Lucky87
Zaangażowana w BB
Wiem wiem Zjem jak wyjdemi nie kazali jesc nic do trzeciego pobrania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem Zjem jak wyjdemi nie kazali jesc nic do trzeciego pobrania
Ah zazdroszczę ci normalnie. Moj na słowa musimy kupować coś dla małej od razu że nie bo za wcześnie bo jeszcze szafek w fomu nie ma by po mieścić nasze rzeczy a co dopiero jeszcze stos rzeczy dla małej kobietkidzwonil moj tata i jutro jedziemy zamowic wozek i fotelik!!!!!
ile pobran przed Toba?jeszcze dwa czy jedno?Wiem wiem Zjem jak wyjde
a wiesz jak ja sie ciesze? wozek bedzie do odbioru jakos miedzy 15 a 30 listopada a ten krasnal fajny i jaki kolor chcesz?Ah zazdroszczę ci normalnie. Moj na słowa musimy kupować coś dla małej od razu że nie bo za wcześnie bo jeszcze szafek w fomu nie ma by po mieścić nasze rzeczy a co dopiero jeszcze stos rzeczy dla małej kobietki
Ostatnio znalazłam fajny wózek w dość przystępnej cenie Link do: WÓZEK KRASNAL SATURN 2W1
I tak w ogóle jak czułyści się po krzywej cukrowej?
współczuje ja miałam wczoraj, sama w sobie glukoza nie była zła gorsze to co zrobiła z moim organizmem późniejMi leci od jakiś 2 tygodni.
Dzisiaj wybrałam sie na glukoze I jeszcze musze tu siedziec ponad 1,5godz. Obrzydlistwo[emoji14]Dobrze,ze jest klimatyzacja moze jakos przezyje Wzielam ze soba bulke z serem zoltym I juz sie nie moge doczekac az ja zjem[emoji14]
a mi nic nie bylo, chyba szczescie mialamwspółczuje ja miałam wczoraj, sama w sobie glukoza nie była zła gorsze to co zrobiła z moim organizmem później
no warto porownacChyba te zieolono szary w prążki ale okaże się jak zajade do hurtowni. Jutro jeszcze na rynek lece obejrzeć jakie są i w jakich cenach przede wszytkim
Jeszcze jednooooo Strasznie sie czulam do 20min po wypiciu ale juz jest luzile pobran przed Toba?jeszcze dwa czy jedno?