No wlasnie u mnie to cholernie przeczucie nie daje mi spokoju.Hejka wszystkim. U mnie dziś pogoda nawe nawet bo nie pada. Ja co prawda już dawno po śniadanku i zdążyłam w miedzy czasie od teściowej cukinie podkraść do zapiekanki to dziś zapiekanka z cukinia makaronem i pomidoramiCo doo wiary w co urodzę jakoś od początku miałam pewność że to będzie dziewczynka no i chyba to było przeczucie bo mam w brzuszku małą Franie
Na ostatnim usg lekarka najpierw nie mogła się dopatrzyć co to ale po duższej walce z moją uparta córka w końcu udało się zobaczyć i w zasadzie kamień spadł mi z serca bo jakoś nie mogłam zmienić myśli że może to być syn
W 14 tyg RACZEJ chlopak ale proszę sie nie nastawiac.
W 16/17 tyg z tego chlopaka RACZEJ nie bedzie ale proszę z rozowa wyprawka sie wstrzymac.
21 tydzien no zle ulozone troche zle dojscie ble ble ble no ale RACZEJ dziewczynka.
Moj starszy syn mial byc WIKTORIA cala ciaze byl dziewczynka wszystkie usg dziewczynka przed cc 3 lekarzy potwierdza DZIEWCZYNKA Na stole operacyjnym wyciagaja dziecko I gratuluja SYNA twierdzac "wiktorii urosly jajka"
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom