aneta_ck
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Bylam na ktg. Tętno w normie skurczy brak. Za tydz komplet badan pewnie z usg. Przed wizyta u lekarza supera teraz mnie tak boli podbrzusze ze masakra. Oczywiscie dzięki mojemu zelazu. Mam dosc tych tabletek a hemoglobina dalej 10. Kur.. no... Brzuch mi sie obnizyl jak nic. Lekarz dzis byl z siebie taki zadowolony ze 31 tydz mamy. Jak by to on całą robote odwalil
Lola powaznie jak czytam o Twojej rodzinie to mi sie cisnienie podnosi. Jak tak mozna. Moze moja ciotka spokrewniona z nim jest ? Ten sam typ
Lux kciuki za to zeby jak najszybciej kase wyplacili
Ja tez poprosze o kciuki dziewczyny. Złożyłam wniosek o takie jakby dofinansowanie o wyprawke dla dziecka i czekam na odpowiedz. Bylo by fajnie bo bym dla mlodych wszsytko na raz kupila mam nadzieje ze sie uda .
Izulka zdrowia dla corki a u Loli dla synka. Moj ma czesto taka chrypke przy zapaleniu krtani. Ale ze ma to wirusowe zawsze to tylko jakis syropek dostaje nl seditusin teraz i to wszsytko. Po tyg samo mija. Czasami jak jest zle to rumianek mu miodem slodze i pije albo syropek z cebuli robie z miodem.
Lece po synka do przedszkola. Stesknilam sie juz za moim rozrabiaka
Tyle postow naprodukowalyscie ze nie pamietam co komu odpisac mialam
Lola powaznie jak czytam o Twojej rodzinie to mi sie cisnienie podnosi. Jak tak mozna. Moze moja ciotka spokrewniona z nim jest ? Ten sam typ
Lux kciuki za to zeby jak najszybciej kase wyplacili
Ja tez poprosze o kciuki dziewczyny. Złożyłam wniosek o takie jakby dofinansowanie o wyprawke dla dziecka i czekam na odpowiedz. Bylo by fajnie bo bym dla mlodych wszsytko na raz kupila mam nadzieje ze sie uda .
Izulka zdrowia dla corki a u Loli dla synka. Moj ma czesto taka chrypke przy zapaleniu krtani. Ale ze ma to wirusowe zawsze to tylko jakis syropek dostaje nl seditusin teraz i to wszsytko. Po tyg samo mija. Czasami jak jest zle to rumianek mu miodem slodze i pije albo syropek z cebuli robie z miodem.
Lece po synka do przedszkola. Stesknilam sie juz za moim rozrabiaka
Tyle postow naprodukowalyscie ze nie pamietam co komu odpisac mialam