reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hejka wszystkim. U mnie dziś pogoda nawe nawet bo nie pada. Ja co prawda już dawno po śniadanku i zdążyłam w miedzy czasie od teściowej cukinie podkraść do zapiekanki to dziś zapiekanka z cukinia makaronem i pomidorami :D Co doo wiary w co urodzę jakoś od początku miałam pewność że to będzie dziewczynka no i chyba to było przeczucie bo mam w brzuszku małą Franie:) Na ostatnim usg lekarka najpierw nie mogła się dopatrzyć co to ale po duższej walce z moją uparta córka w końcu udało się zobaczyć i w zasadzie kamień spadł mi z serca bo jakoś nie mogłam zmienić myśli że może to być syn
No wlasnie u mnie to cholernie przeczucie nie daje mi spokoju.
W 14 tyg RACZEJ chlopak ale proszę sie nie nastawiac.
W 16/17 tyg z tego chlopaka RACZEJ nie bedzie ale proszę z rozowa wyprawka sie wstrzymac.
21 tydzien no zle ulozone troche zle dojscie ble ble ble no ale RACZEJ dziewczynka.

Moj starszy syn mial byc WIKTORIA cala ciaze byl dziewczynka wszystkie usg dziewczynka przed cc 3 lekarzy potwierdza DZIEWCZYNKA Na stole operacyjnym wyciagaja dziecko I gratuluja SYNA twierdzac "wiktorii urosly jajka"

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy Was tez tak boli w spojeniu lonowym ? Jezu mnie od paru dni boli i w spojeniu lonowym i pachwiny, jak siedze jest ok, ale jak mam wstac to masakra.. okropnie mnie boli. I jak chodze to tez boli.. [emoji20]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Normalka niestety. Będą lepsze i gorsze dni

cb7wugpju04jz4q8.png

U mnie znowu krew z nosa! Masakra. Wstaje z rana po n9cy caly nos w skrzepach, kichne leci krew , smarkne leci krew, Masakra. W każdej ciazy to mam

Za to tym razem nie mam np.zgagi ... JESZCZE I oby tak zostalo
Nie mam bólu spojenia lonowego... jeszcze I oby tak bylo do konca.
Boli mnie kregoslup ale nie ma tragedii.

hej! zostałam ciocia!!!! :D Bratowa o 8:55 urodzila Aleksa prawie 3800g i 56cm szczęścia :) nie mogę się doczekać jak go wyciumkam :)

Na razie zadnych dolegliwości związanych z rozciąganiem się wiezadel, miednicy itp. nie odczuwam, nawet ciut mniejsze mam skurcze wiec nie narzekam.

Mi w poprzedniej ciąży na zgage pomagaly migdaly i mleko, teraz na razie mam spokoj.

Izulqa może lepiej idz wcześniej sprawdz dla spokojności czy z szyjka wszystko dobrze?
Moja doktorka 22 wraca z urlopu i wtedy mam wizyte. Teraz jej nie ma nawet prywatnie [emoji20]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie u mnie to cholernie przeczucie nie daje mi spokoju.
W 14 tyg RACZEJ chlopak ale proszę sie nie nastawiac.
W 16/17 tyg z tego chlopaka RACZEJ nie bedzie ale proszę z rozowa wyprawka sie wstrzymac.
21 tydzien no zle ulozone troche zle dojscie ble ble ble no ale RACZEJ dziewczynka.

Moj starszy syn mial byc WIKTORIA cala ciaze byl dziewczynka wszystkie usg dziewczynka przed cc 3 lekarzy potwierdza DZIEWCZYNKA Na stole operacyjnym wyciagaja dziecko I gratuluja SYNA twierdzac "wiktorii urosly jajka"

No faktycznie u Ciebie joshi różnie może być. Wierze ze Lenka ale pewności nie mam.
U Anety to moim zdaniem bankowo córcia. Nie wierze ze zmienić sie może.

U mnie cale badanie jajka sie pokazywaly. Z każde strony

Daarika gratki ciociu wycaluj Alesia♥

reklama
Ja żartuje, takiego to bym nie kupiła bo mi się generalnie nie podobają czarne wózki. Ale wybraliśmy coś tego typu, albo podobny biało szary :
1471519951046.jpg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471519951046.jpg
    1471519951046.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 306
Do góry