reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witamy sie z Fabisiem.
Lezymy.
Chlopaki w szkole .Ogarnelam troche chate. Nastawialam Druga ture prania ciuszkow niemowlecych. Jedna juz czeka na prasowanie. Porobie fotki moich zdobyczy pozniej I wrzuce na wyprawkowy.
Ostatnio mam brak mocy.
Ogólnie dwie drzemki albo jedna dluzsza bo zasypiam na stojaco.
Niewiem czy to zmiana klimatu po przyjezdzie z Pl czy co .ale wystarczy ze na chwile glowe poloze I juz mnie nie ma .
Co bym cholera tylko nie zasnela bo dziecko musze o 12 ze szkoly odebrac [emoji23][emoji23][emoji23]

Machne zaraz jakis szybki obiad .w planach mam makaron z piersia kurczaka z papryka I pieczarkami.

Dzis moj dostal zjebke na starcie jak sie obudzil.
Otworzyl oczy I zawsze tuli sie do nas I gada do Syna w brzuchu . Wyciaga reke do nas a ja " gdzie ty chamie z ta reka" chlop w szoku o co kaman. To tlumacze ze wkurwia mnie nawet we snie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O powiedzialam mu jak to zabral nas cala familie na weekend w Jakies lasy.byli tez jego znajomi. Nie dosc ze chlal I mnie zostawiles z dziecmi to see jeszcze z tajniaka dupe wziol z ktora UWAGA tez byla z nim w ciazy ten sam etap [emoji23][emoji23][emoji23]
I ja ja poznalam.
Wstalam wsciekla. Chlop dostal zrype od rana ze jezeli kiedykolwiek cos takiego sie wydarzy ma po rodzinie. I wogole by sie opamietal I dal mi spokoj choc we snie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Biedny Musial sie tlumaczy ze przeciez on nigdy nic takiego by nie zrobil I ze nie ma wplywu na to co mi sie sni ( jak bym tego nie wiedziala)
Nie ma jak porąbane sny w ciazy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze nigdy mi sie tyle rzeczy nie snilo jak teraz w ciazy. Powaga!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty to masz te sny [emoji23] [emoji23] [emoji23] bidny małż twój opier.papier za nic dostaje

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
I my z Leośkiem mówimy czesc!:)
Ja dziś też cały sen uciekałam, bo najpierw okazało się, że zostałam wrobiona w jakieś zabójstwo i mnie ścigał komendant policji, jak się potem okazało wcale nie zostałam wrobiona tylko faktycznie nieświadomie kogoś zabiłam[emoji15][emoji15] więc starając się uniknąć więzienia nagrałam komendanta jak uprawiał seks ze swoim podkomendantem na stole w kuchni w moim rodzinnym domu.... I zaczęłam go szantażować :-) a żeby nie było tak za normalnie to nagrywałam go maszynką do golenia... [emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png
Whaaaaaat [emoji23] [emoji23] [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Współczuję. Soczewek nie możesz?

Wyciągnęłam ubranka i jestem przerażona ich ilością. Siły mi opadły heh pralek chyba ze trzy zrobię.
A tak w ogóle to wciąż pachną :)

cb7wugpju04jz4q8.png
[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji32] [emoji32] [emoji32] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
20160831_094750.jpeg

cb7wugpju04jz4q8.png

Załączniki

• 20160831_094750.jpeg
    20160831_094750.jpeg
    70,3 KB · Wyświetleń: 215
Ty to masz te sny [emoji23] [emoji23] [emoji23] bidny małż twój opier.papier za nic dostaje

cb7wugpju04jz4q8.png

Zawsze mu mowie " nikt nie mowil ze bedzie latwo " [emoji41]
Na co on ostatnio zaczol mi odpowiadac " ale ze prz***bane tez nie " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

sny tez mialam poryte :D snilo mi sie, ze moja kumpela wziela slub z kolesiem, ktory okazal sie gangsterem :D i ja sie mu stawialam :D na koncu mu natrzaskalam i zmarl w wyniku obrazen, sad mnie uniewinnił :D heheh nie ma to jak miec zryta psyche, byl drugi sen, ale nie moge se przypomniec, pamietam tyle, ze koldre skopalam hehe

reklama
[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji32] [emoji32] [emoji32] [emoji33] [emoji33] [emoji33] Zobacz załącznik 770507

cb7wugpju04jz4q8.png
U mnie leci drugi wsad z praniem a jeszcze napewno dwa przedemna.
Pociesze cie ze mam tez tyle albo I wiecej .boje sie wysypac z reklamowek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I laduje prosto z nich do pralki.

Sama nie jestes , wspieram cie bardzo mocno w ogarnieciu tego [emoji41][emoji23][emoji23]

Do góry