reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja też. Uwielbiam.
U mnie dziś słoneczko [emoji295] [emoji295]

cb7wugpju04jz4q8.png
u mnie po wczorajszej ulewie jakos za cieplo, choc juz gdzies tam czuc jesien

reklama
Robiłam jakiś czas temu sesje ciążowa i dostałam teraz miniaturki zdjeć do wyboru. Dziewczyny masakra jestem załamana. Fotograf w ogole nie wysłuchał moich oczekiwań i zrobił wszystko po swojemu, a teraz mi ciagle powtarza, ze ja tego wlasnie chciałam i ze jego żona jest prawniczka i oni wiedza lepiej (masakra gratuluje zawodu, ale czy kazdy prawnik od razu musi o tym krzyczeć na poł świata? Bedziemy sie teraz licytować na to kto jakie studia skończył...?).

Jak przekazałam im moje uwagi co do obróbki, bo porobili jakieś poświaty dziwne to sie na mnie obrazili i stwierdzili, ze moje komentarze sa absurdalne... Mam wrażenie, ze bardziej narobili sobie zdjeć pod portfolio niż pod to czego ja oczekiwałam... Strasznie to przykre...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo ja też już bym chciała jesieni. Takiej złotej, prawdziwej, z kolorowymi listkami i słoneczkiem :)
Ooo ja tez bym chciala! Mecza mnie to upaly a w uk pogoda nie odpuszcza i non stop w okolicach 30st + zero wiatru. Chociaz jesien w angielskim wydaniu to zazwyczaj deszcz, duzo deszczu i mgla, wiec zagryzam zeby i wole slonce.

@elifit @aneta_ck duzo zdrowka! Odpoczywajcie i kurujcie sie :)

@anio0 ja tez nagrywam :D dlugo mi to zajelo, zeby uchwycic kopniaki, ale mam juz dwa filmiki w mej kolekcji :D

Robiłam jakiś czas temu sesje ciążowa i dostałam teraz miniaturki zdjeć do wyboru. Dziewczyny masakra jestem załamana. Fotograf w ogole nie wysłuchał moich oczekiwań i zrobił wszystko po swojemu, a teraz mi ciagle powtarza, ze ja tego wlasnie chciałam i ze jego żona jest prawniczka i oni wiedza lepiej (masakra gratuluje zawodu, ale czy kazdy prawnik od razu musi o tym krzyczeć na poł świata? Bedziemy sie teraz licytować na to kto jakie studia skończył...?).

Jak przekazałam im moje uwagi co do obróbki, bo porobili jakieś poświaty dziwne to sie na mnie obrazili i stwierdzili, ze moje komentarze sa absurdalne... Mam wrażenie, ze bardziej narobili sobie zdjeć pod portfolio niż pod to czego ja oczekiwałam... Strasznie to przykre...

Jezu ja tak miałam na ślubnej sesji. Też masakrę mi zrobił. Współczuję, walcz o swoje!!!

Ja wczoraj jechalam samochodem i już u nas liście opadają!!!
Ja chcę pięknej Złotej jesieniiiiii :D
Upały mnie już męczą ehhh

Czekam na położna, jeszcze jej nie ma hmmm.
Upieklam muffiny z prawdziwymi jagodami :)
Dakam niej cukru, na dietę przechodzę.
A w czwartek wylatują moi rodzice na ślub siostry, ja do nich się przeprowadzam na tydzień hacjendy pilnować, bo firma ochroniarska zażądała 2,5 tys złotych za pilnowanie domu, szok!!!!
Rodziców nie będzie, w sadzie z młodym będziemy harcowac i odpocznę od rodzinki ufffff.
Teraz praca dyplomowa zdana i mam więcej czasu, mało nerwowki i już odpocznę psychicznie.
Co tak jeszcze u was???

reklama
Jezu ja tak miałam na ślubnej sesji. Też masakrę mi zrobił. Współczuję, walcz o swoje!!!

Powiem Ci szczerze, ze nie mam juz ani sił ani chęci dłużej sie z nimi kłócić. Wezmę w razie czego surowe zdjęcia te kadry, które wyszły i uważam, ze da sie z nich cos wyciągnąć i sama je poobrabiam po swojemu bez jakichś niebiańskich poswiat...

Ostatnia edycja:
Do góry