reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
W Policach kochana! Byłam tez na IP w zdrojach i niestety tam jedna wielka porażka pod kazdym wzgledem jak dla mnie. Po prostu niebo a ziemia :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo w policach jak byłam kiedyś na meczu to w szpitalu moją koleżankę zarazili gronkowcem i wdało się takie zakażenie przy zwykłym opatrywaniu palca, że najprawdopodobniej zakończy karierę... Dobrze, że tylko tym, bo groziła jej amputacja kciuka...

Przepraszam za to wtrącenie;) tak mi się tylko skojarzyło miejsce...;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja tez się czuje jak emerytka i boli mnie wszystko jak chodze. . Ale na L4 się nie nudzę. Myślałam, że będę ale takich nudnych dni naprawdę jak do tej pory było niewiele. No a jak się trafia to siadam przed tv włączam Player albo youtube i zawsze coś znajdę [emoji1]

ja jak w domu cos robie to w miare gorzej jak ide na zakupy albo jestem w gosciach siedzenie dlugo trwałe przy stole w jednej pozycji to udręka. Ale my młode narzekamy co o nas starsze mamy powiedzą :D:D: tylko bez urazy dziś mam dzzień użalania się nad sobą chyba jakiś i potworną zgage :<

Zobacz załącznik 770950

Dziewczyny nie zebym az nad to wierzyla w swoje umiejetnosci I wogole.
Ale probuje [emoji23][emoji23]
Ja ktora z szydelkiem czy drutami nie miala nic wspolnego od czasow podstawowki kiedy Pani probowala nas nauczyc tej ze oto sztuki.
Staram sie ze wszystkich sil o kocyk dla mojego syncia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymajcie kciuki zebym niepolegla. [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czaaad! Ja tez mam ambitny plan zrobienia na drutach kocyka dla Jasia :) Postanowilam sobie, ze zaczne dziergac tak za miesiac jak juz bedzie mi ciezej i bede zmuszona wiecej siedziec w domu. Chwal nam sie tutaj postepami koniecznie! :)

Ja tez zwolnilam tempo, ale staram sie byc jak najbardziej aktywna bo boje sie zasiedzenia w domu. Tez czuje sie jak babcia, marudze i narzekam i mam takie dni. ze az mi sie ryczec z bezsilnosci chce. Pracowac chce jak najdluzej, nie w takim wymiarze jak do tej pory, ale chce dzialac poki moge. Ciesze sie, ze jutro wizyta bo sobie wkrecam od paru dni, ze Maly strasznie nisko siedzi. Na jakiej wysokosci Wy czujecie swoje brzdace zazwyczaj?

Dziewczyny! Byłam na izbie i wszystko jest okej! Wód mam dużo, ph jest w normie ok 4,5 a jakby wypływały wody to by było 7.
Ale generalnie ta wizyta była super. Drugi raz tam pojechałam na IP, znowu byli przemili lekarze i polozna. Ja jestem w szoku ze tak może być w szpitalu. A na koniec polozna zaczęła mnie pytać czy mam swoją polozna itd. Ja na to ze nie wiem o co chodzi. A ona,że każdej ciężarnej po 21tc należy się z nfz polozna, która kilka razy przychodzi przed porodem a później po porodzie. No i ja mówię okej to ja chcę Pania! No i się umówilyśmy, wymienilysmy nr telefonow i mówi żebym dzwoniła ok 30tc. W dodatku będę tam rodziła wiec będę miała swojego człowieka na oddziale :) ale super. Nie wiedziałam, że takie coś istnieje :)
Aha, no i na usg widziałam kopa,którego poczułam od Hanki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] cudowne uczucie :)

A w ktòrym szpitalu planujesz rodzic? Ja tez jeszcze nie wybralam poloznej, chce sie zapisac na szkole rodzenia a tam jest chyba warunkiem wybor ich poloznej :/

reklama
Do góry