na lozku
To ja wezmę z Ciebie przykład i też tak zaraz zrobię
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Słuchajcie, wszystkie mi się dzisiaj snilyscie!
Miałam sen, że u mnie w domu zajęcia i konkurs rodzenia. Prowadziła go elifit.
Siedzialysmy w kręgu.
Elifit wywoływała każda z nas po kolei na środek i każda rodziła siłami natury. Włączany był stoper, która w najkrótszym czasie urodzi wygrywa wyprawkę dla dziecka.
Lux urodziła dwuch chłopców.
Bonusowa urodziła dziewczynkę, która od razu zaczęła biegać.
Czarownica urodziła córkę z głową kota i każda z nas rozczulala się i zazdrością takiego dziecka.
Joshi urodziła dziewczynkę o ciemnej skórze.
Antiope miała trojaczki co trzymały się za ręce.
Lisiamama urodziła rudego chłopca z lokami.
Krasnal urodziła odrazu w rozku takim szarym.
Ja urodziłam 4 letniego syna....
Ale wybaczcie nie pamiętam kto wygrał...
Po wszystkim poszliśmy na drinka a nasze dzieci wzajemnie zmieniały sobie pieluchy..
Ja nie wiem skąd ten kosmos w mojej głowie...........
No masz..... wkoncu urodzilam corke !!!!!!!
A ci powiem ze takie ciemnoskore [emoji41] tutaj fajne chodza ze ho ho [emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
oczywiscie nospe musialam w ciagu dnia wziacTo ja wezmę z Ciebie przykład i też tak zaraz zrobię
Moj gada od 2 tyg co otworzy ze musi se ciuchy poukladac. Ale na razie na tym sie konczy.moj sie wzial za porzadek w szafkach
Kiedys mu prasowalam I układa lam. Ale stwierdzilam ze to syzyfowa praca bo mial porzadek dwa dni !! Skonczylo sie .niech układa sam.
Wszystkiego cudownego ! I dla Was i dla synka!Forum mi nie działało wcześniej.
Dziś mój syn ma urodziny piąte. A my trzecią rocznicę ślubu kościelnego. Miał być fajny dzień a mnie dopadł kryzys ostatniej dwójki
i dobrze, z jakiej racji Ty mialabys je ukladac? ma samiec lapki, dwie zdrowe lapeczkiMoj gada od 2 tyg co otworzy ze musi se ciuchy poukladac. Ale na razie na tym sie konczy.
Kiedys mu prasowalam I układa lam. Ale stwierdzilam ze to syzyfowa praca bo mial porzadek dwa dni !! Skonczylo sie .niech układa sam.
reklama
ja wlasnie czekam na takie promocje, czesto saKobietki w biedronce jest w promocji proszek Lovela 1.8 kg za 13 zl. A ja oczywiście Kupilam 2 dni wcześniej w rossmanie za 26 zl. Ehh biednemu zawsze wiatr w oczy