Witamy sie z Fabisiem.
Lezymy.
Chlopaki w szkole .Ogarnelam troche chate. Nastawialam Druga ture prania ciuszkow niemowlecych. Jedna juz czeka na prasowanie. Porobie fotki moich zdobyczy pozniej I wrzuce na wyprawkowy.
Ostatnio mam brak mocy.
Ogólnie dwie drzemki albo jedna dluzsza bo zasypiam na stojaco.
Niewiem czy to zmiana klimatu po przyjezdzie z Pl czy co .ale wystarczy ze na chwile glowe poloze I juz mnie nie ma .
Co bym cholera tylko nie zasnela bo dziecko musze o 12 ze szkoly odebrac [emoji23][emoji23][emoji23]
Machne zaraz jakis szybki obiad .w planach mam makaron z piersia kurczaka z papryka I pieczarkami.
Dzis moj dostal zjebke na starcie jak sie obudzil.
Otworzyl oczy I zawsze tuli sie do nas I gada do Syna w brzuchu . Wyciaga reke do nas a ja " gdzie ty chamie z ta reka" chlop w szoku o co kaman. To tlumacze ze wkurwia mnie nawet we snie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O powiedzialam mu jak to zabral nas cala familie na weekend w Jakies lasy.byli tez jego znajomi. Nie dosc ze chlal I mnie zostawiles z dziecmi to see jeszcze z tajniaka dupe wziol z ktora UWAGA tez byla z nim w ciazy ten sam etap [emoji23][emoji23][emoji23]
I ja ja poznalam.
Wstalam wsciekla. Chlop dostal zrype od rana ze jezeli kiedykolwiek cos takiego sie wydarzy ma po rodzinie. I wogole by sie opamietal I dal mi spokoj choc we snie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Biedny Musial sie tlumaczy ze przeciez on nigdy nic takiego by nie zrobil I ze nie ma wplywu na to co mi sie sni ( jak bym tego nie wiedziala)
Nie ma jak porąbane sny w ciazy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze nigdy mi sie tyle rzeczy nie snilo jak teraz w ciazy. Powaga!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom