Tuiles
Fanka BB :)
Uffff nadrobilam Was. Jak mnie nie ma to wiecie gdzie jestem. Latam po lekarzach. Rzygam juz tym. Zalatwilismy osteopate i ergoterapie dla.mlodego. Chodzę jak bomba i zaraz wybuchne. Synek mial po urodzeniu dwa razy nastawiana główkę. Z zuzanna o tym pisalysmy ten kiss syndrom. Dzis sie k...a okazało ze on dalej to ze to było zle nastawione. Dlatego oczko mu ucieka płacze w nocy i nie rozwija sie dobrze. To mu blokuje nerwy tam przy czaszce i powoduje tyle problemow. Boze dwa lata sie dzieciak meczy. Mam ochote mordowac dzis. Musi miec teraz rentgen zrobiony i musi byc jeszcze raz nastawiony. Jezu i jeszcze istnieje ryzyko uszkodzenia tam nerwów. No wysiadam po prostu. To czlowiek idzie do lekarza zebg jak najwcześniej dziecku pomóc a okazuje sie ze wcale zdrowy nie jestjuz nie mowie o tym ze człowiek wszystko robi prywatnie i placi zeby pomoc dziecku a tu takie jazdy.
Pewnie myslicie ze przesadzam z tymi lekarzami ale na prawdę widzę ze jest nie tak jak powinno a nie moge znalezc dobrego lekarza który nam faktycznie pomoze. Mam teraz wielka nadzieję ze jak bedzie mial to zrobione i raz w tyg chodzil na ergoterapie to juz bedzie dobrze.
Własnie ściągnęłam pranie z suszarek. Rozmiar 50-56. Niestety 62-68 oddalam do Polski i nie mam jak tego sciagnac. Jutro ide na zakupy i mloda 62 bedzie miala wszystko nowe. 56 kupie tylko jedne spioszki na wyjście ze szpitala. Reszte bedzie to co mam w domu. Zreszta tez uzywane po synku i corkach szwagierki. Wyszly mi dwie pralki 6 kg ubranek i 3 z kocykami spiworkiem i kombinezonami. Teraz trzeba to tylko wyprasowac i nie wiem jak bo maz ma w cholere naszego a tam taki stos jeszcze Rozalki. Moze cos wymysle. Np znize deske i bede na siedząco prasowac. Stac nie dam rady bardzo mnie ciagnie tam na dole.
Anio dobrze ze sie uspokoilo ale kochana jak cos lec na ip niech chociaz ktg zrobią i zobacza czy z dzidzia jest ok i czy skurczów nie ma.
Lola ty wiesz ze ta Twoja szefową to myszy opierniczą jak nic !!
Dobra juz nie pamietam co bylo w postach innych. Jak kogos pomijam to sorki ale ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego bo za duzo sie dzieje
![]()
Szacun kochana, że to wszystko ogarniasz! Ja bym pewnie po 1/10 wysiadła. Zuch Dziewczyna!!!!